Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella! foarte frumoasa si povestea voastra, mai ales ca mircul adica undernetul mi.a dat mie mai multa dependenta decat tigara, dupa ce s.a nascut ivan insa, n.am mai intrat dar mi.am petrecut acolo in jur de 10 ani

atb am vazut poze cu tine gravida in albumul comun picasa, esti tare frumoasa, iti sta mult mai bine decat inainte si parul e mai frumos

la noi intalnirea n.a fost asa spectaculoasa ne stiam de pe afara, ce vad eu frumos sau pt mine e frumos , faptul ca de 17 ani de cand ne.am cunoscut nu ne.am despartit niciodata, suntem impreuna de cand eu aveam 15 ani...

roxana 19+ arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

trecerea dincolo este iremediabila, ca toate celelalte stau in mainile si puterea noastra, sanatosi sa fim.

castelana fericita 18+

mare dreptate ai, asta am crezut mereu si cu timpul a devenit din ce in ce mai adevarat!
totusi eu la partea cu sa traim in liniste si pace mai am de lucrat, stiu ca asa e bine dar nu vezi, ca parca nu ne ajunge sa vedem pe langa noi, pana nu o patim pe pielea noastra parca nu realizam

roxana 19+ arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Buna dimineata fetelor!

Incerc si eu sa scriu povestea noastra de dragoste, ca vad ca prinde bine la gravidute. Ne-am cunoscut in 2001 cand m-am hotarat sa dau la facultate tocmai si in ideea de a cunoaste baieti de varsta mea, pt ca deja lucram de 4 ani la o firma, timp in care nu cunoscusem pe nimeni. Asadar am "introdus-o" pe prietena mea cea mai buna din liceu pe postul meu de la firma, eu am dat admiterea in Iasi si asteptam rezultatul acasa. De plictiseala mai treceam pe la firma si ma vedeam cu prietena. Numai ca tot de plictiseala, mai trecea pe la ea si un baiat, vecin de bloc cu ea, amic. Asa l-am cunoscut. M-a impresionat felul lui de a fi, iar dupa programul de servici ieseam toti 3 la o plimbare sau la net. Ei intrau pe mirc sau mess, iar eu intram de acasa, dupa ora 10 seara. Evident ca vorbeam cu el, dar si cu altii. (Intamplarea face ca si prietena mea si-a cunoscut actualul sot tot pe mirc, ei fiind insa si in aceeasi sala de net)
Asa... asta a fost in august si sept, iar la 1 oct a trebuit sa plec la Iasi. Noi doi continuam sa vb, desi prietena noastra comuna nu stia ca de acum ne imprietenisem de-a binelea, pt ca fata de ea nu ne-am aratat niciodata "atractia". Deci totul a inceput cand a iesit ea din peisaj. Si ce sa vezi, vorbind noi de ea, am aflat ca fiecaruia ii spusese alta poveste despre celalalt, incluzand secretele impartasite (care acum erau barfe publice) dar si minciuni sfruntate. Asa ca am facut noi front comun impotriva ei, si ne-am vazut numai pe ascuns. A venit el la Iasi de vreo cateva ori, iar eu mergeam acasa la fiecare 2 sapt. Nu mai spun ce lacrimi aveam la despartire, la tren. Asa ca prin 2004 s-a mutat si el in Iasi cu mine, ca altfel nu mai rezistam, in 2006 ne-am casatorit, iar acum ne-a binecuvantat DD si cu acest copilas care este rodul dragostei noastre. Suntem suflete pereche, nu ne putem imagina viata unul fara celalalt si dormim separat doar cand mergem acasa la parinti, fiecare la parintii lui, spre amuzamentul sau stupefactia celorlati (nasi, cunoscuti etc.). Aaa... si prietena a aflat intamplator de la altii ca noi ne-am casatorit, nu stiu ce reactie o fi avut, pt ca de atunci am rupt legatura cu ea.
Asta este povestea noastra, suntem deci de 8 ani impreuna si ne-am casatorit pe 14 februarie, de ziua indragostitilor! Mai romantic de atat ce mai vreti?

17+
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

BUna dimineata burticute,
Astept si eu o cafeluta, dar mai dureaza, ca e inca devreme, iar eu m-am trezit deja de 2 ore .

Am citit si eu povestile voastre de iubire, m-am inmuiat toata, toate sunt extraordinare, fiecare poveste are farmecul si particularitatea ei.

Ramy77 , pentru fetita ta si pentru mamica ei. Sa fiti sanataose si sa va bucurati una de cealalta.
Vio , sa-ti traiasca flacaul, sa va bucurati de el, dupa cele 40 de saptamani regulamentare. Ai dreptate, sanatos sa fie, ca si baieteii si fetitele sunt daruri de la DD .
Briza Marii, pe tine te-am felicitat? Pai sa-ti traiasca fetita cu codite si sa fiti sanatosi si fericiti.

Castelana .
Ellanik, sanatate multa. Scuze, dar o spui intr-un mare fel, ca am ras, cand de fapt trebuia sa plang .
Sotul e ok? S-au schimbat rolurile foarte repede, se pare

Va pupik si va doresc o zi buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 23+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna dimineata,tuturor!

Vio:bine ai venit in clubul socrellelor mari!Sa fiti sanatosi si voiosi,va doresc!Iar despre mandria sotului tau,ea va fi vesnica,fiindca barbatii se simt si mai...barbati daca au un baiat!Si nu te intrista,oicum va fi "puiul mamei"-ti-o zic din proprie experienta!Iar povestea voastra e minunata,cu un bb la orizont,pe viitor!Multa sanatate si casa de piatra va doresc!

Dayanara:multumesc de aprecieri!Cum se fae ceaiul de ceapa?

Michelle:asa e in Romania,o ceata de nesimtiti de la poarta spitalului pana la director!

Rebiana:ai grija la ce mananci,sa nu ti se mai faca rau!

Briza:wow,ce poveste romantica pe fundal matematic...

Ella:povestea ta e si romantica,si moderna!Wow,super!Iti multumesc de urare si iti doresc si tie sa fii fericita,sanatoasa si mereu hilizoasa ca acum!

Castelana:te felicit ca stii sa cauti calea de mijloc si pui pe primul plan comunicarea!Si la fel ca si in cazul Ellei, iti doresc sa fii mereu asa de vesela si optimista!

Ireant:bine ai venit!Am citit la capitolul despre infectii urinare ca si tu te confrunti cu asa ceva,e ceva serios,iti doresc insanatosire grabnica!Durerile de spate le-am experimentat si eu,iar cele din "josul burtii" cred ca noi,toate..., dar tot trebuie sa ii spui doctorului despre ele...si vei stii mai precis ce si de ce te doare...Scrie repede 10 mesaje cat mai scurte,dar ca sa scapi de moderare sunt bune,zi cate ceva despre tine!

Scuze daca v-am plictisut,va citesc cu drag in continuare pe toate!

Maria 20+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burticutelor!

Venim si noi sa va invitam la festin:

Oana 23+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Vai de mine,ce uituca sunt:La multi ani,draga Oana! Sa iti dea Dumnezeu sanatate,sarcina si nastere usoara si la termen,bebe sanatos si mancacios,sot atent si iubitor si sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti!Bineinteles ca venim la festin,cu burta inainteeeeeeeee...!

Si pentru Damiana,fetita Miriei:La multi ani,sa cresti mare,sanatoasa si cuminte!

Dayanara:e foarte frumos si romantic sa aveti asa o legatura de durata si plina de iubire!Sa dea Dumnezeu sa fie tot asa pana la adanci batraneti!

Lindal:felicitari,chiar ca e foarte romantica povestea!Mai ales ca e vorba de un suflet de artista!Dar scuze daca sunt eu mai proasta si nu am inteles din context, de ce dormiti separat la parinti?!?!

Maria 20+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

oanaiacovita La multi aniiiiiiiiiiiii!!!!!!!
sa fii fericita, sanatoasa, frumoasa si iubita!!!!!
Azi numai si deseara iar de la mine

te pup si toate cele bune!!!!!

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ireant

DPN 20.04.2010 UM 13.07.2009

Bine ai venit!! Sarcina usoara si baietel sanatos, nascut la termen! Scrie repede cele 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa iti apara mesajele in timp real.

Mami de Luca si19+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

OANA LA MULTI ANI!!! sa fi fericita si iubita!

22+

Mergi la inceput