Copilasi de iulie-august 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 21
alice2004 spune:
Alohaaa !
Vazui ca se lasa cu pedepse dalea "batzoase", asa ca zisei sa apar rapid pin ce Daria nu se pune pe treaba !
Dana, daca te incalzeste cu ceva, eu te inteleg perfectamente apropos de oboseala - macar ca eu am doar un cupil acasa ! Olivia are dreptate, nu e doar cea fizica, e si cea psihica, si asta pe bune ca io una nu stiu cum s-o dreg !
Noi stem binisor, Andreiushu se pare ca a mincat ceva ieri la gradi care nu i-a priit (io zic ca era ciorba cu varza, ceea ce eu nu fac never acasa, in plus si acra, cum nu ii place lui) si a cam zacut toata dupaamiaza ! Dupa ce si-a golit stomacul prin toata bucataria, basca pe taxu si pe mine (Cristalo, m-am gindit la tine instantaneu si m-am bucurat ca plecasem din dormitor, de pe pat ), am crezut ca o sa fie mai bine, dar tot in pat a stat, ba mai imi spunea ca il doare si capul ! Si el cind spune ca il doare capu urmeaza temperatura ... ma si gindeam la vreo enterocolita, dar se pare ca e mai bine azi, l-am tinut acasa, macar o zi, sa ii mai treaca starea aia nashpa !
In rest, mai nik nou pe frontu din estul Bucurestiului ... la votare nu am fost, ca nu m-a interesat neam ! Am descoperit insa un serial foarte fain pe Halmark "In mintea Ericai" ... in sfirsit am reusit sa vad si eu un filmulet, ca de dvd-uri nu m-am mai atins de un secol !
Am inceput si eu sa ma uit pe la ofertele de cadouri, dar sa fiu daca stiu ce sa mai aleg ! Pentru Andrei este greu, ca pentru restu familionului e floare la ureche !
Olivia, bafta cu actele si cu casa ! Ma bucur sa vad ca s-au indreptat lucrurile ! Cit despre Luca, sa stii ca nici Andrei nu sta locului o clipa ... exceptind poate cind maninca !
Am vazut ca si Gabi e pe ultima suta de metri cu casuta, oau, ce fain !!
Robi, heheh, Ursulet, sper simpatic ! Asteptam pozicile, io sint moarta dupa ciini si pisici si ... animale de tot felul !
Am mai citit din urma ... ma bucur tare ca toata lumea e sanatoasa !
O zi faina sa avem cu toatele, la Bucuresti e o vreme superba ! Macar de ar tine cit mai mult ! Va pup cu drag !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Sanatate piticului Alice!Macar sta locului cind papa..Luca nici atunci!!!..mey si vorbeste...si vorbeste...NU MAI POT!
sa dau si eu exemplu' sa nu ziceti ca-s nebuna:
era putin infundata scurgerea la baie si el imi spune aca trebuie sa stam s-o pazim sa nu inundam...boonnn..si apoi incepe a pazi inseamna..etc/...La genul asta de dialog ma refer!
Ioana si eu la fel..nu mai pot spune ceva..ca gata plinsul..esti o mama rea...exact ce nu suport!
ma duc sa spal vasele
alice2004 spune:
Aaa, uitasem sa va zic de serbarea de iarna ... la noi a aparut un afis la gradi prin care sintem anuntati ca din cauza de gripa daia noua, serbarea se va tine ... fara parinti !!!! Cum dreq e asta, serbare fara parinti, neica, io nu am mai auzit de asa ceva !
Olivia, heheh, da, sta la masa cu noi (dar de cele mai multe ori vrea in sufragerie, la masuta lui, cu ochii in Disney channel), dar si el vorbesteee, fratzica, de ne ia capul, plus ca dupa atita vorbarie zice "gata, io nu mai pot", cred si eu, daca si-a umplut burta trei sferturi cu aer !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roller025 spune:
mey, si io care speram ca oboseala psihica nu se vede pana la Constanta
tot sper / visez ca o sa poposesc intr-un lok din ala cald si calm, unde cineva ma tine in puf si ma alinta si...mda, sa revenim pe pamant...
Alice, sananate puiului. Si io fac urat la indigestii si stui ca nu e fun delok.
Oliv, Victor bataie din picioare cand sta pe scaun, asa ca nu avem liniste decat cand doarme. Si sa vezi ce fun e cand incep amandoi sa vb. Cred ca la mine va fi carusel non-stop, pentru ca nici Paul nu sta si nici nu tace. Asta micu' o sa vorbeasca si in somn...
Ma'c la masa. Pofta buna!
szivarvany spune:
Noi nu mancam la masa d`aia sta fata cuminte. In varf de pat, la birou, cu tava ei rosie Meniulk sapatamanii: supa de cartofi m-am scos !
Si vorbeste acum neintrebata pentru ca e interesata de literele mici, asa ca intreaba si ea una alta printre doua picturi Saptamana asta desenam corabii si pesti
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
aa..si el maninca la TV..nu are tv..nu maninca..scurt pe doi,nenegociabil!
Dana ..revino cu noi pe pamint!
alice2004 spune:
La noi se deseneaza extraterestri si roboti !
Olivia, io am fost contra mincatului in orice alt loc decit la masa din bucatarie, dar mai cedez din cind in cind si il las la teveu (hehe, asa am devenit io fan Hannah Montana, Kid vs.Kat si Jonas Brothers ) !!
Alice si Andrei
roller025 spune:
revenon... Daria, faci un capitol nou? plizzzz
Mey, asta cu "mama rea' si "nu te mai iubesc" o aud zilnic, asa ca nu ma mai afecteaza. raspunsurile sunt, invariabil: "da, sunt rea." si " eu tot te iubesc".
Si da, raman mama rea, ca nu accept masa la tv. punct. Si fara discutii.
Mai rau, in w/e cand suntem toti acasa, se mananca in grup, altfel raman toti nemancati (cred ca asa se manifesta oboseala psihica, primul pas spre nebunie...)
szivarvany spune:
Merg sa fac cap nou
revin mintyenash
haideti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145381
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !