Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976
Crisspy, mama draga si scumpa daca l-ai invatat sa adoarma leganat pe picioare pai sa te pregatesti ca la 13-14kg sa faci tot asa...ca nu o sa mai vrea altfel. Poate reusesti inca sa mai faci ceva sa-l dezveti de asta. Eu am o prietena care isi adoarme fetita de 3 ani leganata pe picioare pt ca asa a invatat-o inca de cand era bebelus si acum nu ma adoarme decat asa!! SO.....do something da repede

Dom'ne nu eu l-am invatat asa...bunicii l-au invatat, bunicii sa-l legene... io numai in week-end...

O sa incerc sa-l dezvat cat de curand, sper sa nu ajung la 3 ani doamne fereste

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

vai Ledi ce bine,in sfarsit primim di vesti bune!!!
Daiopri,

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor tot la fel de greu ca si mine scrieti mesaje?Nu mi se trimit mesajele, ma dispera, stau 3 ore sa trimit un mesaj, in fine....

Alina as vrea eu dar.....nu am bani...te bagi la o sponsorizare?

Bee ce ai rezolvat?
Irinuca cum mai sunteti?

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Bebelusi, am vazut cerceii, sunt super! Esti tare talentata

La multi ani pentru Aline si Asparagus! Sa aveti o viata plina de bucurii, multa sanatate si toate visele sa se implineasca! Multi

Bine ati venit, Mariacri si Rody!

Ingrid, eu am primit jucaria de la concursul Pampers. Acum vreo 2 sapt a venit, v-am scris atunci.

Andrei de Ciufik, recuperare rapida, pui mic

Lisa, am votat-o pe Anusca

Hai ca incerc acum sa vad si pozici de pui scumpici

Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.com/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ledi, mama, ce vesti bune! Aveam noi o presimtire ca totul se va termina cu bine! Si eu te sfatuiesc sa mai ai cel putin o parere de la un medic, doar asa ca sa va linistiti definitiv. Cand ai timp, poate ne zici si noua ce tratament i-a dat dr Culcer.

Crisspy, am vazut poze si filmulete cu Razvi :)Chiar ca-ti vine sa-l pupi pe gropita aia :)
Invidiez mamicile ai caror copii papa fara probleme. Eu trebuie sa-l pacalesc cu jucarii pe al meu, si nici asa nu mai merge...Mi-e dor de zilele cand manca 200+ gr la o masa!!!!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

miere job sau acasa cu piticul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

Vai Bee,ce bine ca Alexia nu are nimicpupam frumusetea de fata.

de abia astept sa apara Ledi cu vesti,sau Irina sau oricare.p.s. sa ne votati!29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Votati-o pe ANA!!!
Votat !

Mergi la inceput

daiopri bine ca te simti ok;

ledi eu as insista totusi sa il mai vada si la alexandrescu; in ce consta tratamentul dnei Culcer?

crisspy bine ca ai mai dat un semn; ai probleme de sanatate?

roxanaz am pus si eu in dupa amiaza asta niste banuti;

anca eu as opta pt lapte matern de la banca decat praf, cel putin in primele luni

bebelusi chiar esti talentata

iuliacris mie mi se pare f bine

votat licuricii!!

Mergi la inceput

eu am reusit sa ma tai naspa rau la deget;
robert mananca de vreo sapt la jumate de cat manca inainte dar nu mai am energie sa ma stresez pt asta (o pastrez pt nspele treziri pe noapte);

ce sa ii mai dau pt dinti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Porumbita - eu ii dau calgel -il calmeaza vreo 5 min si daca nu se mai poate si nu se mai poate nurofen - dar asta numai daca nu se poate linisti si nu poate adormi!
Ledi - ma bucur c-ati primit incurajari! Cred ca totul va fi ok!
Daiopri - ma bucur ca esti acasa! Toate se rezolva, dureros intr-adevar, dar se rezolva!
Bee - ma bucur ca e ok Alexia!
bebelusi - am tot uitat sa-ti spun - chiar esti f talentata!! Felicitari!! Sa vinzi cat mai multi!
Noapte buna!

Mergi la inceput