Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 17
anca_ spune:
Fetelor, azi am fost si am dus-o pe mama la aeroport, tristete mare de ambele parti. Apoi am fost ocupata cu Alex venit de la scoala si Andy si n-am apucat sa va citesc. Maine si poimaine mi-am luat liber, iar duminica vine soacra. Va citesc din urma si revin. Sper sa fi fost numai vesti bune de la daiopri si Ledi.
lisa79 spune:
Anca_daca ai nevoie de sprijin moral,da un BUZZ!!! facem o trio conferinta cu Cris30.
Iulia,e fff bine Carla,deci nu te mai stresa
IrinaC...hai putere
de abia astept sa chefuiesc maine cu Ledi, sa ne bucuram toate de vestile bune. Pupam licuriciul de David si tinm pumnii.
Votati-o pe ANA!!!
iuliacris spune:
Asa deci Lisa, punem de-un chef maine!?
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris30 Multumim frumos pentru voturi . Irina aici suntem reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/. Daiopri ma bucur ca ai terminat cu operatia, stai acasa si odihneste-te cat mai mult .http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png |
andre_ea spune:
Ledi, ma bucur ca ai primit vesti bune de la dr. Culcer. zic si eu ca si fetele ca cel mai bine e sa continui investigatiile, pentru linistea voastra si siguranta lui David.
Daiopri, ma bucur ca ai trecut cu bine peste hopul de luni. Esti o femeie f. puternica, mi-a placut f. mult optimismul cu care ai abordat problema. Rar vezi asa ceva.
Bee, ma bucur ca a trecut sperietura si ca n-a fost nimic mai mult. Si Ilinca e putin umflata la tatici, doar ca la ea e la ambele. Nici n-am apucat sa merg la dr. cu ea.
Miere, sigur vei lua cea mai buna decizie pentru tine si familia ta.
Ilinca vrea sa o tin numai de maini sa mearga. Daca incerc sa o pun in fund, se incordeaza de mama focului sa nu cumva sa reusesc, si daca o las pe spate urlaaa. Numai ta-su e de vina. Eu i-am zis sa nu-i arate felul asta de mers, ca invata copilul singur, dar el nu si nu. Si e de ajuns sa-i arati o data ca dupa aceea sa ceara mereu.
Apropos de asta, nu retin cine zicea ca vrea sa foloseasca hamul mai des ca sa se obisnuiasca copilul cu mersul de o singura mana. Nu-i o idee buna. Hamul este pentru momentul in care copilul are echilibru, poate merge singur dar cade des. Acum nu ajuta cu nimic, ba chiar ii creeaza o falsa impresie despre echilibru (vei vedea ca va tinde sa se lase moale in ham). Copilul va invata sa mearga de o singura mana cand va fi pregatit, cand va avea echilibru si curaj. Nu trebuie sa-l grabesti. Oricum ai nostri sunt inca mici.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
roxanaz spune:
buna dimineata!
nu am inca vesti de la Ledi dar imediat ce am va anunt.
Bee, imi pare tare bine ca e ok Alexia
Porumbita, Irina, sper ca ati avut o noapte mai buna.
Ioana, la multi ani fericiti, scuze pentru intarziere!
Raluca ce ai facut la gastro ieri?
anca imi pare tare rau de plecare mamei tale, sper sa fie ok si cu soacra....
o zi buna tuturor!
Anuc spune:
Neata!
Ledi, Doamne ajuta sa mearga aranjamentul si sa vii iar cu vesti bune!
Trebuie sa-i dau masa de 10 si mi-e groaza...daca mananca iar ca ieri...imi cumpar franghie si sapun....
Azi noapte s-a trezit de vreo 2 ori si nu-i sta in caracter...baleste...hai odata cu dintii astia ca m-au capiat. Eu sincer nu vad nicio gingie mai umflata, dar o fi ceva totusi...
Irina, sa stii ca si eu l-am incercat cu ciorbita de vacuta (doar zeama). La fel, imi facuse figuri la masa si de ne nervi mai mult, i-am dat cateva varfuri de lingurita...se lingea pe botic...deci vor veni si vremuri mai fericite pentru noi....
Hai, urati-mi succes ca ma duc sa-i dau masa de 10...cu Dumnezeu inainte!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
IRINA.C spune:
OFfff colega mea mi a trimis sms acum , ea fiind intr un interior de la ora 10:" toti dr in concediu, s-au dus sa faca test genetic, te sun dupa "
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
asparagus spune:
Buna dimineata mamici si licurici!
Va invit la o felie de tort, un pahar de sampanie pentru cine nu mai alapteazasau pentru cui ii place!
Multe , multe multumiri pentru urarile de La Multi Ani de ieri.
Asa multe fete s-au gandit la mine, m-am simtit speciala pentru o zi, nu nominalizez pe nimeni, sa nu uit cumva pe cineva, va multumesc din suflet tuturora.
A fost o zi speciala de nastere, fiindca anul asta e si Lucas cu noi, dupa ani de asteptare. In fiecare an suflam in lumanari si-mi doream in sinea mea un copilas. Si uite, Dumnezeu e mare si ne-a ascultat pana la urma.
M-am serbat partial ieri, mai mult cu prietenii, sambata vine familia si continuam. Lucas s-a comportat ok, dar a picat pe la 6 frant. S-a mai sculat sa bea un biberon la 8 si somn pana la 3 cand a mai ras o portie si apoi pana la 7 cand l-am sculat sa ne pregatim de cresa. Azi e prima zi cand merge program normal, de la 8 la 16, mi-e deja asa de dor de el.
Ledi, ma ganesc la voi si asteptam vesti bune.
Daiopri, ma bucur ca totul a descurs bine, si esti din nou acasa cu cei dragi.
Irina, o sa treaca si racelile astea, ai sa vezi.
Da, ai dreptate, cand a avut Lucas diaree o luna, imi venea sa ma spanzur, dar nu s-a pus niciodata problema ca ar fi ceva serios. Si a trecut cum a venit.
Pupici la toata lumea!
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/