Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vladi nu am nimic de zis ..doar

22+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Buna seara la toate burticutele .Ce mi-au si povestile voastre de dragoste, care mai de care e deosebita in felul ei IOANACT,MARSY<SAMARIA,BORDEANCAVIO,BRIZA MARII si ultima da nu cea din urma ELLA care m-a amuzat cu "secretu" de pe mirc. Cea care a inceput cu povestea de dragoste a fost CASTELANA de dim.( eu asa imi aduc aminte) cu intalneala din aeroporturi. VIO, felicitari pt baiatel.Carcei mai am si eu noaptea in acelasi loc la piciorul drept asta doar dk ma intind in somn

Delia13 21+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata,
va multumesc mult pentru aprecieri, sincer e chiar povestea mea neromantata, am fost pentru prima data-n viata mea nebuna rau, nu calcutata si precisa ca pana atunci, scoala din timpul comunist, familie de formatie militara (bunic, unchii) si sportul de performanta m-a invatat acest lucru cu brio. Ca bunica mea cum spunea sa nu-mi pierd radbarea ca dragostea-i mai adracu' decat cacarea, scuzati expresia, era ea una cu multe pilde de care-mi amintesc cu placere.
Cred ca fiecare aveti povestea voastra, frumoasa si iubaroasa.
Ca si trenul ala care cica trece odata si te urci in el, etc, a fost prima data ca nu-mi pasa de nimic si de nimeni, cand simteam ca mor cand ma suiam in avion sa ma intorc acasa si plageam pana la Otopeni de se uita lumea la mine, serios.
Fetele traiti-va viata cu sotiorii, sunt perfecti in felul lor, doar pentru voi, trebuie doar sa vedem si sa stimulan acest lucru.
Eu una inca lupt cu adusul florilor, pe care mi-a zis ca nu mi le aduce ca-s moarte, mai bine ghivece, bune si alea decat deloc si puncte de vedere. Fiind din doua lumi, mentalitati, familii, societati diferite cu sotul meu am invatat sa nu trag concluzii, sa iau lucrurile asa cum sunt si sa nu-mi mai fac eu ganduri si griji aiurea. Cel mai bun este dialogul total si sincer, sa nu astept sa vada el ce si cum, am invatat dialogul si ceea ce este mai important sa ma cunosc intr-adevar, ca pot si eu sa fiu capabila sa iubesc sa spun acest lucru, ca nu sunt femeia barbat care le face pe toate (le faceam va jur pe toate, instalator, electrician, tot) sa las si pe el sa fie barbat cu toate orgoliile sale.
Si va spun ca inaintand in varsta (stiu vb ca bunica Sabela) constientizez ca am multe de invatat, de cunoscut, lucru intarit si din experienta-n lume, ca nimic nu e cum pare a fi, o buna maniera la mine poate fi ceva f urat sau ofensiv in alta parte.
Si ca sa inchei teoria, trebuie vazut partea plina a paharului, chiar su in cel cu gura-n jos.
va pupu si sa aveti mult soare si in suflet

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

ellanik, imi pare rau pt intindere. sa-ti treaca repede, si sa nu te mai doara. cred ca e rau cu durerea asta. si imi pare bine ca sotul e ok acum, si se simte bine. mi-a placut povestea voastra, hotarata fata, ce sa zic!

vio asteptand pe bebe 15+

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

neata fetele, va invit la o cafeluta cu laptic , si un croissant cald. eu n-am mai putut sa dorm de pe la 5 cred, am butonat televizorul si acum un pic pe net. cred ca la pranz incerc sa recuperez un pic cu somnul ca acum nu vine deloc, asa ca mai recuperez din ce ati scris. am inceput de ieri sa ne gandim la nume de baieti, dar momentan cautam variante cu sotul si analizam. mi se pare mai greu de potrivit cu numele de familie: Vasile, parca nu suna multe nume asa bine. of... vad ca el e destul de incantat ca e baiat. nu avea preferinte, dar am impresia ca inclina spre baiat, ca acum e entuziasmat. zice ca acum are si bebe o identitate, nu mai e un bebe neutru, e baiat. s-a laudat imediat la birou, cu "mostenitorul".

vio asteptand pe bebe 15+

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

si un ceai sau cafea, acompaniate ce ceva cornete sau paine buna, un mic dejun care sa va puna pe picioare!!!!

Delia, multumesc, sincer uneori nici nu realizeze ca e vb de mine, ca vb de persoana mea, mi se pare incredibil si multumesc lui DD pentru tot! asa e uneori destinul iti arata calea, ca si dusul la nunta aceea, nu? sa fii fericita!

oanaiacovita, merci, disparitia fratiorului meu mai mic, pe care l-am si crescut in mare parte, m-a trezit si mi-a arata ca doar trecerea dincolo este iremediabila, ca toate celelalte stau in mainile si puterea noastra, sanatosi sa fim. Timpul este scurt de aceea sa-l treim mai bine si-n pace, liniste, m-am schimbat chiar mult de tot dupa sa stii! il visesz des si-mi lipseste enorm!

marsybaby, merci, carceii se zice ca-s de la lipsa de magneziu, bagi banane dimineata cate una doua si poate trece. Mai sunt bogate: fasole, soia, lapte, lactate, ou, peste, seminte de orice tip, nuci!

Lindal artista ce esti, merci mult.
mie mi se intareste burta seara, special daca am umblat mult sau am exagerat cu galateria si statul in picioare, uneori ma doare chiar mult, dar pap ceva lejer si ma asej cuminte, cu pernita sub burta pe canapea si nu ma mai misc, chiar si la schimbarea pozitiei chem sotul.
Dimineata ma trezesc bine, dar uneori cu burta tare si fff tuguiata, rad cu sotul ca are erectie..., stiu numai la prostii imi este capul. acuma dr de cate ori i-am spus ma tot intreaba si vad ca nu se agita, mai ales dupa consult, cica e normal...

samaria, merci, nu veni acum cu batul, vino si tu dupa ce nasti in vacanta ca-s tare frumoase si ierftine partile astea.
Merci de aprecieri, scriu sa stii ceva, poate cine stie daca am curaj sa public...oricum toate calatoriile le scriu ca minunatul si extraordinarul de azi sa nu devina banalul de maine.
Ce frumos... zapada....imi este dor, imi si place, asta pentru ca-s nascuta iarna.
te pup

kossir, . multumesc, sunt constienta ca sunt nascuta sub stea norocoasa, sau asa am fost invatata sa cred mereu.
Fac tot ce pot sa am grija de familia mea, asta este pentru mine ceea ce conteaza mai mult!
Ai grija de tine si fetita!

Ioanact merci, asa e viata, ce sa mai zic! eu am suferit mult dar ma tot gandesc nimic comparabil cu ce a simtit mama si tatal meu. de atunci chiar nu au mai contat pentru mine nimic altceva decat omul si sanatatea. Mi-am recalculat punctele de vedere asupra aricarui lucru. Nu vreau sa te intristez scuze

dayanara, merci. Tu chiar poti sa bei ceai de ceapa?oooo iti fac complimente!!!!

Greenfrog, foarte bine ce ai postat! Sa fim informate fetele!

Selina, merci, nu te intrista, mi s-a intamplat si gata...a fost si pentru noi/mine ceva cumplit, mai ales ca m-am ocupat singura de repatriere (documente si bani), nu s-a intamplat in Ro, iar lupta cu birocratiile straine este ceva de nedescris (de fiecare data reconsider tara noastra).
dar DD iti da atata putere cat ai nevoie si am facut tot crestineste si cum au solicitat parintii mei, era doar mezinul nostru.
A venit frigul la germanica? Aici e asa ciudat pentru ca se pregatesc de craciun cu toate ca afara sunt 36 gr...

Masybaby, felicitari pentru tenacinate, ca-n filme cu Romeo si Julieta

Bordeianco deci s-a vazut cravataaaaaaaaaaa, gata asta e, sanatos sa fie si tu la fel!!!

Briza marii, ehehehe ecuatiile astea cine le-a inventat sa-i dea DD sanatate, nu?

Ellanik, deci traiasca internetzul si nebuneala. In viata e bun si curajul asta nebunesc, nu? Sanatate sotului si ai grija de el, te ajuta si bebeGeo, oricum merci ca ai impartasit cu noi secretul mircos... si mama lor de carcei, cine le-a zis sa vina?
Eu n-am carcei (de fapt mananc banane zilnic la mis dejun) am doar vise urate rau de tot, dar trec si astea, nu?

Draga Vladimireascule, raportez: toata lumea cred ca are povestea sa deosebita si unica. Si in jurul meu am exemple destule de oameni care prefera rapid separarea si mor pe aceasta moda.
Trebuie combatut cu tot si toate ca-n fraza: si la bine si la greu, parerea mea, parol! Ca sa dormim mai trebuie si sa ne asternem, nu? ca nu cred in vina doar a unuia, e ceva consimtit in timp. Atentia azi e fixata pe alte efemeritati nu pe familie, e consumistic... dar intru in alta teorie de a mea, scuze.
te pup si toate bune

fetele va pup in grup si pe rand, puneti mana si fiti voiase si vesele, instaurati in casa distatura rasului si mama lor de probleme sa stea afara sa inghete de frig, ca cine le-a poftit in casa?
o zi buna!

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ireant spune:

DPN 20.04.2010 UM 13.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ireant

DPN 20.04.2010 UM 13.07.2009

bine ai venit la noi in odisee ireant. Nu ne spui mai multe despre tine?? Despre bebelusul care e pe drum...
Hai scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si te asteptam alaturi de noi!!

asteptam un 22+ Doamne ajuta!

Bebe Mic

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

NEATA BURTICUTEEEEE! Multumim BORDEANCAVIO si CASTELANA pt cafeluta si ceiut. Eu beau un ceai de fructe cu lamaie si miere. CASTELANA, ce m-ai amuzat cu pildele bunicii " dragostea e mai rau decat kkrea" si cu " eractia" super tare si la mine burtica e ff tuguiata asa e tot timpul

Delia13 21+ David Andrei

Mergi la inceput

IREANT, bine ai venit la noi in odisee, dar ce scurta si la obiect ai fost. Zi-ne mai multe despre tine

Delia13 21+ David Andrei

Mergi la inceput