Copilasi de iulie-august 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai io-s mama rea, patrick nu are voie pe disney channel de cand era jetix. acum se uita la supercopoii si la clubull mickey de dimineata, ca nu e la gradi, si dupa aceea gata. daca vrea desene e minimax si ala in ore fixe. si asa mi se urca in cap....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andrea M...bine ai revenit!

Ati atins punctul sensibil...tare sensibil!

Mandrele mele se uita la teveu la greu!
Tantile mele le lasa dupa pofta inimii si eu 'geaba ma dau cocos dupa amiaza. E vina noastra ...
Canalul preferat e babytv e pentru bebelusi si pe onoarea mea ca nu stiu de ce se uita, dar invata engleza...tot e ceva...:)))
Avem si jdemii de filme pe dvd-uri ...merge teveu nonstop. Si noi suntem dependenti si vad ca ele au prins din zbor, ne uitam impreuna la filme de copii!
Asta e buba noastra, mare buba

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Luca se uita si pe Disney si pe CN..pe Minimax nu vrea..cica este de copii mici. Noi ne uitam zilnic seara la un film toti trei,in pijama..cica pijama party!..am vazut si filme care nu-s chiar de copii Frankenstein , Dump & Dumper...aseara Santa buddies..super pt copii!..dar la nebunie i-a placut Up si Aliens in the attic!!

ultima pasiune este sa-i dai cuvinte, el le silabiseste si-ti spune si cite silabe sint!

Daria eu nu i-as opri voma..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Haha, Cristal
La Giulia merge tot timpul tv-ul, ea il deschide, isi intoarce dosul si eu ma uit. Nici nu-si da seama cand il dau pe mute sau il inchid Deci eu ma uit, da ?

Eu nu vi-am mai zis, dar Giulia scrie. Numele prietenelor, alte cuvinte, cu litere mari de tipar. Cam asta e ocupatia nr 2, nr 1 ramane pictura

Si acum cateva fotografii de ultima ora
http://community.webshots.com/album/574091854FvzPIA?start=36

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza...io am tras chiulul de la scoala azi,este singura zi in care nu am o gramada de ore si pentru ca am dormit amandoua pan' la 8.30 am sunat-o pe bona sa nu mai vina si pe sef sa-i zic ca lucrez acasa pe laptop...si ce am mai lucrat de dimineatza,mamaaa,mamaa...am facut ciorba a la grec de pui si ciulama de pui,ne-am plimbat vreo ora pe afara,am colindat magazinele sa ne alegem tinutele pentru botez si cizmele...nu ne-am inteles asupra culorii,mandra vrea cizme albe io vreau rosii..acu am culcat cupilu si ma apuc si eu de treaba..
Legat de tv si noi urmarim numai Disney,dar numai dimineatza cand are timp clubul lui Mickey,Micile genii si super copoii...iar seara la culcare filmuletul ala cu gemenii(meii mie imi place de mor,phineas si ferb)...in rest tv sta inchis...nu o lasa nici pe bona sa se uite la stiri
Daria sa ne spui cum a fost cu trei fete cucuiete
AndreeaM sa mai treci pe la noi cu poze!!
Vivia io cred ca asta cu nebagarea in seama este universal valabila...cica romanii sunt autodidacti
hai sa avem o zi buna si calduroasa...merg sa citesc presa sa vaz cum mai stam cu gripa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daaa, Ioana, si mie-mi plac mult Si-mi placea si Ce-i cu Andi

Aici ploua in continuare si-mi sta pe cap vremea asta.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria superbe gospodine...ce-mi place ca si aluatul este roz
Meii iar am "contradictii" cu tati..vrea sa o duca duminica pe mandra la karate undeva intr-o sala de sport a unui liceu...cum la noi in oras sunt inchise vreo doua licee si vreo doua scoli din cauza gripei..io am propus sa mai amanam un pic.......meii sunt paranoica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria,..semn de ros unghiile..fetitele tot fetite ramin! Se frumos se joaca!
Io am sa albesc in garsoniera asta...copii nu pot chema la joaca...of..
Ioana deci stii cum este cu nebagarea in seama?Grea decizie cu karatele,acum puteti amina..dar astia vorbesc de o perioada de cca 2 ani!

Luca are pasiunea nr 1 computerul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ioana, nu, nu esti! Sau, daca esti mai sunt si altii pe aici . Ma pun in capul listei ca sa nu se inteleaga gresit...

Roberta, asa iti petreci tu concediul?! Eu inteleg ca vrei sa slabesti pana pleci la Londra, dar nu cred ca prin extenuare e bine . Multa sanatate!!!

Roxana, e bine ca te poti impune, la noi se lasa cu niste urlete daca le tai portia de ma apuca durerile de cap (si pe mine ma apuca rar...)

Daria, nu pune niciuna mana pe telecomanda (cred ca de lene! )...ele ma roaga si eu dau unde vor ele. Pedepsele la noi sunt cu taiatul portiei de desene in cea mai mare parte...

Olivia, super programul vostru de filme...noi am vrut sa vedem mama mia cu ele in weekend....a fost mare show...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Neatza...io am tras chiulul de la scoala azi,este singura zi in care nu am o gramada de ore si pentru ca am dormit amandoua pan' la 8.30 am sunat-o pe bona sa nu mai vina si pe sef sa-i zic ca lucrez acasa pe laptop...si ce am mai lucrat de dimineatza,mamaaa,mamaa...am facut ciorba a la grec de pui si ciulama de pui,ne-am plimbat vreo ora pe afara,am colindat magazinele sa ne alegem tinutele pentru botez si cizmele...nu ne-am inteles asupra culorii,mandra vrea cizme albe io vreau rosii..acu am culcat cupilu si ma apuc si eu de treaba..
Legat de tv si noi urmarim numai Disney,dar numai dimineatza cand are timp clubul lui Mickey,Micile genii si super copoii...iar seara la culcare filmuletul ala cu gemenii(meii mie imi place de mor,phineas si ferb)...in rest tv sta inchis...nu o lasa nici pe bona sa se uite la stiri
Daria sa ne spui cum a fost cu trei fete cucuiete
M sa mai treci pe la noi cu poze!!
Vivia io cred ca asta cu nebagarea in seama este universal valabila...cica romanii sunt autodidacti
hai sa avem o zi buna si calduroasa...merg sa citesc presa sa vaz cum mai stam cu gripa

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

asta e mai nou si preferatul lui Philip si al lui tati :)

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput