Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
miereamara spune:
Nu am vesti de la Daiopri, o sa va spun de indata ce aflu ceva.
Multa sanatate bolnaviorilor.
Noi suntem in dileme:(( va spun eu mai multe de indata ce aflu si eu mai multe amanunte:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
anca_ spune:
miere, acum ne tii ca pe ace
Eu am bocit o buna parte din noapte si din ziua de azi, din motiv ca pleaca mama, si ca vine soacra...dar vin ele si vremurile mai bune.
lisa79 spune:
hai miere,da-ne o veste!
Anca_, te intelg perfect,cand m=-am intors de la aeroport era asa de goooala casa,na ca am mai pus si eu sare pe foc
Cuscraaaaa,pe unde umbli????
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
anca_ spune:
Vad ca e din ce in ce mai populara ideea de a dona laptele de mama, muls, la banci care il stocheaza si fac disponibil pt mame care au nevoie si il vor. Vroiam sa va intreb care e parerea voastra in legatura cu subiectul? Ati folosi astfel de lapte? Mamele care doneaza sunt supuse la anumite teste inainte de a fi acceptate in program.
DarkBendis spune:
Am pus pozici noi ... linkul e pe mailul comun
Miere sper ca totul e OK la voi
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cris30 spune:
Anca stiu ce simti,si eu am suferit cand a plecat mama ca m-a ajutat mult cu Daria.In schimb cand a plecat soacra am fost cea mai fericita .
Trebuie sa-ti marturisesc ca m-am indragostit de Alex al tau, mi se pare pentru varsta lui un baiat cuminte, ascultator si sensibil, asa e??
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
lisa79 spune:
Anca_,eu nu as accepta,sincer,dar...cica e bine ca ia si alti anticopri in afara de cei ai tai.
lisa79 spune:
cris,ti-am trimis email.
va cuscriti cu Anca???
lisa79 spune:
dark,ce misto este Mister Mister
si ce de copii
Anusca are acelasi jumper ca si frumoasa Arianna
plus frumusel de ingrid
miereamara spune:
Am citit la fetele din canada ca Dana a ajuns acasa de la spital, era bine, inca ametita de la anestezie, dar fara dureri. A iesit de pe morfina si continua cu Tylenol.
Operatia a durat 2:30 min, totul a decurs bine, rezultatul de la biopsie il va primi in 3 saptamini.
Dana,numai ganduri bune pentru tine!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator