Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor sper ca azi imi merge forumul mai bine ca sa va pot scrie mai multe.

Ledi ma bucur mult de tot ca sunteti bine.

Am si eu o intrebare pentru mamicile care nu mai alapteaza - cate mese de lapte praf aveti pe zi/noapte??

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Bebelusi, 2 sau 3 biberoane pe zi, dimineata si seara obligat si noaptea o data, daca se scoala.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor sper ca azi imi merge forumul mai bine ca sa va pot scrie mai multe.Ledi ma bucur mult de tot ca sunteti bine.Am si eu o intrebare pentru mamicile care nu mai alapteaza - cate mese de lapte praf aveti pe zi/noapte??
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Bebelusi, noi papam asa:
la trezire (7-8) un biberon de lapte simplu (7 masuri - aprox 250 ml lapte)
la masa de pranz (intre 10 si 12-13 dormim primul somn) in jur de ora 13, 200 ml piure de legume diverse cu branzica de casa din lapte de vaca, putin unt si carne/oula ora 15:16 o gustare de 100-150 ml piure de fruct crud/copt (ii place mai mult copt) cu branzica si biscuiti de bebela ora 18 un castronel de cereale cu lapte (160 ml lapte si cereale pana se face grosut, dar nu f grosut ca nu-i place tare) asta e masa lui favorita iar seara, in jur de ora 21, iar un biberon de lapte ca si dimineata. Baita si somn la ora 22:00. Nu ne mai trezim pana la 7-8 dimineta.Acuma, parca Vladut mai vrea si noaptea.Eu zic sa-i dai pana isi scoate el masa, dar vezi tu cum faci. Alex la 5 luni a renuntat singur la masa de la ora 2. Eu m-am trezit, i-am facut biberon si el nu a vrut, iar la 7 luni si-a scos si masa de la ora 5 si de atunci nu se mai vrea nimic noaptea. El nu se trezea propriu-zis(de la 3 luni nu se mai trezea noaptea) dar facea tumbe prin pat, in somn, si nu se linistea pana nu ii dadeam lapte (daca nu-i dadeam, in final se trezea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Eu ii dau acum la 9-10 seara un biberon de 250 ml + o masura cereala ca daca ii dau simplu trebuie sa ii dau vreo 350 ca altfel nu se satura, iar dimineata la 5 inca 250. Dupa asta nu ii mai dau si la 7-8 dimineata, ii dau direct fruct cu branza la 9-10. Oare mai trebuie sa ii mai dau o masa de lapte la 7????

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, ma omorati cat lapte beau ai vostri....Filip are 2 mese de lapte/zi si mai mult de 170 ml nu-l pot face sa bea. Uneori nu bea mai mult de 130-140 ml...Cand aude de 250-300 mi se face rau...
Dupa ce-am avut-o pe Ioana nemancacioasa total (si asa a ramas), am sperat ca macar baiatul sa semene cu mine si sa nu avem astfel de probleme...dart pana acum tot bucatica rupta din tat-su s-a dovedit a fi....

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Fetelor, ma omorati cat lapte beau ai vostri....Filip are 2 mese de lapte/zi si mai mult de 170 ml nu-l pot face sa bea. Uneori nu bea mai mult de 130-140 ml...Cand aude de 250-300 mi se face rau...
Dupa ce-am avut-o pe Ioana nemancacioasa total (si asa a ramas), am sperat ca macar baiatul sa semene cu mine si sa nu avem astfel de probleme...dart pana acum tot bucatica rupta din tat-su s-a dovedit a fi....Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Anuc, deci tu vrei sa zici ca in prezent te chinui cu 3 nemancaciosi-morfturosi, mari si mici? Saracuta de tine! Eu nu cred ca as face fata, jos palaria!Poate bea alte lichide, supa, ceai, suc, apa si de aceea nu bea suficient lapte. Al meu, de pilda, in afara de 500 ml lapte (pe cel de la cereale nu il socotesc ca sunt grosute, le mananca cu lingurita) mai bea 100-150 ml apa/zi max si atat.Editez: si nu bea 250 ml odata, adica il pune la gura si l-a baut. Ma cam rog de el 30-40 minute, uneori dureaza si o ora, alteori, mai rar, bea mai repede. Mai ragaim, mai ne jucam, iar papam putin si tot asa. Am eu un fix, ca la solide cat vrea el, da lapte sa-mi bea 500 ml pe zi. Daca nu-mi bea ii tai din solide .

Mergi la inceput

Ce-o mai fi facut Ledi? Cine are vesti sa nu ne tina pe jar, va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Pai am scris pe pagina trecuta.Nu au fact testul , dr nu era, au plecat sa faca testul genetic.

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Pupam fetele!
in sfarsit se lumineaza un pic situatia pe aici...Ledi cred ca te-ai mai linistit,nu?
irina,multumim!

A propos de mancat..eu ii dau mesele la distanta de 4 ore...daca incerc sa-i dau la un interval mai mic,nu mananca...de obicei ,cere singur de mancare -are un fel de a se lamenta specific foamei...incercati si voi asa...azi noapte a baut la 2,30 ,doar 60ml de biberon,la 6,30 150ml,iar la 10,30 a papat fructe rase,urmeraza piureul de legume cu carnita...

eu sunt atat de nervoasa ca am avut iar control la local si iar ne-au frecat..urasc sistemul asta,n-am liniste deloc...
Porumbita,eu ii dau calma Baby,3ml,cu siringa de la nurofen si se potoleste cam in juma de ora...incearca si asta ca e din plante...

pupam gagicile si licuricii nostri adorati!

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

bee ce ma bucur ca Alexia e bine.

Si eu sunt in sensul ca boala e tot cea veche pe care o stiam, mi-a dat un tratament pentru 2 luni si daca nu imi face bine, trecem pe ceva mai tare. Oricum nu e ecva grav, doar ceva cronic .

Am vorbit si eu aseara cu ledi, chiar era mult mai optimista.
Eu una nu vreau sa o influentez in nici un fel, dar vreau sa-i spun sa aiba incredere in instinctul ei de mama si sa procedeze cum crede ea ca e mai bine.

In alta ordine de idei va spun cu mana pe inima ca eu am incredere deplina in dr. Culcer si merg pe mana ei pana in panzele albe.
O cunosc bine, e un dr. excelent, cu foarte mare experienta, care a vazut multe si a salvat copii aflati in stare foarte grava. Si nu e genul care, daca are o cat de mica suspiciune in legatura cu un anumit aspect, sa nu recomande investigatii suplimentare.
Si asta nu o spun numai eu, o spun parinti ai caror copii i-a salvat si o spun doctori respectabili, profesori cu mare experienta, din toate domeniile medicinei.
Mie personal mi-au spus-o 6 doctori dintre cei mai renumiti din tara, utlimul fiind dr. Stamate, cel mai recomandat ecografist pediatru care mi-a zis textual "doamna, mergeti la dr. Culcer cu cea mai mare incredere, e un doctor cum nu prea am vazut pe la noi"; cand i-am zis ca vreau sa fac eco pentru ca dr. de familie mi-a spus ca fata are luxatie de sold, m-a intrebat ce a zis dr. Culcer "sa nu fac, ca nu are nimic fata" "Si atunci ce mai cautati, domna la mine?" - m-a intrebat. In fine, am facut eco si cum stiti Nadia e bine merci din punctul asta de vedere.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput