Copilasi de iulie-august 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza...si la noi a venit primavaraasa ca am astenie de primavara...n-am pic de energie,imi vine sa dooorm
Am admirat printese de dimineatzami-a placut de Alle cu coronitza si cosulet si de Felicia alpinista...si galushtele nuntase
Daria felicitari pentru dictarea Giuliei...meii este normal ca cupii sa stie tot...a mea dupa ce face ceva isi pune singura nota care este intotdeauna..+10!!....pe mandra la gradi o pune mai nou sa scrie pe tablita magnetica,isi liniaza singura tablita cu linii orizontale apoi se apuca si scriu pe fiecare rand diferite elemente grafice,punct,liniute,cerculete...ieri au scris cifrele de la 1 la 5....intrebare intrebatoare mai scrie careva cu stanga sau numai a mea a ramas...io am un morcov imens din cauza asta pentru cand va incepe scoala
Roxi pupicei pentru cumintei...credeam ca numai io recompensez cupilu la mc(da' pentru asta trebuie sa suport juma de ora teoria lu' tacsu ca-i dau cupilului recompense pline de e-uri si toxine)
Leeloo pupacim grasuneiibafta si spor pe ultima suta de metrii pana la mutare!!!
hai sa avem o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am reusit si eu sa va citesc pe fuga, sunt intre doua sedinte si sper sa mai supravietuiesc pana diseara.
Tura asta am reusit sa ajung cu bine, au zburat toate avioanele de care aveam nevoie. Sunt prinsa in tot felul de activitati care nu-mi prea lasa timp liber, dar am reusit sa ies sa mai vad ce nu vazusem iar duminica dupa amiaza am reusit sa ajung la shopping pe Oxford Street. M-am distrat pentru ca in multe magazine auzeai romaneste din toate partile, radeam cu seful meu, cica romanii o duc rau si isi fac cumparaturile la Londra
Ce mi-a placut cela mai mult sunt luminile de Craciun aprinse deja si decotaiunile de sarbatori, vitrinele, bradutii deja impodobiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am reusit si eu sa va citesc pe fuga, sunt intre doua sedinte si sper sa mai supravietuiesc pana diseara.
Tura asta am reusit sa ajung cu bine, au zburat toate avioanele de care aveam nevoie. Sunt prinsa in tot felul de activitati care nu-mi prea lasa timp liber, dar am reusit sa ies sa mai vad ce nu vazusem iar duminica dupa amiaza am reusit sa ajung la shopping pe Oxford Street. M-am distrat pentru ca in multe magazine auzeai romaneste din toate partile, radeam cu seful meu, cica romanii o duc rau si isi fac cumparaturile la Londra
Ce mi-a placut cela mai mult sunt luminile de Craciun aprinse deja si decotaiunile de sarbatori, vitrinele, bradutii deja impodobiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hat buna dimineata !
Vin io din concediu sa dau o cafea de dimineata ?
Mai, mai

Care pe unde umblati ???

Eu am vazut fotografii cu fete cucuiete

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vez` ca ne`am dat si noi dupa britanici, nichita puse stelutzili pe la palat, nush daca le si aprinde seara. spor la shoping

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Multumim de aprecieri. Baietii sunt ata de diferiti, ca ma mir ca's frati. Dar au un punct comun: incapatanarea. Victor e capos ca o picatura chinezeasca, iar Paul e incapatanat si manipulator. In rest am nervii creti si caut workshopuri de anger management, pentru ca am depasit limita superioara a suportabilitatii si o iau razna.

Monica, asigurarile vor fi OK, indiferent ce se intampla cu oamenii si compania, portofoliul va fi servisat la acelasi nivel de calitate. Poate cu ocazia asta vor mai scadea si preturile...

Gabitza, felicitari pentru casa si mutare usoara!

IO nu poci recompensa cupilu' la MC pentru ca au fost invatati la gradi cat de daunatoare sunt alea. Concluzia lui Victor: mami, mergem la mc sa luam o jucarie si sa mananci tu sandvisul. mami, da' de ce eu, daca nu e bun? pai nu e bun pentru copii

Poze nu poci vedea de la job, poateacasa, dar nici acolo...

o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Dana,
Daria, a doua cafea o dau eu
Roberta, vreau si eu, vreau si eu!
Carmen, le-o fi pus numa la oha, le aprinde cu o saptamana inainte de craciun...hihihi

Iaca ce stie mandra mea cea mare sa faca dupa 8 ore de pian
http://family.webshots.com/video/3087161560101722968fJxmDa
N-are stare deloc dar asta nu se pune...:)

Pen' ca ieri a fost asa cald si frumos am iesit seara vreo doua ore la plimbare. S-au intalnit cu un baietel si au alergat ca niste caprite dupa baloanele cu care se jucau...azi dimineata tuseau amandoua ...ih

O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Io fusei la mic shopping cu Roxa si am venit sa va arat pe citeva poze de la botezul nepoatei mele:

http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/Botez?authkey=Gv1sRgCOSN_oiTrJjiew#slideshow/5403162870296019298

Monicule sint impresionata!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Cristalina mi-a placut filmuletul cu Maria cantand la pian...meii mie chiar mi s-a parut destul de cuminte...parca-mi vine si mie sa-i cumpar tobe mandrei
Vivia foarte frumoase pozele de la botez..a mica este tare ochioasa iar tu ca de obicei eleganta si sexi....meii io nu vreau sa mai aud de shoping.....tare greu este sa gasesti doua tinute de domnisoare una de o luna juma si una de cinci ani si-un pic
Carmencita,nu le-a aprins meii,nichita al nostu le aprinde de 1 decembrie...daca nu s-o schimba anu asta tinand cont ca vin alegerile
sunt in zona,revin ca mai vream sa zic ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Wow, ce mi-a placut Maria dtpdv, e cuminte-foc, a stiut ce are de cantat
Cristal, ai bancuri in program ???

Merg sa vad si trupa din CT
Ce fetita frumoasa am vazut, Kim, este superba !
Iar tu arati de nota 10*

Io am o problema, as manca numa` prostii de genul paine prajita cu usturoi sau macar ceva ceapa rosie si nu pot ca la 5 avem sedinta la gradi Si mereu asa ma apuca

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput