Copilasi de iulie-august 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
kim222 spune:
Am supravietuit..copii da pe acoperis ii trimitem...mai ales pe Luca!Noi i-am si ignorat pe alocuri eram ocupati cu cigaras si bere!
Monicule are cancer?
Robi asteptam poze!
noi sintem iar in stare naturala de stres..vrem sa modificam etajul la casa,chiar daca costa 500 euro (modificarea de plan)..vrem sa renuntam la o terasa hexagonala de 6 mp si s-o inglobam ca parte din dormitor...si acel loc ar putea deveni loc de lectura..voi ce spuneti? Ma gindesc ca de balcon cit ma voi folosi daca am curte?
szivarvany spune:
Kim, parerea mea e ca te-ai gandit chiar foarte bine ! Cand ai curte, faci un pas si esti afara !
Rox, distractie maxima la voi
Cristal, ce are tanti voastra ???
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristalina spune:
Roxana, suntem spre bine. Acum rupe tusea si doarme relativ ok, ca nu se putea odihnii de la tusit. Maine l-am chemat iar pe doftor.
Olivia, cred ca da.
Dupa cum ma gandeam...a venit nora ei la mine sa imi spuna ca doctorii suspecteaza ca are leucemie. Cred ca ii era frica sa nu cumva sa-i spun in cazul in care ma uit pe analize. O duc la Fundeni ca sa fie siguri... Imi pare rau pentru fiecare vorba rea pe care am gandit-o despre ea ...
Mi-au iesit monocite multe la analize, sideremie mare si un magneziu de toata jena...:))) Asta cu magneziul era clar, am niste crampe musculare ingrozitoare, d'alea de tin cate o zi ...cum iau magneziu cum trec.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
Daria merci! Cind iei o astfel de decizie...ai nevoie de validari!
Monicule..asta este viata! Tusea trece f greu..rabdare si nervi de otel.
Am uitat sa va spun ca pe mine de 1 luna ma doar in git..non stop,mai nasol noaptea,nici sprayul cu anestezic nu mai face fatza..am folosit tot ce se poate,inclusiv homeopatic. Azi mi-am luat si rezultatele de la exudatele facute (nas ,git)..si-mi doream atit de mult sa iasa ceva!..negative,asa ca sint in cautare de orl-ist ..io nu mai suport durerea.
roller025 spune:
Oliv, si io zic la fel ca Daria. La ce bun balconul? Mey, ce-mi place kestia asta cu locul de lectura. Imi amintesc filmele americane de epoca cu un gen de canapea lipita de fereastra, un locsor rotund si fromos... Si zi asa, cupii pe bloc.... poate e o varianata si pentru mine ca tot stau la 4... Cat despre gat, ceva propolis? Zic si io, ignoranta...
Monicule, imi pare taare rau. Cred ca stiu prin ce treci... cam asa am simtit si eu cand mi-a spus bona de recaderea la cancerul ei. Din fericire acum ea e ok, dar leucemia e tare parsiva... Sper sa fie doar alarma si sa nu fie boala instalata deja! abia astept sa o vad pe Dra Toamna...
Noi nu stim cand e serbarea de Craciun, dar cred ca deja au inceput repetitiile, pentru ca Vic imi canta toata ziua "Saniuta".
In schimb Victor este extrem de entuziasmat de lectiile de la MINDLAB si de orele de germana. Primele pentru ca sunt jocuri (m-a innebunit cu x/0), iar celelalte pentru ca eu nu stiu si el poate sa ma invete
cristalina spune:
Olivia, te-ai gandit foooarte bine. La curtea de arges (a inceput constructia casei cu cateva luni inainte sa fiu insarcinata cu Maria) am umplut casa de balcoane! In afara de faptul ca au mancat o gramada de bani ca sa le construim si sunt relativ decorative nu folosesc la absolut nimic!!!
Sa gasesti medicamentul bun pentru gat...si sa treaca repede!
Dana, super tare Vic!
Astept sa incepem atelierul de creatie. Dorm ca purceii dupa ce m-am chinuit pana la 15.30 sa le adorm!!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
Oliv, suna bine locul de lectura!
Eu plec acusi spre casa, nu inainte de a ne opri sa luam un tort pentru ca azi e Sf. Matei si copilul meu si-a invitat prietena!
Va pup, o seara frumoasa!
philip spune:
La multi ani Matei!
am vazut poze cu 2 perechi de surori super frumoase.
rob, bine ai revenit
rox, concediu frumos
noi tocmai ce-am revenit din munti, avem si o gramada de poze mai jos.
pupici
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
szivarvany spune:
Buna dimineata
Am vazut excursia montana, Andreea, cat de frumosi sunt feciorii tai si se inteleg de minune
Haideti la semnat condica ... dau o cafea tare de tot
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roller025 spune:
Neatza. Din Bucurestiul cetos si impotmolit.
Daria, vin si io la cafea, ar fi a treia, dupa o cafe-latte acasa si un capucino la job.
Aseara am fost la logoped. Surprinzator, Victor are o evaluare mai buna decat in vara. Adica defectul major este nepronuntarea literei r. In rest a inceput sa constientizeze literele din cuvinte si se corecteaza. Are in continuare o mica balbaiala si o inversare a silabelor, dar e corectabila. Asa ca programul e doar o sedinta pe saptamana. Ce ma bucura e ca Victor pare foarte incantat, asa ca mergem in continuare. Partea nasoala e ca trebuie sa-l duc in perioada in care ar trebui sa doarma, dar oricum a inceput sa renunte la somnul de pranz.
Restul, cum sunteti?