Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anca, referitor la banca de lapte uman, da, as accepta, mai ales dc copilul ar avea probleme de sanatate sau ar fi prematur. Nu ma deranjeaza ideea.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Anca, imi pare rau ca a trebuit sa plece mama ta, sper sa nu aiba incurcaturi ca a stat mai mult si sa poata reveni

Despre lapte nu prea stiu ce sa zic, pe mine m-au intrebat in maternitate pana nu-mi venise laptele daca vreau formula sau lapte donat. Am ales formula atunci, dar nu m-am gandit prea mult, mi s-a parut un pic ciudat sa iau lapte de la o necunoscuta.

Sper ca Daiopri sa fie bine si sa fie maine o zi cu vesti bune de la Ledi. Doamne ajuta!

Si totusi Miere, care era dilema?

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Daiopri refacere rapida dupa operatie, toate cele bune .
Tare greu merge forumul azi, numai nervi mi-am facut ,iti trebuie rabdare si tutun.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

Ingrid,iti pun ce mi-a lasat IrinaC offline:
"betty cand merge forumu pls zi i tu lui Ingrid ca baiatu arata de 1000 pcte.si ca e grasut . are baza joasa grea si va merge tarziu .si sa l stimuleze cat de cat dar ...o sa meearga"deci nu te ingrijora29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Multumesc mult, Irina si Lisa .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

irina.c esti nemaipomenita!!
cred ca tie iti trebuie irina sa te incurajeze!! ingrid nu mai intra ladepresii; verific cu un neurolog si dczice cae ok lasa copilul in pace; dc nu du-lla kineto; eu am mai spus, parerea mea persoana e ca pe R l-a ajutat fff mult; korucci,a eu vrea dc pot si vrea si el, sa il alaptez pana la un an si apoi sa incep intarcarea; ce vesti sunt de la Daiopri? dar Ciufik?
Ledi ati ajuns bine?
Eu am ajuns azi la ING la ora4 si 5 si inchisesera de 5 minute
ce banca
asta dupa ce ieri nu am resit sa plec de loc pt ca bona care vine de 3 ori pe sapt cate6 ore nu a venit (si-a rupt piciorul) asa ca am luat piticul cu mine la birou dar apoi nu am mai mers in oras labanca (am avut mustrari de constiinta ca il chinui pe drumuri cand e frig in loc sa ne jucam acasa)ma mai duc maine odata;
Multumesc, Porumbita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Buna dimineata,

Azi cu gandul la Ledi si la David. Ce-o face acum?? Asteptam vesti bune!!

Ma bucur sa aud ca Dana e bine. Asteptam si de la ea rezultat f. bun peste 3 saptamani.

Bee, multa bafta si tie la eco! Ai fost?? te duci azi? Te rog sa ne spui despre voi.

Bebelusi, FOARTE draguti cerceii...ai talent si rabdare.

Selene, si Sabinutza zice tot TA-TA in loc de ma-ma...de fiecare data la fel

Naty, descrierea ta cu cazul sotului cand Ioana era bolnava e foarte apropiata de a mea ...sigur ca se implica, face....dar mai tras de el, mai explicat...uffff.
Moghioros zici...uffff ...e departe rau de noi...

Ne plictisim in casa seara...nu iesim pe nicaieri cu fetele in perioada asta, afara e frig, ploua se intuneca devreme...OFFF, cat urasc frigul si iarna!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_

Vad ca e din ce in ce mai populara ideea de a dona laptele de mama, muls, la banci care il stocheaza si fac disponibil pt mame care au nevoie si il vor. Vroiam sa va intreb care e parerea voastra in legatura cu subiectul? Ati folosi astfel de lapte? Mamele care doneaza sunt supuse la anumite teste inainte de a fi acceptate in program.
Nu stiu daca as folosi acum, dar ideea eu cred ca este buna, desi nu originala. Pe vremuri se folosea la greu de catre boieri, nobili care dadeau copii la doica sa-i alapteze si multe femei mureau la nastere si copii cresteau cu doica pentru ca nu exista lapte praf.
La un moment dat parca se zicea ca laptele unei mame este perfect pt copilul ei, dar nu si pt copilul alteia. In fine, e de studiat, dar per total eu zic ca cine stie ce se mai descopera si e bine sa fie rezerve la banca de lapte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris30

Anca stiu ce simti,si eu am suferit cand a plecat mama ca m-a ajutat mult cu Daria.In schimb cand a plecat soacra am fost cea mai fericita .
Trebuie sa-ti marturisesc ca m-am indragostit de Alex al tau, mi se pare pentru varsta lui un baiat cuminte, ascultator si sensibil, asa e??
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Daca te referi la Alex al meu, da e un copil asa de ascultator si de cuminte cum eu nu mi-am imaginat ca o sa am (desi mama se jura ca si eu am fost asa si soacra-mea ca si fi-su asa a fost). Nu plange decat f rar si atunci cu motive intemeiate, dar mi-e cam frica de legea compensatiei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

sa ne dati si noua vesti despre ledi cand vorbiti cu ea

eu i maternitate am primit lapte de la alta femeie, ca mama mea nu prea avea. plus ca a stat lesinata vreo 3 zile dupa ce m-a nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
din pacate Ledi si David au ghinion. doctorita care trebuia sa ii vada e in carantina acasa dupa ce a avut contact cu un copilas infectat cu virusul H1N1 iar spitalul e si el in carantina. au vorbit cu ea si incearca sa vada daca poate sa ii vad alt medic din centrul de mucoviscidoza si apoi sa mearga la genetic lab pentru testele genetice. cum mai are informatii ma suna.
tinem pumnii in continuare!

Mergi la inceput