Copilasi de iulie-august 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Si io am ceva belele pe dreapta, beau ceai si tac si inghit ca doare rau si incerc sa ignor, ca la doc nu merg
Cristal, super-super-super Totul
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roberta04 spune:
Daria, mergi la medic. Nu-s de specialitate dar mie medicul mi-a zis sa nu beau lichide in criza... Explicatia pe care mi-o amintesc e ca daca a plecat o piatra pe traseu poti face blocaj...
Mey, si eu am un program de caine batut, muncesc pe toate fronturile, nu mai am timp de nik, mi-e dor de copilul meu (adorm inaintea lui si am ajuns colega de camera a lui Petro...
kim222 spune:
Monicule felicitari!!! Mey voi tot vorbiti de serbari..sedinte..la noi este liniste..
Gabi merci pt poze asa avem si noi numai ca mult mai mare, vreo 5.6 mp. Bea bere!
Ioana gitul mi-a trecut de azi, dupa ce am folosit din ora in ora pastile homeopate de la Boiron. Da, poate fi si rinita si sinuzita si deshidratare (nu beau nici un pic de apa,deoarece nu imi este sete!)
despre brad..nu cred ca are sens sa facem daca lipsim de pe 19 pe 27...sa vedem cum il pacalim pe Luca
am fugit sa-l luam pe Luca de la Fast Trackids
o seara buna!
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Care pe unde sunteti ?
Kim, asa si eu cu setea, iar durerile de dreapta imi trec dupa ce beau ceaiuri minim 3 cani
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
g_ioana spune:
Neatza,neatza...poftiti la cafelutzameii de doua zile ma doare capul de mor,nu-mi trece cu nik..o fi gripa porcina
Cristalina esti intr-adevar cea mai buna mama din lumesuper tare rochita,mi-au placut foarte mult pozele de la gradi!!!
Vivia noi facem bradul pe 1 decembrie si tot atunci impodobim casa cu tot felul de chestiute specifice craciunului...asa incat ne bucuram de ele timp de o luna....mandra a zis aseara ca daca-i criza si moshul nu poate aduce decat un cadou...el vine anu asta trei zile la rand si deci cu un cadou in fiecare zi....si-am impacat si mandra si bugetul...btw de sedinta si serbare si la noi la gradi este liniste...azi au dus frunze ca fac ierbar
Robi io tot cred ca iei ceva energizante...acu' serios vorbind nu stiu mama cum mai rezisti la programul asta!
Leeloo tinem pumnii sa va mutati la casuta pana la craciun...pupicei si sanatate multa...si io am o pietricica pe stanga de vreo 5 mm...da'io-s superdeshidrata ca vivia nu beau mai nimic,decat cafeluta de dimineata
hai sa avem o zi faina
kim222 spune:
Ieri am avut primul raport Fastrackids..si este asa cum ma ma asteptam ( chiar mai fidel decit asteptarile).
Raportul spune ca Luca este un copil inteligent,care participa cu placere la activitati, dorind mereu sa raspunda la intrebarile adresate,dar nu poate ramine concentrat mult timp asupra lor.El este dornic sa incerce lucruri noi,ii place sa conduca grupul dar accepta mai greu sa se puna sub conducerea altora (mey io stiam ca-i Fecioara si nu Leu!). Este un copil vesel si energic
Recomandari :cultivarea atentiei,el preferind activitati multe ca numar,dar scurte ca timp de desfasurare..Mult sport si activitati..mai putine lectii, deoarece in clasa I daca va sti tot..se va plictisi
stiti ca ma plingeam la starea lui de miscare browniana si lipsa lui de concentare?..iaca ca nu-s o mama exagerata ci f obiectiva
szivarvany spune:
Kim, nu ma`jnura, dar nu asa sunt toti baietii la 5 ani+ ?
Ca eu vad baietii de la gradi - 8 la numar, vad prietenutii Giuliei, zbenguiti si mereu, dar mereu pusi in miscare, orice obiect nou prezinta interes pana la dezmembrare, orice activitate e interesata maxim 2 minute.
Eu asta vad si observ.
Fetele sunt un pic altfel pt ca au alte interese sa se dea cu oja rosie sau roz
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
kim222 spune:
Daria eu m-as bucura sa fie asa toti!...dar eu nu cred ca sint majoritatea asa M-as multumi si daca ar disparea odata cu inaintarea in virsta
numai daca l-ati cunoaste pe Luca m-ati intelege..
g_ioana spune:
Vivia io zic ca trebuie sa fi mandra ca esti foarte obiectiva..in felul acesta o sa-l poti ajuta mult pe Uka...sunt copii si copii cu multe diferente si asemanari intre ei...pana la urma chestia cu atentia si concentrarea io zic ca este la fel la toti copii de 5 anisori...pe masura ce cresc se mai schimba lucrurile..
Azi dimineatza am cerut sa ma uit pe caietele mandrei...(bona a intrat in panica ca bunicile isi lauda baietiica scriu cu litere de mana propozitii intregi...io i-am explicat ca nu o invat pe mandra nik,este de ajuns ce invata la gradi..eu doar mai repet cu ea ce face la gradi)...iar doamna mi-a zis azi la fel,pentru ca este un copil cu o inteligenta mult peste medie,daca va stii sa scrie si sa citeasca se va plictisi foarte repede si nu o va mai atrage scoala...
roller025 spune:
Neatza! Io vreau o cafea maaare si taaare!
La 4 azi dimineatza s-a trezit sefu' de trupa, aka sotu'. Ca de obicei pe unde merge el tre' sa fie o lumina aprinsa, ca urmare s-a trezit praslea. La 5 fara un sfert l-am trezit pe zgatione (bre, ce repede se executa cand tre' sa plece la bunici...) si la 5 si un sfert cei mari au parasait domiciliul. Pe la 5 juma' am reusit sa potolesc kestia aia mica si umblatoare (asta o sa fie somnambul, merge dormind) si pe la 6 am adormit si io. Ca la 7 sa sune ceasul... Si in Bucuresti e o vremeeeee de somn.
Oliv, citind raportul despre Luca, parca recitesc raportul despre Victor de anul trecut, raport facut din perspectiva comportamentala. Recomandarea esentiala atunci era ca are probleme cu autoritatea, adica nu face ce i se spune, doar daca e convins, negociat. Anul asta nu e mai breaz, dar pot sa-ti spun cu siguranta ca atentia si rabdarea i-au mai crescut si nu cred ca e rezultatul a ceva ce am facut eu in mod activ sau esential, ci cred ca e influenta aparitiei lui Paul in perimetru. Insa in continuare se apuca de un lucru pe care nu-l va termina pana nu incepe sau rezolva altceva in acelasi timp.
Robi, welcome into my life. Tot ce pot spune e ca singurul remediu pe care l-am gasit eu e mult umor si eliminarea lucrurilor care nu-mi conveneau. Adica daca ceva imi perturba ziua si ma cobora de pe traseu, a doua oara nu mai permiteam respectiva actiune. ca urmare am ramas cu un grup de prieteni foarte restrans, o viata sociala minima. Dar mie mi-e bine. Iar kestia cu "colegul" de camera... uneori mai rarutz e mai dragutz.