Copilasi de iulie-august 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, multumim
ioana, Philip are 17 kg de vreun an, dr cica-i ok . sunteti o familie f frumoasa, cred ca ti-am mai zis-o dar simt nevoia sa ma repet dupa vizionarea pozelor.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La raport si eu: am citit tot, de dimineata incerc sa va scriu da' nu mai apuc dar am reusit macar sa vad pozele Andreei (P).

Cele in care baietii dorm imbratisati sunt absolut extraordinare

Eu... muncesc. Atat... Si daca e vorba de laude, am primit de la colegi, dupa team building, diploma pentru eficienta si pragmatism in organizare, eleganta si stil

Aseara am sarbatorit Sf.Matei cu 3 copii si bucuria serii au fost lumanarile care se reaprindeau singure, au creat o veselie generala.
Poze in week-end, promit...La birou nu am voie si nu pot instala programe de descarcare a pozelor, acasa nu am timp sau nu merge rasnitza

Va pup, o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Mateias!...nu stiam ca a fost sf Matei!Felicitari pt realizarile profesionale!!! Este mare lucru sa ai aprecierea colegilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..hai la cafelutza!
Alicespor la cautari..deci la anu' venim la nunta,nu?
AndreeaP multumesc...meii ce poze frumoase ati facut la munte...vad ca aveti deja zapada...si ce falcutze a facut Nicholas
Robi la multi ani pentru Mateivezi ca esti tare restanta la poze
Vivia cum mai stai cu gatul...anu trecut si io eram la fel si nu-mi iesea nik la exudate..cica-i de la rinita alergica..sa-i dau cu aerius si-mi trece
hai sa avem o zi excelenta,noi saptamana asta suntem in sesiune asa ca-s cam bulversata

Mergi la inceput

'Neatza! Se accepta la pranz?

Multumim de urari

Olivia, chiar e mare lucru, dar eu ma implic cu placere in tot felul de activitati iar in team building am avut un joc pe echipe care implica realizarea unui proogram TV - eu am lucrat 7 ani in domeniu asa ca m-am jucat cu mare drag si chiar am organziat bine treaba....
Si distractia a fost la cote maxime, am descoperit in colegi talente nebanuite, asa ca mi-a prins tare bine iesirea. Acum ma refac cam greu, sunt in urma tare cu somnul, la Londra ma trezeam dupa ora Romaniei, pe la 3.30 - 4 dimineata si ma culcam tarziu ca sa mai vizitez cate ceva, in week-ens am dormit adunate vreo 6 ore dar recunosc ca am dansat pe masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si din BH-ul insorit
Ati plecat tuoate ???
Roberta, sa-ti traiasca Mateiul, musai sa pui pozici
Kim, are dreptate Ioana, io cand fac rinita, ma doare si gatul de mor, mai ales noaptea

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua,

Am un program de caine haituit ceva de speriat, nu mai apuc sa intru pe DC decat cate 2 minute, cand ma relaxez si ma apuc sa citesc apare cate ceva...

Roberta, felicitari!
La multi ani Matei!

La multi ani Mara! Sa-ti traiasca printesa Mitzu!

Ieri am alergat degeaba, la 12 la gradinita sa o iau pe Maria, cand m-am intors de abia ma asezasem pe scaun au venit stundentii de la master, acasa la 15 le-am alergat prin casa sa leculc, cand a adormit Maria s-a trezit Oana, la 17 m-am intors la servici, la 18 acasa, am facut mamaliga, la 19 eram la tanti Ioana ca sa-i duc mancare, de la 21 pana la 22 am ametit-o pe Oana ca sa adoarma... Pana la 00.30 am facut costum de toamna ...N-an dormit mult pen' ca la 2 noaptea si-a luat Oana o pauza de tushit. Dimineata cand s-a trezit Maria la 6.30 imi venea sa plang...
"Mami, mi-ai facut rochitza!!! Esti cea mai buna mama din lume!"
Cred ca de grija rochiei nu a dormit!

Am pus poze cu costumul si unele pe care le-a facut doamna educatoare...:)
http://family.webshots.com/album/575492231DfchaI
Cand am adus-o de la gradinitza a intrat in panica "Mama, mama, s-a rupt o frunza!!!"
"lasa mami, ca asa e toamna,,,cad frunzele...!"

Am o ceata groasa pe creieri...sper sa imi revin cand da soarele
O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Pina acum m-am pus la punct cu pozele din urma - super toate, dar vreau sa "dau" o mentiune speciala pentru Cristalina si super-costumul de toamna !!

Eu o tin lant din sedinta in sedinta, am fost si la controlul medical anual - mi-a dat un pogon de analize de facut si m-a speriat again (asta dupa criza aia renala nasoala de cind eram gravida) ca rinichiul drept e plin de pietricele - deocamdata mici, de 4-5 mm, dar sa le tin sub control cu multe lichide; si stingul e plin de nisip, dar e ceva mai bine...
Am intrat in vrie cu casa - am luat cea mai mare parte din mobila, iar vineri deja imi vin toate electrocasnicele, mai ramine bucataria, pe la inceputul lui decembrie, asa ca eu zic ca dupa ce ma intorc de la Viena, pe 10 decembrie, suntem buni de mutat!

Kim - eu ti-am mai spus cred ca noi nu ne-am facut aboslut niciun balcon - nu am vazut scopul pentru care sa-mi fac balcon cind am ditamai curtea! Iar bovindouri (de la englezescul bow-window), ca asa se numesc "iesirile" astea trapezoidale, hexagonale, etc - noi avem si la birou - http://good-times.webshots.com/photo/2131720270050279906yuDNcR?vhost=good-times si altul la bucatarie (si deasupra lui se continua la dormitorul nostru) - http://good-times.webshots.com/photo/2589405270050279906trSklP. prin urmare eu zic ca merita sa renunti si la balcoane si sa inglobezi si bovindoul!
Ioana - stai linistita - Stefan are abia acum 17,2 kg...vad ca si Philip e tot acolo - in plus Stefan are doar 110 cm...

Vad ca si voi discutati - am intrat si eu in vrie cu cadourile de Sarbatori - i-am rezolvat pe pitici doar de Mos Niculaie (le-am luat niste carti si dulciuri) si pe arici pentru Sf. Andrei - i-am luat un scaunel inalt pentru masa...comandasem ceva pe net, dar din pacate nu am resuti sa fac nimic - sper totusi sa rezolv in decembrie cind ma duc la Viena (ma duc la un curs, dar plec cu o zi mai devreme ca sa ma ocup si de cumparaturi )...

S-a stabilit si serbarea de la gradi - pe 18 decembrie - pun in scena Veronica, iar Stefan va fi un soricel...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

Am admirat Doamna Toamna! si mamicii. Mey, extraordinar costumul!

Roberta, felicitari pentru diplome si apreciere! De regula in team buildinguri de genul asta oamenii reusesc sa iasa din carapacea lor...

Andreea, am vazut puii. Fromoshi baietii! Sa fiti sanatosi!

Gabitza, sanatate, ai grija cu "rocile" si spor la casa!

Io's printre intalniri, minute, confirmari de procese si schimbari de programe... E acaparant, daca n-ar fi situatia generala cam asa, de toamna
Ma'c sa mai analizez niste functionalitati / macrouri / alea-alea...

Mergi la inceput

Gabitza, sanatate multa! Eu am "nascut" o piatra de la rininchi si nu doresc la nimeni...

Timp de doi ani am baut zilnic 2 litri de ceai de matase de porumb si am luat Rowatinex la greu si se pare ca deocamdata am scapat...

Mergi la inceput