Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

miere job sau acasa cu piticul?

Undecided Yet
Mai am timp de gandire pana maine seara.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ledi si eu as zice sa mergi mai departe cu testele, pt linistea ta si pt sanatatea lui David.
Better safe than sorry!

Multa sanatate.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Ledi, ma bucur ca v-a dat vesti bune dr. Culcer, macar v-a mai venit inima la loc. Sa stii ca si noi am procedat la fel cand a trebuit sa facem testul sudorii, intai am dus-o pe Cati sa o vada o pediatra ff buna de la patologie neonatala in Pavia si ea ne-a zis sa stam linistiti ca nu e FC. DAR, tot ea ne-a zis sa facem testul ca sa fim 100% impacati. Clar fiecare face cum considera, dar si eu iti sugerez sa faci testul sudorii si daca e nevoie testele genetice, ca sa te linistesti. Altfel, la prima viroza sau diaree sau stagnare in greutate iti vor reveni mii de dubii..crede-ma ca vorbesc dintr-o experienta similara, chiar daca mai usoara decat a voastra

Daiopri, recuperare usoara iti doresc

Ciufik, bine ca mai aveti doar o saptamana..E asa de greu in spital cu astia micii. Multa sanatate va doresc!

Cris30, lisa, am votat fetele frumoase:)

Flowerbee, ma bucur ca e bine Alexia, sper ca te-ai linistit si tu:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Porumbita si Anuc am avut si noi niste..zilute bune, dar musiu s-a pus pe mine.acu seara a ciugulit din mancarica mea de cartofi cu de toate, sare, piper etc si culmea neblenduit si nu s-a innecat da!!!da cateva varfuri de lingurita.Mi-a fct bine la creier verte poate dp o anumita varsta...50+o manca si el ca omu
Raluca si io il mai indop cu N cand ii crapa gingia ca acum d ex...chiar si la 3 noaptea cand urla
Aspraagus la multi ani si tie si sa fie baiatul sanatos.Acu sa i mai ridic moralul lui Ledi si al tau facu diaree 1 luna continuu si ..nu a avut nici o suspiciune

Ma rog sa iasa bine maine ca ati inteles e un mers la risc.Dr respectiva nu s-a vbit cu ea inainte si merge colega mea asa la plesneala sperand ca ...va fi, va fi primita Ledi samd.Dar eu zic , k merita incercat.Mai ales ca azi au avut dimin ghinion si se vbise deja cu dr..acum cine stie?O fi cu noroc.Am emotii k ma simt si responsabila, i-am cam intors din drumul catre Constanta.

Crisspy draga mea te ador, esti tiza mea.VAzusem pozele cu mileul, ne amuzasem deja.
Maine e o noua zi.Mai buna.Noapte buna dragele mele.

PS: bebelusi esti tare frate!Si balanta..io mai ies din casa nemachiata dar niciodata fara cercei

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui koruccia Altfel, la prima viroza sau diaree sau stagnare in greutate iti vor reveni mii de dubii..crede-ma ca vorbesc dintr-o experienta similara, chiar daca mai usoara decat a voastra

Asta a fost argumentul meu principal azi la telefon iar Ledi cred ca a inteles.Sper sa iasa aranjamentul maine

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Multumim frumos pentru voturi .
Irina aici suntem reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/.
Daiopri ma bucur ca ai terminat cu operatia, stai acasa si odihneste-te cat mai mult .

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

irina cand ai timp poti sa imi trimit pe mail rezultatele la analizele lui R sa imi zici si mie ce reprezinta val care nu sunt in grafic? (asta dcreusesc sa iti gasesc mailul )

miere pai da si tu ceva amanunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

si eu ii dau nurofen doar seara dc e prea evident ca nu mai poate; insa calgelul alapare apa de ploaie...

are 2dinti de aproape 2 luni si de o luna si ceva baleste iar la greu si tot racaie gingia (care abia acum pare inflamata intr-un loc); sper sa nu fie asa la fieacare dinte

plus ca de azi au reaparut mucii

Mergi la inceput

Trimite repede acum pe irivz@yahoo

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Ledi, te simt mult mai relaxata, sper totusi sa reusiti maine sa-i faceti testul sa nu ramai cu o pasarica pe creier. Eu as ramane cam neimpacata.

Alina1976, nu ma certa, cam asa mananca piticutza cum zici tu, dar din ce-am citit credeam ca trebuie sa manance mai mult laptic, ca 600 e max. Si ea a avut 3,700 la nastere, deci ar putea sa fie si mai greuta acum. Adevarul e ca mi se pare bine proportionata, n-ar trebui sa ma stresez, hai ca nu ma mai lamentez daca zici tu

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput