Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samaria Rebiana:ai grija de tine!Oare de la ce ai greturi? |
... de la niste pateuri cu branza. In sarcina asta mi-au picat prost. Am o listuta cu alimentele care-mi placeau dar pe care le evit din aceeasi cauza.
Vio felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si sa stea la mami in burtica pana la termen!

Michelle uite in ce lume traim!!!
Mama lor de indiferenti! Mi s-a facut mila de biata graviduta citind relatarea ta! Doamne ajuta sa fie bine!! Adriana felicitari pentru "mergaretul" tau mic!!!
Mami de Luca si
19+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
cristina30 spune:
Buna seara,
Selina,
Magnus, baiatul meu merge doar de 1 luna la gradinita, e de fapt camin, cu program prelungit, inainte a fost in spielkreis de la 2 ani, de 3 / saptamana cate 3,5 ore. Se descurca foarte bine la gradinita, mai ales ca intamplarea face ca sa aiba o practicanta 2 zile / saptamana care e o fata din Romania, asa ca am rugat-o daca vrea sa vorbeasca cu el romaneste, ca nu prea stie el mult. De ce deabia acuma merge la camin e pentru ca pana acu o luna sotul meu a fost in concediu de crestere a copilului, de, suntem o familie moderna... eu am inceput serviciul cand era Magnus de 7 luni, am facut rocada cu sotul, pentru ca eu castig mult mai mult decat el si se merita. Dar n-a fost usor, dar n-am avut alta sanse si nici ajutor inafara de parintii mei, dar ei sunt in Romania.
Acum pentru ca mi-a fost rau si inca imi mai e, de 2 zile iar, am interdictie de munca, dar multumesc lui Dumnezeu nu am probleme la servici, chiar au venit colegii mei sa ma viziteze cu un Gutschein (Bon valoric) de la Douglas...
Ioana, da avem baietii nascuti in aceeasi zi, sa vedem ce o sa facem cu bebelusii din martie.. ar fi fain sa fie in aceeasi zi din nou, atunci chiar ne incuscrim.
Va multumesc inca o data pentru primirea calduroasa.
M-a molipsit si pe mine cheful de cumparaturi... mai ales lucruri de fetite, dar eu cumpar de obicei si cu 1 an 2 inainte, cand imi place ceva si e fain si redus la pret; asa am facut si la baiat si ma simt mult mai bine cand am cel putin o parte din lucruri de dinainte.
Ce poate ar fi interesant pentur viitoarele mamici, e sa va cautati acoperitoare prin care nu trece apa pentru saltelute, mai ales pentru mamici de baietei...ca se intampla des sa se ude chiar daca au pampersi; si sacii de dormit am avut tot timpul din aceeasi marime cate 2 tot din acceasi cauza....
Din experienta mea v-as spune sa nu folositi tot timpul Bepanthen, o crema normala ajunge, singura care nu as folosi-o e Penaten, aici nu are un nume bun, dar nu stiu de ce.
Cristina
19+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)
briza_marii spune:
Nu stiu cine a avut ideea stralucita sa povestim cum ne-am cunoscut jumatatile..dar.. jos palaria pt idee
. Recunosc ca am citit pe nerasuflate toate povestile voastre: toate sunt deosebite, speciale, nespus de frumoase
.
Acum povestea noastra: la mine in liceu s-a tinut un examen de admitere pt un curs de 2 ani de unde obtineai diploma de economist contabil (parca asa ii zicea...zau de mai stiu titlul corect). Si ma duc eu sa ma uit pe liste, si o sun fericita pe mama care era la tara: mama, am intrat a doua, si dupa mine e unu cu "cap patrat" care a luat 10 la matematica (dar luase mai putin la economie, asa ca media era mai mica)!! Timpu a trecut si eu ma vad pusa inaintea admiterii la facultate, cu mari lacune la matematica. Si ce ma gandesc: i-a sa apelez eu la colegul ala cu cap patrat, sa ma mediteze si pe mine. Si uite asa am intrat amandoi la facultate,la specializari diferite, dar in cadrul aceleiasi facutati, eu am luat cu 50 de sutimi mai mult ca el la matematica (asta ca sa nu ziceti ca nu invatam nimic impreuna, ci doar ne giugiuleam printre integrale si radicali
. De atunci au trecut 14 ani de cand suntem impreuna.
Concluzia: toata viata mi-a mancat ziele matematica asta
dar a fost si norocul vietii mele, ca altfel nu stiu daca as fi fost cu sotiorul meu drag
17+
briza_marii spune:
Hai ca am uitat.....Vio stiu cat iti doreai fetita....Ce a zis dr, e sigur baietel? Ai vazut si tu putzulica?
Nu pot decat sa iti doresc sa te obisnuiesti cat mai repede si cat mai bine cu ideea ca o sa ai un cavaler...

17+
bordeancavio spune:
briza marii, da, a vazut bine dr, adica nu ar fi dubiu. ca l-am intrebat. sunt sanse sa se mai schimbe, si el a zis, io zic ca vad bine. mi-a aratat si mie ce zice el ca e putza. se vedea ceva intr-adevar, eu in general nu inteleg ff bine ecografiile astea, ma uit asa ca pisica, daca nu mi-ar explica el asa frumos n-as intelege. ma rog, deci o iau de buna, nu ma gandesc ca s-ar schimba ca nu cred ca are rost sa ma mai gandesc. vad ca sotul e incantat, desi nu vroia baiat in mod special. poate ma molipseste si pe mine.
bafta la tine cu fetita, sa ramana asa pana la sfartit. mercic mult ca te-ai gandit la mine.
vio asteptand pe bebe
15+ 
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
bordeancavio spune:
despre povestile de dragoste, eu mi-am cunoscut sotul in facultate. eram colegi din anul 3, dar abia in anul 4 am inceput sa vorbim putin, si sa ne "remarcam" unul pe altul. el mi-a atras atentia la inceputul anului scolar, si probabil si eu lui, ca a inceput sa caute sa ne intersectam cu anumite pretexte pe la cursuri. si eu, vazand asa, i-am propus sa facem un proiect impreuna, special pt a avea ocazia sa-l cunosc mai bine. a acceptat imediat, si dupa vreo 2 intalniri de "studiu", in care n-am facut mai nimic pt proiect, ci doar am vorbit, mi-a propus sa incepem o relatie. am acceptat imediat, emotionata. acum sunt 6 ani de cand suntem impreuna, si 2 jumate de la casatorie. si pot sa zic ca nu am fost niciodata despartiti, am mai avut certuri, divergente dar in final ceva ne tine foarte uniti. desi suntem mai diferiti avem in final aceleasi teluri, aspiratii si suntem foarte apropiati unul de altul, la bine si la greu. si ce mi se pare cel mai interesant, felul atat de normal in care a decurs toata relatia, de parca asa era scris sa ne cunoastem si sa ramanem impreuna, eu chiar cred in sufletele pereche.
vio asteptand pe bebe
15+ 
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
Rebiana27 spune:
Am revenit dupa un ceai de tei cu muuulta lamaie.
Am citit, cu nostalgie, noul topic al acestei odisei, "iulie-august 2010" si m-am rugat in gand pentru ca fetele care-si doresc sa le dea Dumnezeu sansa de a avea sarcini (usoare si la termen!).
Si pentru ca tot eram la capitolul citit, m-am delectat cu povestile Brizei si a lui Vio.. povesti ce vor continua o viata! 
Mami de Luca si
19+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ellanik spune:
Fetelor multumesc enorm pt gandurile voastre pt dragul meu iubit.Este bine si voios si ii arde de prostii.Cat despre mine am facut o boacana:azi m-am dat jos din masina si, deoarece era o balta langa m-am fortat sa sar peste blata din masina si am facut o intindere minunata chiar la intalnirea romantica dintre copan si "dansa".Mi s-a lasat durerea pe picior si mi s-a urcat si la mijloc.Exact ca vinul negru.Sotul ma tot frectioneaza(eu ii zic frecat dar nu vreau sa fiu indecenta) si vad ca da rezultate.Oricum,serios vorbind, m-a durut pana la lacrimi in sensul ca pana a fiert apa de ceai am stat pe un scaunel langa plita.
Felicitari Vio pt baietel ,Sensibila pt fetita si...mai era cineva tot cu fetituca.Ma uit si revin.
Despre povesti de cunoastere barbat am si eu o poveste scurta:il cunosteam pe sot dintr-o poza fiindca pe vremea aia prietena mea cea mai buna,maritata fiind,statea pe mirc si vb cu diversi printre care si diversul meu.Mi-a aratat poza si atat.Intr-o seara am intrat pe mirc si am recunscut nickul.L-am inoportunat, el a facut misto, eu i-am rezistat eroic.Am uitat sa spun ca eu lucram in strainatate cu un contract ca babysitter(pe vacanta de vara).Azi asa maine asa, am ajuns sa vb pe mess.Mie imi placea de el ca mi s-a parut foarte destept si puteai sa delirezi cu el pe orice tema fara sa te plictisesti sau sa devii prea serios.Intr-o zi de luni i-am zis ca eu sambata vin in Romania la el si ca renunt la contract.El nu m-a crezut, eu am renuntat si la job si la banii pe care trebuia sa-i iau luna aceea, mi-am luat bilet, am venit,l-am vazut live,si i-am sarit in brate ca si cand nu l-as fi vazut de ceva vreme, l-am pupat rrraaau si i-am zis la ureche sa aiba grija ca eu am venit pt el si eu daca am venit nu am venit sa plec.M-am mutat la el,am pus totul pe tava, el era socat ca i se intampla prea repede si dupa 1 an si 11 luni ne-am casatorit .Dar este secretul nostru ca el zice ca nu trebuie sa zicem nimanui ca ne-am cunoscut pe mirc ca "acolo numai frustratii care nu isi arata fetzele stau".Pam !Pam! Asta a fost tot .Ne iubim mai tare ca in prima zi si suntem morti unul fara altul.De cand suntem impreuna avem doar 2 nopti dormite unul fara celalalt.Atat am avut de spus!
Aaaa!Carceii!Eu am zilnic, dimineata la trezire, in acelasi loc noroc ca am sotul langa si ma calmeaza.Am vazut ca atunci cand mananc banane cam 2-3 pe zi nu mai am probleme.
Fetelor care nu aveti 20 de sapt implinite am un sfat pt voi.Nu va speriati cu bebe.Ce simtiti acum este nimic pe langa ce veti simti dupa 20 de saptamani.Atunci veti realiza -la fel ca si mine- ca ceea ce ati simtit ca fiind miscarile lui bebe este departe de realitate.Veti vedea dupa 20 sapt si imi veti da dreptate
Gata!Revin cu felicitarile si pt cealalta mamica .Pup pe toata lumea.
22+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
ellanik spune:
Michelle, Ramy77 ,Briza_marii felicitari pt codane.Wow ce frumooos!Sa va traiasca!
Samaria – Sa traiesti soacra mare!Sa fii iubita!![]()

22+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
vladimirescu spune:
Salut, fetele! Ce povesti frumoase ati mai scris aici, mai mare dragul sa le citesti! Sint tare fericita pt voi ! Hai, care mai vine cu o poveste romantica, eroica, de care o fi, numai de iubire sa fie? Nu-mi vine sa cred ce multe povesti frumoase exista aici la noi - tocmai zilele trecute ma gindeam ca eu nu cunosc decit vreo 2-3 oameni fericiti, in rest toti au probleme, necazuri, divorturi et etc... Mi-e asa de bine sa citesc de voi ca sinteti bine!
Va pup! (Cu cititul sint absolut la zi, o sa mai intru cind am ceva de zis :))
20+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)