Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Selina imi pare rau de sangerare!Fuguta la dr, sigur nu e ceva serios.

Oana 23+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Selina nu te impacienta.POate nu e nimic serios (sigur nu e).Poate ai prestat un dans din buric ceva mai naravash si ai deranjat locatarul din garsoniera (just joking).Asteptam sa ne zici ce a zis dr.

22+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ireant

DPN 20.04.2010 UM 13.07.2009

Bine ai venit!
Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos nascut la termen!
Scrie-ne mai multe despre tine..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 16+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Bine ai venit Ireant- sarcina usoara in continuare si bebic sanatos
Selina - imi pare rau ca sangerezi dar sa nu te intristezi k sigur nu-i mare bai

DARIA 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ma alatur si eu trupei de cantarete si soprane (durere ce bine sunam) si ii urez Oanei La multi ani cu sanatate si bebe sanatos! Se aude da acolo pana la Cluj?

Damiana sa traiesti si sa fii sanatoasa langa familia ta!

Fetita mamei de 24 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

selina iti tin pumnii, sper ca nu e nimic grav, ai sangerat mult?
poate e din cauza constipatiei

bine ai venit ireant sarcina usoara si bebe sanatos sa ai

roxana 19+ arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! OANA

Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara, sa ramai asa cum esti acum!

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 24+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Ramy77 sanatate tatalui si roaga-te pentru el, te ajuta enorm si pe tine si pe el!
faci bine ca te pazesti, asa nu te expui cu burtica cu tot la microbii si pericolele din spital.
Ai grija de tine!!!
Stii ce ziceam noi cand nu stiam ce asteptam? ca mi-ar fi placut baiat, dar daca vine fata, ne bucuram si pentru ea, mai ales ca va avea grija de baiatul nr 2! Ca sa vezi ce specie sunt si eu. cred ca i s-a facut mila lui DD si ne-a dat baiat.
Oricum glumim si noi, important e sa fie sanatos, ca mult l-am mai asteptat!
te pup

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Rebiana:

Ramy: Multa sanatate tatalui!

Lindal:m-ai lamurit(intrucatva...)

Dayanara:mi se invarteau mai multe nume prin minte,dar de fete:Jasmina,Rebecca,Serena,dar cand a zis doctorul"nu-i fata",parca mi-a explodat un balon cu idei in creier si nu imi mai pot aduna mintile si nici sa compun vreun numeImi place si numele de David sau Manuel,dar cred ca trebuie sa ma consult cu sotul,sa ne uitam prin calendar(cu numele lui Sam asa am facut,desi ideea ma plesnise pe mine,odata,cand eram internata in sarcina cu Sam,cu iminenta de avort...),fiindca pe Samuel il mai cheama si Timoteus,nume chiar ales din calendar(i-a placut mult sotului).La ortodocsi,Samuel e in august si Timotei in februarie,ne-au placut amandoua numele si aceeasi procedura cred c-o s-o urmam si acum,ca suntem cam paraleli...(eram asa de siguri c-o sa fie fetitza,dar stand constient si gandindu-ma,chiar nu stiu de ce...)Scuze ca m-am intins cat o zi de post!

Michelle:ce rau e cu dureri...uite,un sa iti treaca!

Selina:ai grija de tine,poate ai facut ceva efort si de aia...Du-te neaparat la doctor!

Maria 20+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui selina-d
Oana, Marsy nasol de tot cu carceii astia. Pe mine nu m-au apucat inca, dar tin minte ca in sarcina trecuta mai pateam si eu noaptea sa fac carcei in talpa sau la muschii intercostali Nici nu puteam sa respir, ce sa mai tip. Ofof sper sa va treaca.

Tocmai ce am citit pe un site american ca acesti carcei apar din cauza carentei de potasiu si ei recomanda sa mancati banane si sa beti multe lichide!

Selina, ma ajunse si pe mine din urma problema ta: imi vine sa ma ascund intr-un barlog si sa hibernez de neatragatoare ce ma simt. Pana acum nu mi-a pasat deloc cum arat, dar m-a izbit dintr-o data, ieri...ca imi sta parul aiurea. Offf...hormonii astia!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput