Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
marsy_baby spune:
LA MULTI ANI OANAIACOVITA sanatate atat tie cat si bebicului din burtica ..sarcina usoara si fara griji!

Felicitari fetelor care au aflat culoarea carucioarelor
Frumoase si bine de citit langa o cafelutza calda povestile voastre...
...ma bucur cand vad oameni fericiti
DARIA 23+
Rebiana27 spune:
LA MULTI ANI OANA!!!! Sa fii sanatoasa si implinita!! Sa duci sarcina la bun sfarsit si bebe Erick sa se nasca sanatos!!
LA MULTI ANI, DAMI (fetita CRISTINEI)
Samaria
, ai tu o vorba buna pentru fiecare! 
Mami de Luca si
19+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
bianka1 spune:
Ola burtici,
Vreau in primul rand sa ii spun La multi ani Oanei, sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun si frumos pe lume.
M-am delectat cu povestile voastre de dragoste
, minunata ideea ..... abia astept sa intru in concediu ca sa am si eu suficient timp sa intru si sa vb mai multe cu voi. La mine serviciul este foarte solicitant iar seara cand ajung acasa nu ma mai simt in stare sa intru pe net.... cu toate astea printre picaturi imi fac timp si va citesc.
Pana atunci va pup, sa aveti grija de voi si de minunile voastre.

Bianca
21+
kossir spune:
Oana, LA MULTI ANI! 

. Sa fii fericita, iubita, sa vina bebe sanatos si sa va bucurati cu totii de viata mult si bine.
Era sa te intreb de ce festin si brusc m-a lovit amintirea in creierii capului
. Scuze si sa ai o zi de neuitat.
La fel Miria Cristina, cu scuzele de rigoare, intarzierea datorata neuronului 
LA MULTI ANI! printesei tale, sa creasca mare si frumoasa si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume 
. Nu ne povestesti cum a fost?
Acum am vazut ca azi e ziua Damianei, deci nu am dat-o chair de tot in bara
.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
23+ 
http://community.webshots.com/user/kosscar
Ramy77 spune:
Neata burticute,
Oana, 

si multa sanatate, bebe la termen iti doresc, ai grija sa nu 
prea mult
!
Multumesc tuturor pentru felicitari, sotul meu si-a revenit din uimire
, nu cred ca dorea neaparat baiat, dar cum tot vorbeam de bebe in sus si bebe in jos, cred ca s-a gandit mai mult la o putzulica.Acum e fericit si zice ca ce bine ca o sa aiba doua "pasarici " in casa ![]()
.
Eu sunt putin trista azi, l-a internat pe tata in spital si e nasol ca nu pot sa merg sa-l vad, sper sa fie totul bine si sa nu stea mult internat.
Ireant bine ai venit, sarcina usoara si la termen
Fetelor m-ati mai binedispus cu povestile voastre 

Va pupacesc pe toate, sa aveti o zi buna,
Ramona, 21+
Briana-Maria
oanaiacovita spune:
Fetele multumesc de urari. La fel va doresc si voua, sarcini usoare si tot binele din lume.
Miria sa iti traiasca fetita scumpa.
Oana
23+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ate_09 spune:
oana LA MULTI ANI!!!!!!!!! 

Sa ne traiesti!!! Sa fii sanatoasa si sa nasti un bebe grasunel si sanatos!!!!!!
Cum petreci azi??
asteptam un
22+
Doamne ajuta! 
Bebe Mic
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
ellanik spune:
Ramy sanatate taticutului tau.Ce-mi place prenumele Briana!!!!Mmmm ce frumooos!Super tare!
Castelana pfuai!si al meu e la fel cu florile.Cica-s moarte.Sa vezi cum face cand primesc brate de flori de pe la scoala:pufaie si mormaie si comenteaza"Nu puteau sa-ti aduca o ciocolata,o bomboana...au aruncat sute de mii pe niste uscaturi!Mai bine iti luau la ghiveci".Deci asemanare izbitoare, bre.Cat despre urcatul in tren sunt de acord cu tine sau bunica, cine a zis vorba.Sunt omul impulsului de moment si nu mi-a parut niciodata rau de ce am facut in viata,pentru ca am invatat din fiecare.Cat despre banane si eu mananc destul de multe chiar si 3/zi insa si azi dimineata mi s-a pus carcelul in acelasi loc afurisitul.De fapt banuiesc ca e o carcica si ii place sa fie mamelita de sotul meu.
Lindal, romantica povestea ta.Mi se pare ca atunci cand intervine "trenul" in poveste totul are aspect romantic,nu?Parca te si vad intr-un film clasic pe scara trenului ...Super!Sa va iubiti maxim.Nici eu nu am inteles cum faceti cu dormitul fiecare la ai lui.Oricum eu am o scuza :sunt blonda!
Miria sa-ti traiasca printzesuca , sa fie sanatoasa, shmekera, iubita, sa fie bogata, sa aiba parte doar de lucruri bune in viata asta si sa stie sa dea din coate sa reuseasca.Oricum dupa cate ne-ai povestit....promite.(referitor la ce-i face lui tati.Hihihi!)
Si acum, param , pararam......o dedicatie fara numar fara numar dar cu marime peeeentruuuuuu o domnita cu ochi frumosi si calzi, cu burtica precum marea (adica cu valuri),cu apetitul de shopping cat elefantul (a golit bre, magazinele de bebei),cu patut deja cumparat si cizmulite dragalase,cu suflet mare si sefa "mica"....
OANA IACOVITA (angajatul lunii)
Multi ani traiasca
Multi ani traiasca,
Laaa muuulti ani!!!
(param pamp pam pam)
Multi ani traiasca
Multi ani traiasca,
Laaa muuulti ani!!!
Cine sa traiasca?
Cine sa traiasca?
Laaaa muuulti ani!
Oana sa traiasca!
Oana sa traiasca!
Laaa muuuulti aaaani!(si aici intrevine Delia13 cu triluri si floricele ca deh!ea are cu ce)
Fata frumoasa sa fii iubita, sa aveti o viata fericita inca un milion de ani de aici incolo, sa aveti copii sanatosi si voiosi si adaugam la toate astea un pupic pentru burtica.(By the way, si eu am primit oferte de cadouri pt duminica dar mi s-au oferit bani si deja am ochit niste chestii pt bebe printre care si o paturica pe care nu o mai tricotez eu ca aia e mai frumoasa si daca ma apuc de tricotat voi de cine mai radeti dup-aia?).
La multi ani, Oana draga!

Pupici pt everybody!
22+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Lindal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samaria Lindal:felicitari,chiar ca e foarte romantica povestea! ![]() |
Hihihi, exact asa se intreaba si ceilalti.
17+Pictura pe sticla
Poze
Ioanact spune:

LA MULTI ANI , OANA!
Sa fii sanatoasa, sa-l nasti pe bebe Erick sanatos, si tot ceea ce iti doresti tu sa se implineasca!
Multumim pt masa festina!
Iti dorim sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri din plin de aceasta zi!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
16+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!