Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

LA MULTI ANI!!!!! OANA,

sa fii fericita, sanatoasa alaturi de sot si de bebe, sa va bucurati impreuna de el. multa fericire iti doresc, si sa ai vesnic zambetul pe buze!!!! multi pupici. si multam pt tratatie. acu vin.

vio asteptand pe bebe 15+

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Oana sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de un bebe sanatos alaturi de sotul tau

Damiana sa cresti mare

samaria nu stiu daca te.am mai intrebat dar eram curioasa de numele la care te.ai gandit pt bebe, avand in vedere ca din prima am remarcat samuel ca un nume deosebit
eu ceaiul de ceapa l.am facut doar anul trecut cand tuseam, si curatam foile de pe ceapa le spalam si le fierbeam in apa vreo 5-10 minute, apoi acopeream ibricul si dupa ceva timp il strecuram si beam

ramy sanatate tatalui , intr.adevar briana maria e un nume superb!

roxana 19+ arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ireant ai trecut ca rapidul de Ploiesti pe la noi.Fa si tu o statie si explica-ne despre calatorii din vagoane.Adicatalea mai multe despre tine.Bun venit!Si scrie repejor 10 mesaje ca sa apara in acelasi timp.Daca nu, risti sa scrii mesaje si sa apara la pagini anterioare pe care nu la nimeni la vazut.Parol!
Kossir daca nu-mi pastrez calmul si veselia inseamna ca-s pierduta.Intotdeauna am fost asa si fara sa ma dau rotunda(la figurat ca la propriu...) am fost sufletul locurilor pe care le-am populat.La prima scoala unde am lucrat ,dupa ce am plecat toata lumea ma pomenea in sensul ca nu mai radea nimeni de nimic si ramasesera si fara sursa de bancuri.La scoala unde sunt acum, dupa ce am plecat, la fel...noroc ca suntem in acelasi oras toate si ne mai vizitam.Si in casa sunt la fel.Soacra-mea are ea o replica tare de tot atunci cand avem o problema si ma rog, se discuta despre ea....eu ma hlizesc toata si ea comenteaza sec "Hm!Ce griji are ea?!" Ea crede ca daca eu rad toata ziua ma doare la basca de ce e in jurul meu cand ea nici macar nu stie unde se afiseaza tabelul de intretinere.Hai ca iar o iau pe aratura.Am patit o chestie cu blugisorii lui Geo.I-am verificat acasa si aveau capsele stricate dintre care chiar 2 sarite si i-am dus sa ii schimb dar nu mai aveau.Am luat altceva in schimb si merg sapt viitoare sa vad daca au adus.Mor de ciuda ca eram topita dupa ei.A!si la capitolul cumparaturi ...am luat 2 sutiene pt alaptat de 10 lei bucata nici nu mi-a venit sa cred .M-a mai vrajit una cu o camasa pt alaptat insa materialul nu mi-a placut.Uff!Iar m-am intins.Daca sunt singura acasa si nu am cu cine sa vorbesc!!!Pup pt bebelina si frumushel.

22+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

LA MULTI ANI, OANA!!!!
Ti-am cantat si eu impreuna cu Ella si cu Delia13, sper ca ne-ai auzit! Mai ales la faza cu Param pam pam.
Sa fii sanatoasa, voioasa si fericita! Te pup!
Aaaa, si florile!

17+
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana la multi ani , tot binele din lume tie si celor dragi.

Miria; La multi ani lui Dami Sa creasca mare frumoasa si sa va lumineze zilele

Ireant- bine ai venit in gasca.

Trimit mai repede mesajul pana nu se pierde. La mine merge f prost DC-ul

Denisa, 18 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, MARIA DAMIANA! (mami de miria_cristina)
Sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii toata viata!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 16+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

V-am auzit fetelor, si v-am simtit aproape. Multumesc mult.

Ate,noi nu suntem cu petrecerile, mai ales ca suntem singurei pe aici, dar ne bucuram de dansurile lui bebe pe vezica mea.
Si speram sa isi aduca nasii aminte de ziua mea, daca nu, asta e, nu ar fi prima data cand uita.

Ne-am luat un tort micut,si o sa comandam o pizza si fur o gura de bere de la sot.
Si sambata mergem dupa carut.

Oana 23+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Buna fetele. Am intrat si eu rapid sa ii zic Oanei!! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familie .

Eu am probleme tot mai mari cu gingivita, am fost azi la dentist si mi-a facut periaj, tre sa merg si maine. Faza e ca ma doare ingrozitor, nu pot sa mananc, nu pot sa dorm, nu mai pot de durere . Stiu ca nu am voie sa iau nici un calmant, as devora acuma un Ibuprofen din priviri!! Ma duc sa mai incerc sa motai un pic, poate mai trece. O zi frumoasa sa aveti

cu bebica de 18+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Oana la multi ani! multa fericire si sanatate, o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!

Mami 17+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

eu sunt cam speriata ca azi am sangerat dimineata rosu deschis

Acuma nu mai vad nimic, dar mi-e tare frica. Si la gradi am dus copilul cu masina si cat am stat acolo cu el am fost cat se poate de cuminte. Am sunat acuma la dr totusi si a zis sa merg sa ma vada la 1 jumate Sper ca nu e nimic.

Mami 17+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput