Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Multumesc de incurajari tuturor. Ma duc imediat la dr si sper sa zica, ca nu e nimic deosebit. Efort pe moment nu am facut, nu stiu ce sa zic. O sa stau mai cuminte zilele astea, desi am tare multe de rezolvat. Mai inainte am fost iar la baie si era pe hartie mai mult bejuliu asa. M-am cam speriat pentru ca nu am mai patit pana acum. Ofof.

Mami 17+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui selina-d

eu sunt cam speriata ca azi am sangerat dimineata rosu deschis
Mami 17+ si Victor (31.08.2007)

sanatate so calm, draga mea,d=faci bine sa mergi urgent la dr, acum ar trebui sa fii deja acolo. Si repaosssssssss, mai lasa sexul ala draga mea!
te pup

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Oana - La Multi Ani, sa fii fericita si sa te bucuri de toti cei care-ti sunt dragi!

Miria - La Multi Ani si tie, sa-ti traiasca pitica mare, si sa va bucurati impreuna de cel mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

La Multi Ani, Oana!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!!

Miria -- La Multi Ani si fetitei tale si multa sanatate!

Michelle -- Ibuprofenul nu are absolut nici o contraindicatie in sarcina, ba dupa parerea mea e mai putin periculos decat o durere continua. Nu asculta doar de ce zice un doctor, mai intreaba si alti doctori si cauta si pe internet ca sa iei decizia cea mai potrivita.

Azi am mancat la pranz niste taitzei din aia instanti (de pui apa fiarta peste ei) ca mi-a fost lene sa ies din casa sa mananc si nu aveam nimic ce puteam face repede. Si asa rau mi-au picat de credeam ca nu ma reusesc sa ma scol din pat sa iau copiii de la scoala. M-am tarat pana acolo cu chiu cu vai, apoi am venit acasa si am zacut pana mai adineaori. Inca imi e rau, ma simt sfarsita si am un discomfort in stomac si o vaga durere de cap -- si o stare de somnolenta... Cred ca ma intorc in pat.

Va pup!

20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mai am si eu o intrebare: mai ia cineva Utrogestan?
Mi-a zis dr ca trebuie sa iau pana la sf sarcinii, dar nu e cam mult?

Si-n plus, acum nici n-am mai gasit, am luat Arefam - ati luat din asta? E tot progesteron, si aseara dupa ce am inghitit cele 2 pastile, ma apuc sa citesc prospectul si ma trezesc ca scrie ca se folosesc numai pe cale vaginala, si numai in primul trimestru de sarcina! O fi avand ceva?
Mi-e asa sila sa-l sun pe dr doar pt asta, dar cred ca o sa-l sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Mai am si eu o intrebare: mai ia cineva Utrogestan?
Mi-a zis dr ca trebuie sa iau pana la sf sarcinii, dar nu e cam mult?

Si-n plus, acum nici n-am mai gasit, am luat Arefam - ati luat din asta? E tot progesteron, si aseara dupa ce am inghitit cele 2 pastile, ma apuc sa citesc prospectul si ma trezesc ca scrie ca se folosesc numai pe cale vaginala, si numai in primul trimestru de sarcina! O fi avand ceva?
Mi-e asa sila sa-l sun pe dr doar pt asta, dar cred ca o sa-l sun...

Andira, eu am luat Utrogestan pana in saptamana 14 parca, si vaginal pana in saptaman 8 (erau niste sulane scupacioase, si aveam ora sexuala de doua ori pe zi), acum s-a dus si ssexul asta progesterenos, nici oral nici vaginal. Eu l-am luat pentru a sustine sarcina, am facut FIV si etc asta-i procedura de sustinere. dar stiu cazuri de fete toto prin fiv care au luat aproape pe toata durata sarcinii. Depinde ce hotaraste dr, mai bine suna, cere o explicatie, e singurul in masura sa-ti spuna ce si de ce.
sanatate!

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Mie mi-a dat sa iau Utrogestan (1/zi, vaginal, 30 zile) pt problema cu colul, pe langa Duphastonul (1/zi oral) pe care il luam, dar imi zisese ca doar pana la 16 sapt se ia (Duphaston), iar acum mi l-a lungit pana la 19 sapt. Nici eu nu inteleg de ce, dar... presupun ca stie doctoru'. Tie pt ce ti-a dat sa iei Utrogestan?
Edit: pe prospect vad ca scrie ca nu se ia Utrogestanul mai mult de sapt.12.
17+
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

selina, imi pare rau. cel mai bine, te duci la dr, ca sa stai linistita sa nu-ti faci griji. ca si stresul conteaza mult. sper sa nu fie nimic, oricum se rezolva cu ceva tratament, nu te speria. curaj!

ramy, multa sananate pt tatal tau. si tu sa fii tare alaturi de el, si sa se faca bine. oricum ai mare grija prin spital cu gripa asta cu tot.

castelena, normal, bine ca e sanatos. si mai bine ca e baietel, cum v-ati dorit. sa va bucurati de el, si poate data viitoare fetita, sa fie pereche??

samaria, si eu sunt tot in ceata cu numele de baiat. parca nu-mi place nici o varianta. sper sa ne vina o idee buna, o inspiratie pana la urma!! sunt mai multe frumoase, dar parca nu ne hotaram la nici unul in mod special.

yaia, bine ai venit in club! eu am inceput prin a ma plange ca am facut falcute, acum mi se pare ca am fundul maaaare, si nu mai continui.... hormonii astia trebuie sa fie de vina, si sper sa treaca repede!!

freelia, nu i-au placut lui bebe taiteii. stai linistita, ca trece. si eu pataesc sa nu-mi pice bine cate ceva. plus ca ma chinui cu dureri de stomac de la o gastrita mai veche, care-mi face probleme toamna si primavara. mai rau e ca uneori mananc ceva ce imi place si mi-e pofta, si dupa aia mi-e rau. si sa-ti treaca.

vio asteptand pe bebe 15+

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

selina cred ca deja ai mers la medic. Sper sa te fi linistit si sa nu fie ceva grav!
Andira eu nu iau Utrogestan insa iau Duphaston (4/zi). Dr mea mi-a spus ca-l voi lua ceva timp.. probabil pana prin luna a saptea, insa stiu fete care au luat pana in ultima luna pt ca au avut probleme mari. Am luat incepand cu 17 saptamani, adica cu o saptamana inainte de cerclaj si de-atunci zilnic.
Freedelia ne-am asemanat noi la stari si-n primul trimestru de sarcina. Amandoua am avut greturi puternice si stari de voma de ne tintuiau la pat si iata ca si acum avem simptome asemanatoare. Eu, ca si ieri, am avut pana acum o zi teribila... o stare de greata insotita de o stare de lesin (plus ca simteam o caldura in tot corpul) si doar ce am iesit putin la cumparaturi - in jurul blocului.
Sper sa te simti mai bine dupa ce te odihnesti!

Mami de Luca si19+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!
MARIA DAMIANA, sa-ti bucuri parintii, sa fii sanatoasa si sa cresti mare.

SELINA sper ca esti ok, sa vii sa spui ce a zis dr.

FREDELIA sper ca iti este mai bine si ai grija de acum incolo, daca nu-i place lui bebe asta este nu mai mananci.

va pup, ma duc sa ma intind in pat ca isi cere pitica drepturile.

mie mi-au iesit analizele destul de bine, nu mi-au dat rezultatul la urina, dar am lipsa de fier, cum credeti ca as putea sa suplinesc fierul?

fetele cu rh negativ, daca nu mai vreti copii mai faceti vaccinul dupa nastere?

eu vreau sa-mi leg trompele dupa nastere, ce parere aveti?

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 24+IOANA

Mergi la inceput