Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 Crisspy, mama draga si scumpa daca l-ai invatat sa adoarma leganat pe picioare pai sa te pregatesti ca la 13-14kg sa faci tot asa...ca nu o sa mai vrea altfel. Poate reusesti inca sa mai faci ceva sa-l dezveti de asta. Eu am o prietena care isi adoarme fetita de 3 ani leganata pe picioare pt ca asa a invatat-o inca de cand era bebelus si acum nu ma adoarme decat asa!! SO.....do something da repede |
Dom'ne nu eu l-am invatat asa...bunicii l-au invatat, bunicii sa-l legene... io numai in week-end...
O sa incerc sa-l dezvat cat de curand, sper sa nu ajung la 3 ani

doamne fereste
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
bebelusi spune:
Fetelor tot la fel de greu ca si mine scrieti mesaje?Nu mi se trimit mesajele, ma dispera, stau 3 ore sa trimit un mesaj, in fine....
Alina as vrea eu dar.....nu am bani...te bagi la o sponsorizare?

Bee ce ai rezolvat?
Irinuca cum mai sunteti?
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Bebelusi, am vazut cerceii, sunt super! Esti tare talentata 
La multi ani pentru Aline si Asparagus! Sa aveti o viata plina de bucurii, multa sanatate si toate visele sa se implineasca! Multi 
Bine ati venit, Mariacri si Rody!
Ingrid, eu am primit jucaria de la concursul Pampers. Acum vreo 2 sapt a venit, v-am scris atunci.
Andrei de Ciufik, recuperare rapida, pui mic 

Lisa, am votat-o pe Anusca 
Hai ca incerc acum sa vad si pozici de pui scumpici ![]()
Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.com/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#
Anuc spune:
Ledi, mama, ce vesti bune! Aveam noi o presimtire ca totul se va termina cu bine! Si eu te sfatuiesc sa mai ai cel putin o parere de la un medic, doar asa ca sa va linistiti definitiv. Cand ai timp, poate ne zici si noua ce tratament i-a dat dr Culcer.
Crisspy, am vazut poze si filmulete cu Razvi :)Chiar ca-ti vine sa-l pupi pe gropita aia :)
Invidiez mamicile ai caror copii papa fara probleme. Eu trebuie sa-l pacalesc cu jucarii pe al meu, si nici asa nu mai merge...Mi-e dor de zilele cand manca 200+ gr la o masa!!!!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 Vai Bee,ce bine ca Alexia nu are nimic ![]() pupam frumusetea de fata.de abia astept sa apara Ledi cu vesti,sau Irina sau oricare.p.s. sa ne votati!29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! Votati-o pe ANA!!! |
!
Porumbita spune:
daiopri bine ca te simti ok;
ledi eu as insista totusi sa il mai vada si la alexandrescu; in ce consta tratamentul dnei Culcer?
crisspy bine ca ai mai dat un semn; ai probleme de sanatate?
roxanaz am pus si eu in dupa amiaza asta niste banuti;
anca eu as opta pt lapte matern de la banca decat praf, cel putin in primele luni
bebelusi chiar esti talentata
iuliacris mie mi se pare f bine
votat licuricii!!
Porumbita spune:
eu am reusit sa ma tai naspa rau la deget;
robert mananca de vreo sapt la jumate de cat manca inainte dar nu mai am energie sa ma stresez pt asta (o pastrez pt nspele treziri pe noapte);
ce sa ii mai dau pt dinti?
RalucaAlexa spune:
Porumbita - eu ii dau calgel -il calmeaza vreo 5 min si daca nu se mai poate si nu se mai poate nurofen - dar asta numai daca nu se poate linisti si nu poate adormi! 
Ledi - ma bucur c-ati primit incurajari! Cred ca totul va fi ok! 
Daiopri - ma bucur ca esti acasa! Toate se rezolva, dureros intr-adevar, dar se rezolva! 
Bee - ma bucur ca e ok Alexia!
bebelusi - am tot uitat sa-ti spun - chiar esti f talentata!! Felicitari!! Sa vinzi cat mai multi!
Noapte buna!