Fulgusori (153) Felicitari Ali,Monis,Laura,Ancutza

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

Fetele eu ma retrag la somnic acum.Va tin la curent.

Multa bafta si nasteri usoare viitoarelor mamici.

Cand venim acasa,ne "vedem" negresit

Va pup pe toate

: 39+Radu Stefan
poze

Multa bafta,nastere usoara si rapida si veniti repede sanatosi acasa.
Haide Tinonino!Haide Radu!!!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

shtephy, mare rau ipoho' asta...ca deja stau si ma intreb daca sa le fac si pe celelalte....
...cu spitalizarea...oricum, daca ma opereaza joi/vineri.....pe duminica/luni ar trebui sa imi dea drumul..."ai sinc"...

Andre_lina, bine ai venit cu vestile bune!...dess0pre cordon...nu te ingrijora...la 32s el mai are inca loc sa se intoarca si sa si-l dea la o parte....deci, repet ...nu trebuie sa te intristezi...al meu si-l punea si si-l scotea la fiecare 2 controale

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hai Andrutza!
Hai tinonino!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(37+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika , ma bucur ca Lauriciul si Amalia sunt bine...Multumim de vesti.
Chiar, de Ancutza nu stie nimeni nimic?

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ramonika pentru legatura cu Mangalia.Ii va veni cu siguranta lapticul Laurei,ma bucur tare ca sunt bine.
Chiar ma intrebam mai devreme unde a disparut Ancutza,nu cred ca a mai scris pe forum de azi noapte.Nu are nimeni nr ei?

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cuscra - aceleasi "simptome" si la mine, in afara de umflat. insa la mine cel mai puternic simptom e durerea de sale... parca ma dizloc in doua...
deci cred ca e oarecum normal ce simti pentru varsta asta a sarcinii. las' ca trece, mai avem o luna si scapam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Chiar ma intrebam mai devreme unde a disparut Ancutza,nu cred ca a mai scris pe forum de azi noapte.Nu are nimeni nr ei?

exista pe gmail nr. ei. i-am trimis mesaj acum 3 minute, ca nush daca e cazul sa sun. deocamdata nici un raspuns, insa nah, doar ce a plecat mesajul. poate o suna cineva mai cu tupeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Mai fetelor, am o mare problema. SUnt vesnic nesatula. Mananc acum si peste maxim 2 ore ma apuca iar foamea. E drept ca nici nu pot manca prea mult la o masa si cam mananc zorele, cam fara carne. Si voi sunteti ca mine sau chiar sunt cea mai nemancat din toata odiseea?

33+ moi si Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

cuscra - aceleasi "simptome" si la mine, in afara de umflat. insa la mine cel mai puternic simptom e durerea de sale... parca ma dizloc in doua...
deci cred ca e oarecum normal ce simti pentru varsta asta a sarcinii. las' ca trece, mai avem o luna si scapam.

In ce priveste umflarea picioarelor... si eu azi am sesizat... si sunt doar putin umflate gleznele... dimineata nu erau sigur. Cu spatele ... ma doare si pe mine... dar nu tare si nu constant... daca fac pe viteaza prin casa simt... stiu ca e normal... nu as vrea sa ajung sa se umfle prea tare picioarele ca e neplacut... si astept sa vad ca totul e ok cu lichidul sa beau si ceiut

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Girls, intrebare: daca sunt internata joi si nu avem probleme, se fac externari si in weekend? Sau va trebui sa stau pana luni pentru iesire? Caci banuiesc ca vineri nu imi pot da drumul.

Am vazut ca m-ati trecut cu cezariana. No way. O sa cam inducem pentru ca imi pleaca medicul saptamana viitoare, cand intru in 40.

39, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput