Moldovence aspirante sau gravidute(18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Buna dimineata fetelor !

Pogonici imi pare tare rau de rezultatul tau ,dar ai sa te tratezi si apoi o sa fii,dupa cum spunea Sophie e bine ca stii cauza ,nu ai diagnostic de infertilitate inexplicabila ,deci poti sa te tratezi,ai incredere in Dumnezeu si o sa fie bine.

Pysypisi felicitari pentru puiuti , sa vii cu beta mare , sa ai grija de tine.

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

PYSYPISI nu iti fa griji degeaba. Asa a fost si la mine. O jena la ovare, burtica umflata si din cand in cand niste intepaturi. Incearca sa te odihnesti si in nici un caz sa nu te apuci sa ridici ceva greu.
Cand tre sa faci beta?
POGONICI imi pare rau pt diagnosticul asta, dar nu iti pierde speranta. Trebuie sa reusesti.

6+

Da iubita exact asa am si eu,astazi vad ca au cam disparut...
Beta o fac pe 30.Cam in a cata zi ar avea loc nidatia?

Mergi la inceput

Va multumesc tare mult fetelor ca sunteti alaturi de mine si sper din tot sufletul sa vin cu beta mare.Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

PYSYPISI de acum o sa te simti mai bine. Nu stiu exact in a cata zi are loc nidatia. Depinde de embrioni. Cu blastocisti ( de ziua 5), ci ca nidatia ar avea loc cam in 48 de ore de la ET. Nu te gandi la asta. Bucura-te de zile linistite si in curand o sa mergi sa faci beta.
Eu tre sa merg la eco luni, pe 23. Abia astept sa vad cum va fi...

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Pysypisi sunt cu sufletul la gura ,tin pumnii pentru un beta mareeeeee ...abia astept sa plimbam bebeii prin parc(cine stie poate ne intalnim...Barladul nu e chiar asa de mare:P)
si fetelor

23+ RARES

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arinaa

Pysypisi sunt cu sufletul la gura ,tin pumnii pentru un beta mareeeeee ...abia astept sa plimbam bebeii prin parc(cine stie poate ne intalnim...Barladul nu e chiar asa de mare:P)
si fetelor

23+ RARES

Vai ce ma bucur ca dau si de o barladeanca!!!
Doamnea ajuta si sper din tot sufletul sa ne plimbam bebeii impreuna.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dimineata...

miam mai revenit un pic psihic..ieri am tras iar un
...dar incep sa ma impac cu ideea

ce sa fac, poate asa a vrut bunul dumnezeu...sa ma pedepeseasca pentru toate pacatele mele pe care leam facut

dar un lucru stiu sigur
singura mea sansa sa am copii operatie apoi FIV sau ADOPTII

hai sa va dau o cafeluta ..sa mai aline durerile si sa ne indulceasca

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

pogonici,nu mai plinge,stiu ca e greu dar capul sus si mergem mai departe
cum a zis si sophiela tine infertilitatea e de cauza tubara ai sanse maxime la FIV ,fa operatia ,odihneste-te ,poate la anu va fi mai bine si reusiti sa stringeti banutii de fiv
in Ungaria e ieftin ,am vazut fete ca au zis ca au cheltuit 3000e cu totul fiv,trat,cazare,masa ,drum ...daca stai si socoti in RO atit te ajunge fiv-ul
poate la inseminarea care ai facut-o nu erau tocmai ok trompele si de aia nu a reusit....
te pup si iti sint alaturi

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata
pogonici nu mai fii suparata. asa atragi gandurile negative catre tine. fii mai optimista, atat cat poti.
eu tot fara rusi, dureri la nivelul uterului la fel, de zic ca acum vin, dar nu vin. test nu mai indraznesc sa fac. astept s avad ce se intampla, caci pana la urma ceva tb sa se intample. mi-s satula de medicatie.
zi buna va doresc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1980 spune:

Pogonici nu mai fi trista, intr-un fel sau altul toate de aici, am convingerea ca o sa ne rezolvam problema. DD are grija de oamenii buni.
Delphinas poate e cu ochisori..... Doamne ajuta!
Va doresc o zi buna, eu am,sunt in concediu fara plata.....

Mergi la inceput