Licurici de ianuarie-februarie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 19
miereamara spune:
Buna dimineata, asteptam vesti bune de Ledi!
Bebelusi, Aidan bea intre 500 si 750 de ml de lapte in 24 de ore, un biberon seara la culcare, unul noaptea (dc se trezeste) si unul la 5.30 - 6 dimineata (cand e ora lui de trezire difinitiva).
Dc nu se trezeste noaptea ii dau ziua pe la 2-3 150 de ml de lapte in canuta.
El e f rapid, in 3 minute maxim a ras un biberon:)) si de obicei cu mancarea, nu stam la discutii, el termina masa (solide) in maxim 10 minute, felul unu, cam 200 de ml de legume plus carne si desert, cam 100 de ml de fructe, plus un biscuite pe care il rontaie la sfarsit.
Intervalele de masa, cam la 4-5 ore.
Dimineata la 6 lapte, pe la 10 o gustare de cereale cu fructe, 1 pranzul, pe la 5 o gustare, ora 7 cina si apoi la culcare lapte.
Intrebare intrebatoare: cate scaune ar tb sa aiba acum pe zi? El are 2-3, inainte avea doar 1. Sunt normale ca si consistenta.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
IRINA.C spune:
Naty dr Culcer este OM.Un dg ca acesta, cu o valoare atat de mare la testul sudorii trebuie infirmat de mai mult decat un examen clinic.Nu am experienta dr Culcer, nu o cunosc personal, nu o combat efecativ pe dumneai, dar ca mama m-as intoarce acasa cu mai mult decat o PARERE.Fie ea si de la o somitate.pt ca si cei de la constanta au avut tot o PARERE.
Cred ca o sa iau o pauza de la a mai fi medic pe forum.Prefer sa ramam doar mami de ochila.Si nu m-am suparat pe nimeni, pe Naty in nici un caz, doar simt eu asta.
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IRINA.C Trimite repede acum pe irivz@yahoo POZE BOTEZ ANDREI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita |
sarumana
trimit acum ca aseara am iesit (se trezise)
si azi nu am avut pana acum timp sa intru
Porumbita spune:
irina si eu as fi procedat la fel: nu conteaza cat incredere am in doc respectiv, daca ar fi asa o chrstie serioasa eu as verifica si cu teste!
si te rog sa nu "demisionezi"!!
Naty spune:
irina, scumpo, eu nu am spus sa nu mearga ledi la alti doctori. Nu o indemn nici intr-un sens nici in celalalt.
Mi-am spus doar parerea personala despre dr. Culcer. Faptul ca eu merg pe mana ei nu inseamna ca si altii trebuie sa faca la fel; poate decizia de a ma increde doar in ea nu e cea buna. Oricum, aceasta decizie le priveste numai pe fetele mele si nu vreau in nici un fel sa influentez pe altii sa faca la fel ca mine.
Sper din tot sufletul ca nu te-am suparat in vreun fel fiindca esti ultima persoana cu care as vrea sa intru in polemici
Si cred ca sunt in asentimentul tuturor rugandu-te sa ne dai in continuare sfaturi, care sunt foarte apreciate
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
daiopri ai toata admiratia mea pentru optimismul si puterea de care dai dovada.
Iti doresc insanatosire grabnica si sa treci cat mai usor peste perioada care urmeaza.
Hai ca fug ca am muuulte de facut.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Anuc spune:
Da, Ingrid, sunt mama eroina cu 3 nemancaciosi :). Gena apartine sotului meu. Lui ii ajung 2 mese/zi. Si nu mananca mult. Acum cica nu mai mananca cu paine...de ce, nu stiu, ca nu e gras...Aseara n-a mancat nimic cand a venit acasa, a baut 2 cani de ceai ca e racit. In fine, intr-un fel ma bucur, prefer mai ales Ioana sa nu aiba probleme cu greutatea cand va fi mare. Dar ma si supar ca nu mananca niciunul cu pofta in familia asta...in afara de mine bineinteles
Naty, la Stamate am facut si noi eco...la ambii copii.
Miere, Filip are tot 2-3 scaune/zi. Asta ar fi o medie ptr ca daca face intr-o zi unul, a doua zi recupereaza si face 3. Noi am plecat de la 5-6. Dar eu ii dau mai mult regim. Mananca f mult orez, cereale de orez, morcov, banana, mar copt, etc....
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Naty spune:
anuc mie mi-a facut o impresie excelenta dr. Stamate. Noi am fost sa ii facem Nadiei eco de sold si daca tot ne-am dus i-am facut si abdominala si transfontanelara. Dupa am fost si cu Ioana la o eco abdominala ca se tot plangea de burta si ma gandeam ca are vreo apendicita. De fapt erau colicii Nadiei de vina pt. durerile Ioanei.
miere Nadia face kk de 3-4 ori in fiecare zi, consistenta difera, de regula este normala, dar uneori face mai moale, mai ales dupa fructe.
NOI
miereamara spune:
Mai, dar testul sudorii nu poare fi repetat in alta parte decat bucuresti?
Raman la parerea mea ca trebuiesc facute toate testele, inclusiv cele genetice.
Pe de alta parte o inteleg si pe Ledi care se agata de orice parere care este impotriva diagnosticului, e normal, si eu as face la fel. Totusi cred ca e o idee buna sa investigheze mai adanc.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Aalina spune:
Asparagus
si licuricilor de zilele astea.
Ma bucur enorm sa aud vesti despre Daiopri cu acelasi optimism dintotdeauna
Bine ca totul e ok si la voi Bee.
E imbucurator ca Ledi a primit sperante atat de mari. E alegerea fiecaruia pana la urma cu ce face dar fiind vorba de un diagnostic atat de grav si de un copil si eu as face ce investigatii ar mai fi necesare pana el ar fi infirmat 100%.
Irina tu stii foarte bine cat de bine ne-au facut de fiecare data sfaturile tale la neuronii de mamici panicate. Si ca le-am apreciat mereu.
Noi nu cred ca am reusit de fiecare data sa te ajutam cand la randul tau ai fost o mamica panicata, poate chiar cu o panica mai mare decat a noastra a tuturor pentru ca tu in fiecare simptom vezi si posibilitatea unei boli. De aia de multe ori eu ma bucur in inconstienta mea ca zau nu stiu daca as fi in stare sa ma crizez mai mult de cat o fac cand am piticii bolnavi.
Multa putere sa treci peste perioada cu mofturici la masa si sa incerci sa te relaxezi. Stiu ca e foarte greu dar te rog inca o data incearca!
Miere si noi prestam in scutec de 2-3-4 ori pe zi.
In rest ne crapa si noua in sfarsit o bucata de gingie asa ca daca nu doarme de acu are Mitica al meu si motiv vizibil