Fulgusori (153) Felicitari Ali,Monis,Laura,Ancutza

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Krelia pentru cele doua vaccinuri obligatorii nu te pune sa semnezi nimic,cica nu au reactii adverse astea.
Ar trebui sa semnezi doar in cazul in care nu ai vrea sa vaccineze copilul.
Cu antigripalul nu,sub nici o forma nu cred ca e posibil sa il faca,stai linistita ,nu te stresa cu asta.

E cam aiurea cu carantina asta ce-i drept ,dar poate nu o sa stai internata mult.Nasa mea a facut cezariana anul trecut la Municipal,a nascut duminica dimineata si miercuri a fost acasa.O sa treaca repede zilele.

Dienutze nici nu stiu care nume imi place mai mult ,toate sunt frumoase.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

holio...pacatele mele....sonda cand o mi pune???...banuieasc ca in timpul operatiei, nu?...si cand o scoate?..iar banuiesc ca dupa ce trece efectul anesteziei, nu?

ce varza sunt...eu centrez..eu dau cu capu'

las' ca te tine fata de ambele manusse ....o sa fiti cu mine in gand, joi! Asta clar!
(vrei sa iau in gand si oglinda aia care mareste?

auzi mah, cu afrodisiacu' ala...io zic sa-l folosesti inainte de a te urca pe masa..poate mai raman nite aburei...niste vaporei...si ii fac bine dr ...sa se poarte frumu cu tine

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

krelia, daca e sa ma tii tare de manussa cand baga ala acu' in spinare si sonda la miss, ca de restul sper sa ma descurc. eu am o problema... as fi vrut sa vad... mi se face si mai frica asa pe nv.

acum stau un picut ingrijorata ca doc a zis ca burta toata e copil... lichid nu prea mai e, dar ca inimioara lui bebe bate ok si ca el e bine... sper sa fie totul bine pana joi, sa nu pateasca ceva.

eu am facut un asa-zis bagaj dar am impresia ca nu am nimic la mine... si ca tuta mi-am cumparat gel de dus afrodisiac de la bourjois... de parca de asta aveam nevoie. in fine, sper sa fie ok...
apropo de vaccinat, eu o sa semnez sa nu mi-l intepe deloc pe bebe... nici cu alea de hepatita si bcg... cat despre h1n1 nici nu vreau sa aud. eu oricum nu am voie sa ma vaccinez... poate vor circ!

am o stare... ghimpi, teama, bucurie, nerabdare, etc.

39 sapt Tudor

AMR 2 zile!!!

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Stef, mereu o draguta

36+ cu Natalia Maria AMR 1 saptamana sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Alinuta. Krelia , oxitocina stiu si eu.... dar parca mai erau niste "ceva-uri" . Si mie mi-ar fi teama mai mult de o sapt dupa termen.... as da in paranoia... dar poate medicii care lasa 2 sapt... au si ei dreptatea lor
Alinuta, sper ca ai vazut ca ti-am mai trimis un articol pe e-mail despre nastere indusa... sper ca a mers... nu ai PM activat. Aici nu puteam pune ca sigur spuneau ca e "reclama ascuns"

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Flavours, esti tare cu gelul ala... pai... ori incerci nastere indusa natural... si te speli cu el acasa... cat e sotul pe aproape.... ori cum spunea Krelia... inainte sa ajungi la medic.... sau mai e o varinata... te speli cu sotul pe aproape... si daca tu nu ai chef de sau nu poti... il lasi sa saliveze si pleci la spital

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Krelia daca te referi la sonda urinara, eu stiu ca se pune dupa operatie, numai in cazul in care nu poti face pisulica singura. Te vor forta la inceput. Daca nu se poate si nu se poate, iti pune sonda. Eu asa stiu.

33+ moi si Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Eu cred ca in cazul cezarienei se pune oricum sonda. de la care poti ramane cu diverse minuni.. infectii etc

36+ cu Natalia Maria AMR 1 saptamana sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuta2u

Buna seara fetele!

In primul rand vreu sa le felicit pe prospetele mamici si sa le doresc tot binele din lume lor si bebeilor!

Acum vin si eu cu o rugaminte,poate imi puteti spune ce prespupune provocarea nasterii si dc exista posibilitatea ca bebe sa nu raspunda la asta, adik sa nu nasti!
Medicum meu mp-a exasperat cu tot felu de motive, numai ca sa fac cezariana desi eu nu sunt deacord, mi-se par de-a dreptu puerile motivele! Cel mai important fiind ca am depasit termenu! (am avut DPN pe 30 oct)
Astept raspunsul vostru!! pls

vitoare mamica de fetita!
39+

Alinuta, chiar ma gandeam ce mai faci, daca ai nascut... Eu ti-am mai scris despre inducere, am avut "noroc" de asa ceva si la prima sarcina pentru ca depasisem termenul, copilul era mare si aveam putin lichid. La mine a mers ca pe roate, pastiluta pusa la ora 12, contractii cu un pic de dureri de la 15, rupta apa la 16,30, nastere la 16,55, dureri nasoale doar dupa ruperea apei... Intrebi daca merge la toata lumea - logic ca nu, dar se poate incerca, daca nu prinde si nu te dilati, abia atunci faci cezariana. Mie imi provoaca maine cand intru in saptamana 40 tocmai pentru a nu ajunge la cezariana, ca bebe avea 3,800 la 36 de saptamani si 3,910 la 38

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Salutare fetelor,

Vin la voi cu rezulatele de la ecografia de azi...

Totul e ok, bebe e mareeee, are 2 kg, si cica mai ia vreo 1,5...
e intors cu capul in jos si pe pozitie de start...

Doar o problema care m-a terminat... are cordonul in jurul gatului.

Care sunteti deja la sarcina 2, 3, sau poate sunteti in aceeasi situatie, puteti sa imi dati niste informatii... se poate naste totusi natural?

Dr meu vine abia sapt viitoare in tzara si am nevoie de alte pareri.

Multumesc!

32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Tinonino, pregatim !

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput