Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
fil_lily spune:
Micola am reusit sa pun cateva poze pe cont. pt Alexutu.
Koruccia multumesc de intrebare, eu sunt bine, acum vad ca tati a inceput cu dureri in gat, sper sa fie o simpla raceala. Papusa mea este si ea bine.
Bun venit Mariacri si Rody.
Fug ca se mataie, ma innebuneste, cum vede ca plec de langa ea incepe sa urle. Nu pot sa fac nimic!
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anuc Bebelusi, din ce-i faci soro? sunt f frumosi! ce mia-r placea si mie sa fac chestii dintr-astea sau sa pictez, desenez (cand o prind pe fiica-mea las totul balta si pictez cu ea. Nu va ganditi ca am cine stie ce talent, dar ma relaxeaza, iar Ioana e f incantata de atentia acordata)Aryia, parca l-ai descrie pe Filip. Face exact aceleasi lucruri. acum ca a descoperit ca poate deschide sertare, sa te tii! Imi aduc aminte ca la Ioana faceam zilnic curat si ordine in sertare...ma saturasem...Ingrid, f buna ideea fetelor sa-l lasi pe pusti pe covor in loc de pat. I se deschid alte perspective atunci. Eu ii puneam lui Filip p paturica si-l lasam acolo. Era f incantat si asa a inceput s-o ia de-a busilea. Noi am fost f incantati ptr ca Ioana n-a vrut deloc de-a busilea. A sarit etapa asta.Azi m-a umplut de nervi cu masa de pranz. a durat 1 ora sapape 150 gr. de obicei papa mai mult si mai repede....dar rabdare...rabdare...rabdare...Anuc cu Ioana mica si BB Filip |
lisa79 spune:
Ingrid,copiii nu se compara,! sunt convinsa ca voi sunteti mai avansati in ale vorbitului.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
IRINA.C spune:
Ingrid iti dau scris ca e doar un copil mai lent.Atat.Sigur ca ceva kineto cum face Robert ajuta dar nu e cazu de depresie...vbesc io cobza, Radu cobza si elam bocit toata dupa masa.Andrei e mai bine ca noi...stam cu masti, mi e teama pt A .Ai vreo poza cu baiatu?
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui IRINA.C Ingrid iti dau scris ca e doar un copil mai lent.Atat.Sigur ca ceva kineto cum face Robert ajuta dar nu e cazu de depresie...vbesc io cobza, Radu cobza si elam bocit toata dupa masa.Andrei e mai bine ca noi...stam cu masti, mi e teama pt A .Ai vreo poza cu baiatu? POZE BOTEZ ANDREI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita |
Sper sa fie asa , ca-s la idei. De maine o sa-i dau iar Ca gluconic. Asa ne-a zis primul pedi si 4 pic de Vigantol. Ne-a zis sa-i dam pana la un an in fiecare luna, 10 zile, ca a crescut repede si are si fontanela un pic mare. I-am mai dat si in primavara cand balanganea capul si imediat ce i-am dat, dupa 4-5 zile nu l-a mai balanganit. O sa-l vada si med de fam (ea nu e si pedi) sa vedem ce zice si ea.
IRINA.C spune:
Da mi o poza cu baiatul pls
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui lisa79 Ingrid,copiii nu se compara,! sunt convinsa ca voi sunteti mai avansati in ale vorbitului.29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |
Putere are in maini si in picioare, da cu ele de zici rupe patul, iar babygymul cand se plictiseste de el, il ia cu o mana si il arunca din pat, da mai stii, om vedea.
Azi i-am dat peste prima data, legume cu calcan la borcanas, l-a ras, 200 gr, ramasese cu gura cascata cand s-a terminat borcanul (si ieri am crezut ca mor de nervi ca nu vroia sa deschida deloc gura la fructe cu branza Fagaras si biscuiti - pe care azi le-a ras, btw). Deci ce de toane au bebeii astia la mancare .
lisa79 spune:
Ingrid,iti pun ce mi-a lasat IrinaC offline:
"betty cand merge forumu pls zi i tu lui Ingrid ca baiatu arata de 1000 pcte.si ca e grasut . are baza joasa grea si va merge tarziu .si sa l stimuleze cat de cat dar ...o sa meearga"
deci nu te ingrijora
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Porumbita spune:
irina.c esti nemaipomenita!!
cred ca tie iti trebuie irina sa te incurajeze!!
ingrid nu mai intra ladepresii; verific cu un neurolog si dczice cae ok lasa copilul in pace; dc nu du-lla kineto; eu am mai spus, parerea mea persoana e ca pe R l-a ajutat fff mult;
korucci,a eu vrea dc pot si vrea si el, sa il alaptez pana la un an si apoi sa incep intarcarea;
ce vesti sunt de la Daiopri? dar Ciufik?
Ledi ati ajuns bine?
Eu am ajuns azi la ING la ora4 si 5 si inchisesera de 5 minute
ce banca
asta dupa ce ieri nu am resit sa plec de loc pt ca bona care vine de 3 ori pe sapt cate6 ore nu a venit (si-a rupt piciorul) asa ca am luat piticul cu mine la birou dar apoi nu am mai mers in oras labanca (am avut mustrari de constiinta ca il chinui pe drumuri cand e frig in loc sa ne jucam acasa)
ma mai duc maine odata;
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Eliza, David si Thea
si multa sanatate bolnaviorilor de toate varstele!
Multumim frumos pentru gandurile bune Noi suntem mai bine, azi nu a avut Mister febra deloc, l-a vazut totusi pediatrul si cica nu e cazul sa ne agitam prea tare, e doar o raceala care se pare ca e pe trecute. Adica inca 3-4 zile cu paracetamol si ... cam atat. Cel putin deocamdata.
Irina, sper ca sunteti mai bine
Daiopri, hai cu vesti bune
Bebelusi, tare imi plac cerceii facuti de tine! Ai talent
Rody, Mariacri, bine ati venit! Mai spuneti-ne de licuricii vostri!
Ledi, banuiesc ca acum sunteti la Bucuresti. Maine ma voi gandi la voi si primul lucru acasa va fi sa intru pe DC sa citesc vestile bune
Anca, imi pare rau ca aveti probleme... dupa probleme. Da' asa cum zici tu... important e sa fiti voi sanatosi, restul se rezolva cumva.
Va pup si merg sa-l pun pe Mister la nani...da' revin prin zona.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"