Copilasi de iulie-august 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
cristalina spune:
Oana are bronhopneumonie asa ca stam la caldurica in weekend si mai luam legatura cu doftoroiul duminica. Tinem pumnii stransi sa nu ia si Mariuca dar nu m-a prea incurajat doctorul...
Nu au dormit dupa amiaza pen ca Oana tusea intr-una si se trezea asa ca am tinut-o in brate vreo ora sa se odihneasca un pic. Stiam eu ca nu ma relaxez degeaba ...:)
Roxi, pai face bluza fiecare leu! :)
Ioana, trimite-o pe colega pe la noi in schimb de experienta...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
Monica sanatate multa! ..of,of..
noi asteptam trupa de Cta,in frunte cu d-nul Pat..ce-o sa iasa intr-o garsoniera..abia astept sa vad!Meniul zilei: mincare turceasca..yummy,yummy
un we placut ..la noi este primavara!
roller025 spune:
Bonjur.
In pauza de bucatarit am vazut fotografii restante, de pe la evenimente, din vacante, activitati diverse de mamici si pitici. Nu enumar, ca sigur pierd cate ceva... Fromoase toate!
Monicule, sanatate Oanei! Poate nu se ia si la Maria
Oliv, ati supravietuit? Ma refeream la mancare...
Caut de zor o reteta de gogosi cu branza, branza fiind parte de aluat. Am avut-o pe undeva dar a disparut. Nici macar tiparita n-o mai am si-s sigura ca n-a mancat-o Paul (mare fan la devorat celuloza ). Daca va amintiti de ea... multumesc anticipat. Era preferata lui Victor si incerc diverse variane de vreo 2 saptamani.
Weekend minunat.
szivarvany spune:
Vazut elevii silitori si doamna profesoara
Ce pacat ca sunteti asa departe ...
Roller, nu erau papanasi prajiti ?!
Cristal, sanatate multa la voi
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roberta04 spune:
Buna dimineata! Scuzati absentele, motivate sper, am fost intr-o continua miscare timp de 8 zile.
Joi seara la 8 am venit de la Londra, am cazut lata la 9, dimineata la 6 mi-am facut bagajul si la 8 am plecat in team-building, de unde am revenit aseara tarziu. Acum sunt fresh si gata de o noua saptamana plina de munca...
La Londra am avut un program de kamikadze, cu intalniri peste intalniri iar concluzia lor a fost ca pentru a trece la nivlul 2 al complexitatii biroului din Romania trebuie sa vina aici o parte din conducerea executiva, ca sa inteleaga mai bine diferentele culturale de fapt cred ca vor sa participe la petrecerea noastra de Craciun...
In team building am facut-o lata, o sa revin saptamana asta cu poze
Matei mi-a simtit lipsa acut, aseara nu se mai dezlipea de mine si m-a pus de 10 ori sa ii promit ca nu mai plec iar Petro mi-a trimis o groaza de mesaje de alea . E bine sa mai pleci de acasa din cand in cand
Acum incerc cu greu sa ma adun, ma credeti ca am febra musculara la talpi?
V-am pupat, o zi buna!
cristalina spune:
Neata,
Roberta, bine ai revenit. Ai fost la maraton...:)))
Oana e mai bine, sambata a fost mai nasol cu tuse urata si vomitaturi. Toate la toate dar fitzele la mancare imi macina nervii... Maine il chem iar pe nenea doftorul sa o mai asculte. Nu o scot din casa, o las la caldurica.
Maria e la gradinita, miercuri are carnaval si am aflat si eu aseara . Vrea sa fie furnicutza!!! Lasa mama ca si printesa merge. Asta cu printesa e cel mai usor....:)))
Pot sa incerc si un iepuras, avem urechi si botic si sa-i cos un petic oval roz pe burtica...pe o bluza alba. Iepuras pana la brau...hehehe
Sper insa sa gasesc ceva de-a gata, dar timpul e tare scurt, nu-mi fac mari iluzii.
Tanti Ioana a noastra tot in spital, o trimit la Fundeni sa-i "ia sange din spate" dupa cum s-a exprimat...Nu-si da seama, deh, n-are decat cateva clase, nici nu stiu sigur daca stie sa citeasca..."mi-a zis doctorul ca mi-au iesit foarte bune analizele Monico, n-am nimic...!" Saraca femeie....
Sanatate maxima la toata lumea! O saptamana minunata sa avem!
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la noi !
Sunt la servici ... tare greu mai e dupa atata leneveala. Vreau acasa !
Cristal, sanatate la voi toate
Iepuras zici ? Vrei sa te complici
La noi la serbare fiecare se imbraca dupa bunul plac Drept urmare Giulik si-a gasit o rochie de catifea rosie, iar !
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roller025 spune:
Neatza!
Robi, bine ai revenit!
Monica, sanatate Oanei. Maria cum e? Cunosc starea de "veselie" privind mancatul. Eu m-am linistit, relativ la amandoi.
La ultimul control Victor avea 113 cm si 20 kg. Paul cred ca a ajuns la 8 kile jumate, dar nu bag mana in foc. In principiu amandoi mananca cate putin, cu plimbari dese si joaca multa. Paul, in plus, nu mai vrea sa stea in scaunul lui de masa, vrea la masa cu noi si, in plus vrea mancare de la noi din farfurie, nu de la ei. Asa ca ma gandesc sa-i caut un costum de masa, din plastic. Si sa-l las pe el sa manance singur. Si apoi, dupa ce invata, sa vopsesc bucataria, din nou...
Daria, multumesc de sugestie, nu erau papanasii, era o coca dospita, am gasit ceva similar pe net, o sa prestam iar... Cel mai fun e faptul ca le taiem cu formele de prajiturele...
Deseara merge Vic la logoped cu tati. Abia astept sa-l vad cum face...
O zi usoara.
Pup.
cristalina spune:
Dana incearca din aia de plastic pentru pictat, se gasesc si in carrefour acum, am vazut eu. Aparatoare , ce o fi shortzul ala...
Eu am avut o tentativa dar recunosc ca stau prost cu nervii, nu rezist la creierii capului (mai ales din cauza ca la noi bucataria e mica si trebuia sa schimb mobila si sa zugravesc in sufragerie )
Maria e bine, miercuri e "carnavalul toamnei" asa ca a cazut ideea cu iepurashul...:))) Tot ma intreba Daria daca nu am ce face...hihihi
Azi cand am luat-o de la gradinita am facut provizii de hartie, carton, culori si frunze multe pentru ca o sa o imbrac in rochie maron si o sa fie "toamna"...O sa imi pozez opera de arta...sunt curioasa ce o sa iasa
Tanti Ioana a venit pentru o zi doua acasa ca sa faca baie si sa se pregateasca sa se duca la Fundeni. I-am zis baiatului sa-mi aduca analizele sa le vad si eu. Diseara ii duc niste mancarica si ma uit peste ele...In principiu banuiesc ce suspecteaza doctorii.
Ma ruga cu foc azi sa o aduc diseara si pe Mariuca pentru ca ii e dor de ea...nu vreau sa o vada asa, i-am zis ca nu o scot afara de frica sa nu raguseasca si ea...Saraca...Scuze ca povestesc din astea...
roxanaz spune:
pupici gagici
Dana, la Ikea is din alea de mancat, cu maini cu tot, de plastic, se incheie la spate ca si camasile de spital. is beton Vic nu e rau la 20kg. Paul... mai are ceva de muncit a fost super la Oliv si Sorin, mancarea betooon! copiii data viitoare o sa fie trimisi pe acoperis
Cristal sunteti ok acum cu tusiturile?
Robi heheh imi pare bine ca a fost ok la londra... din toate punctele de vedere!
noi plecam peste o ora la bucuresti, miercuri avem aveon spre Istanbul. asa ca va pupez si va urez sa fiti cuminti si sanatosi cat lipsesc.
pup iu!!