Copilasi de iulie-august 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
kim222 spune:
Daria, ba sa te lauzi ca ai cu ce!!! ..nu te-am periat..chiar sint superbe caciulitele Giuliei!
szivarvany spune:
Gata sedinta, gata comanda pt Mosh
Si la voi se grabesc parintii de zici ca pierd trenul ?
Buget pt "tuoate": 25 pt jucarii si oo kinder + suc sau vad io ce si cum si 10 pt doamna + 1 ingrijitoare.
Sunt curioasa la voi cat cum cand
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roxanaz spune:
am vinit... eu zic ca a fost ok. cam plictisitoare orele astea primele cu teorie... dar ce sa facem, trebe
am aflat ca saptamana viitoare e sedinta si cum noi nu suntem.. o sa o ratez. sper sa aflu ce si cum dupa aceea. si asa madame educatoarea e super scarboasa... o sa ii trag cuvintele cu clestele [rolleyes]
Cristal, ok atunci, m-am linistit
Daria, sunt frumoase cadourile tale, zau. (ca io nu le-as mai pune niciun brizbriz e partea a doua, dar asa-st io, stii tu )
acu am pus la facut aluatul de chifle, ca am uitat de paine azi Cristal ziceai ca iesi la interval cu niste retete??
g_ioana spune:
Roxi tu esti profa?super..si eu o astept pe cristalina cu alea 2kg de retete
Daria meii ce parinti operativi sunteti...la noi nu prea ai cu cine...ma enerveaza cu nerfii ca nu vor sa le cumparam cadouri la fel,cum faceti voi...anu asta cred ca ma bag io la strans bani pentru doamne, ca anu trecut iau luat un tabloudoamnei educatoare iar pentru teacher au uitat
Vivia adik voi trebuie sa luati adeverinta ca sa puteti intra in spital?
Mandra a pictat pana acum fructe cu personalitate...adica unele zambarete altele mai triste...si planetele
szivarvany spune:
azi le-am fortat mana la parintii mei de grupa mare ca prin alianta cu o alta mamica de la grupa pregatitoare, maine dimineata trebuie data comanda la jucarii
Poate intereseaza pe cineva, asa ca scriu ce le luam noi: la baieti - tabla magnetica cu carioca si radiera cu model Cars + corabie cu pirati si ceva Spiderman cu led , la fete - tablita dar cu Barbie, caleasca cu papusa si celular cu HannahMontana si de ce ramane - ou kinder si suculet ieftin
Tare mandra am fost, a mers totul struna Sa vedem acum si cat timp imi ia sa adun banii
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
io's mai exigenta..lectia a fost super...dar copii agitati frate!
si uite asa am avut si eu prima lectie de pian din viata mea..si mi-a placut!..poate ma apuc de pian io
citeva mostre:
http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/LectiaDePian?authkey=Gv1sRgCMqBtsLLiLuizAE#slideshow/5403476071272331346
cristalina spune:
Neata!
Ioana, Roxi, scuze, scuze, iar n-am apucat sa caut cartea cu retete.
Super pozele de la lectia de pian! Mi-ar fi placut si mie o profesoara asa tinerica...:))) Cred ca lui John mai mult, pen' ca el invata la pian cu Maria, eu tin de shase sa nu intre Oana peste ei...
Olivia, pai cred ca frichineala o sa fie pana se duc la scoala, ca atunci invata de voie de nevoie sa stea linistiti in banca. Maria cand am filmat-o eu a fost supercuminte. Altfel o cauta pe doamna de margele, o intreaba daca i-a adus ciocolata o apuca scarpinatul in palma in mijlocul cantecului sau o mananca talpile si trebuie atunci, dar atunci, sa se scarpine....
Daria, super cadourile, felicitari. La noi nu are cine sa se ocupe asa ca in fiecare an banii se aduna tarziu si se ia pe fuga cate ceva.
Ioana, in fiecare an se iau cadouri la fel. Prost, urat, cum o fi dar sa fie la fel....la toti copilasii din gradinita!
La noi nu se strang bani pentru doamne niciodata
Ma duc la manichiura. Azi e zi de salar si de relash! (Oana tusheste de nu se poate asa ca am chemat doctorul, vine la pranz...pana atunci ma relaxez ca sa am pentru weekend...)
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Neatza..hai la cafelutza cine mai pofteste cine mai doreste(am o noua colega din Chisinau, asa ca vine la cafeluta cu niste bomboane si ciocolatzi nebunie nu alta)
Super pozele de la prima lectie de pian...mi-a placut decolteul profei...meii Vivia da' nu ti-am vazut degetele pe clape
Daria ca de obicei ati ales foarte bine cadourile...io nu stiu ce sa-i cumpar mandrei...ma mai gandesc
hai sa avem o zi excelenta
roxanaz spune:
"neata"
ahaha Oliv ce frumoase pozele! acu vaz ca copchiii stau cam cocosati.. trebe sa inalt scaunul....
Ioana hai ma.... era bluza aia de 9 lei
Daria, super deja ai luat cadourile.... esti super expeditiva!!
mandrulita mea urla in pat desi ii era somn si se freca la ochi si se miorlaia. asa cam face in ultimul timp.... dar azi nu o mai las dupa ea ca ieri la 6.30 dupa-amiaza dormea
Cristal sper sa fie ok Oana! chiar vroiam sa te intreb cum o tii pe Oana in frau cand are Maria lectie.. am aflat relache placut la manchiura, io am fost azi la cosmetica, aaaah ce bine a fost!!!