Copilasi de iulie-august 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 20
roller025 spune:
Da, Oliv, Vic e saptamana asta la bunici. Iri a plecat joi la treaba (depune un dosar de finantare cu fonduri europene pentru tinerii fermieri) si s-a gandit ca nu e cazul sa ma mai lase singura cu amandoi acasa. Se intorc spre sfarsit de saptamana. Ca atare am fost in plimbari, doar eu cu Paul, dar nu prea departe de casa, prin preajma blocului, pentru ca il las pe Paul sa mearga pe jos si oboseste dupa o bucata de vreme. In plus are un tip de program care pe mine personal ma destabilizeaza: se trezeste foarte devreme si la 11 adoarme pana spre pranz. asa ca...
Pictura pe sticla a fost ca initiativa a fundatiei companiei pentru a sponsoriza o casa de copii. Ce s-a creat va fi exps la kidex la inceput de decembrie. unii dintre noi si-au rezervat propria "opera", dar sunt si tablouri care vor fi spre vanzare. Si vineri se mai face o sesiune, sper sa ma mai primeasca o tura.
Io am o stare blegoasa... nu mai reusesc sa ma adun din oboseala. Poate totusi gasesc o varianta. Nici vitaminele, nici activitatile personale nu mai reusesc sa-mi redea tonusul... imi vine s-o iau pe dealuri...
szivarvany spune:
Kim, sar`na de intrebare, nu m-am laudat ca am facut-o lata
Am mers sambata dimineata prin magazine, apoi de la 6 la chef de 7 ani, de unde am plecat la 2 deh, nune-am vazut de mult timp in asa gasca mare si am lungit-o ca pe vremuri
Luca se comporta absolut conform varstei, cunosc crizele gratuite si vesnica nemultumire Giulia`s nickname poate fi Nemultumita, baga cate `o moaca de zici ca i-au murit pisicile, oricat de bine i-ar merge gaseste ea motivul nemultumirii de-ti taie elanul intr-o secunda
Leeloo, astept si eu pozele
Roller, ce bine suna capuccino ... mi-ai facut pofta
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roxanaz spune:
ziua buna dragelor
am ajuns si noi ieri noapte acasa, pe o ceata teribila... nu am mai vazut de mult asa ceva. asa ca dis de dimineata eram la ai mei sa luam copiii, ca nu mai puteam de dorul lor
sper ca sunteti bine cu toatele, nu am apucat inca sa citesc din urma dar ma pun la punct imediat.
pupicei!
cristalina spune:
Neata!
Raportam weekend normal, cu soare si multi bazdaci...:)))
Am facut grisine, ca tot vorbeam de retete...:)
135ml apa+135 ml lapte, 4 masuri mari de ulei, 2 masuri mici de sare, 500g faina, 2 1/2 masuri mici de drojdie.
Pus in masina de paine la programul de aluat de pizza...de doua ori pentru ca nu aveam timp de ele cand a terminat prima data. Am scos din masina de paine si am presarat faina pe masa. Am impartit in trei, o parte simple, unele cu busuioc si unele cu boia dulce si ne-am jucat ca si cu plastilina. Pus in tavi pe hartie de copt, acoperite cu prosop de bucatarie si lasat sa mai creasca 15-30 minute (pana le-a venit randul...:)))
Pana azi s-a terminat tot (inclusiv tava de grisine arse ...Maria a fost incantata de alea...hihihi)
Dupa ce se incarca telefonul pun si poze cu retetele ( desi nu am convingerea ca se vad prea bine)
Ieri nu am reusit sa votam pentru ca la sectia speciala de aici s-au terminat buletinele si au adus de abia cand trebuia sa intram in casa pentru masa de seara. Sectia speciala era aia unde voteaza studentii...:))))
Fetele au fost tare dezamagite pentru ca nu au reusit sa se joace cu stampilele....
Eu sunt atacata de hartoage din toate partile dar rezist eroic O zi minunata sa avem si o saptamana exceptionala!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Neatza...io-mi beau capucino acu' pentru ca-s schimbul doi si pentru ca ma ustura-n gat de moor
Noi am avut un week-end destul de pasnic...sambata program administrativ la greu,curatenie si facut mancare...bonus io am avut examen de la 2iar duminica,plimbari ca a fost o zi tare faina...si mandra a votat,de era plina de tush pe maini si pe geaca..mei de cand votez io in zona de vreo 12 ani,nu am prins asa coada la vot
Roxi sa va fie de bine concediu..te asteptam cu poze
Cristalina multumim de retete o sa prestez si io in curand...saptamana trecuta am facut placinta cu mere si placinta cu branza...mamaa ce m-am harnicit,ptiu,ptiu
Vivia pupici lui nervozila...mei io mor de ciuda ca nu o pot certa ca incepe sa planga ca nu o mai iubesc...ieri il boscorodeam pe tacsu ca intarziasem cu ora de somn a cupilului...la care ea ii zice "tata hai mergi si tu mai repede sa termine odata si mama cu comentariile astea!"...
hai sa avem o zi buna
edit ca sa va spui cu ce se mai distreaza mandra..jucam fazan cu animale si face rebusuri pentru cupiipicteaza frunze si le imprima pe foi....sambata am vazut impreuna iceage3 si ne-am amuzat teribil..iar pentru ca la mc sunt jucarii noi si s-a jucat cu un baiat de 8 ani,este luptotoare din razboiul stelelor sau clonelorsi-a construit o nava spatiala din..faianta...desi nu a vazut nici macar un episod din desenul animat...
roberta04 spune:
Si eu am o stare blegoasa...
Dar am avut un week-end frumos! Am fost ieri la socrii mei si vremea super ne-a tinut 6 ore doar afara. Scopul principal al vizitei a fost sa ducem mancare noului membru al familiei...
Duminica trecuta, cat am fost eu in team building, Matei si Petro au luat din piata de animale un catel, cred ca e o corcitura de ciobanesc si l-au dus la tara. Catelusa (caci s-a dovedit a fi o Ea ) se numeste Ursulet (botezata de Matei) si e super simpatica.
Am facut si 3 poze dar, ca de obicei, ba nu am unde sa le descarc, ba nu am timp sa le incarc pe Net...Nu dati cu parul, va rog!
roxanaz spune:
buna dimineata!
Cristal, super reteta de grisine, am sa o fac precis! ca si Patrick e fan rontaieli din astea.
Danule, ce mai fac baietii? Vic inca dormea la pranz.... bravo. acum faceti o singura sedinta de logopedie pe saptamana, nu?
Robi, hehe sa ne pui poze cu Ursuleata. suna simpatic numele
ma duc sa fac piureul domnisoarei care se chinuie sa doarma.
sa aveti o zi excelenta!
roller025 spune:
Neatza!
Mey, ce frumos, Usrulet! Acu' vreo saptamana visam ca alergam cu baietii si cu un golden retriever. Cred ca filmam reclame la ceva
Roxane, da, Vic face o singura sedinta de logopedie pe saptamana. Ce ma bucura pe mine e ca nu se mai pune contra la corectare. Si mai distractiv e cand ma fac ca nu inteleg ce spune (mai ales cand pronunta l in loc de r) si el ma corecteaza, trasand in aer litera r si corectandu-ma: mami, nu L asta (si-l deseneaza), "l" asta (si deseneaza R).
Se cunoaste ca e doar un copil acasa. Joi cand a plecat Vic, Paul a dormit 3 ore la pranz. Saracu' avea nevoie de liniste sa poata dormi ca lumea... De cateva zile cupilu mananca singur. Cu furculita si cu lingura. Cam toata mancarea pe el, asa ca mancarea se imparte in 2: farfuria lui si farfuria mea. Din care ii dau lui sa manance. Si mai nou refuza tacamurile mici, de bebe, vrea numai tacamuri normale.
Cristalule, mmmm, grisine.... Tre' sa-mi iau masina de paine. Cred ca stiu ce vreau cado' de Craciun
Capuccino e gata. Cine vrea?
O zi usoara!
szivarvany spune:
Eu, eu, eu Beau orice, dulce sa fie
Roberta, ce surpriza frumoasa cu Ursulet
Rox, cum a fost ??? Cum te-au primit Pat si Eva ?
Roller, deci esti in relax zilele astea cu un singur pui
Restu` de gagici, pe unde sunteti ?
Cine striga catalogul ?
Eu aduc batul
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
io tocmai ce am venit de la Enel..miine audienta la Raja
Gabi tu ai facut organizare de santier sau direct pe definitiv? Ti-au cerut sa ai receptia la casa?
Robi sa va traiasca !
Dana eu am vrut sa-ti spun,nu are cum sa-ti treaca "starea" la tine este oboseala fizica dar si psihica.
Daria deci v-ati facut de cap!
Ioana eu tot cu gitul,cum intrerup homeopatele ..hop ma doare din nou,mi-au aparut si ceva formatiuni palpabile...miine incerc sa ma programez la ORL oricum recomand Tonsilotren!!
la noi serbarea s-a cam dus naibi...din cauza zilelor libere pt bugetari. Gradi se termina mai nou pe 11, nu au timp sa faca o serbare frumoasa..vor improviza ceva pe 10 si trebuie sa le ducem fiecare parinte un cadou, care va fi desfacut acasa..cam asta..