Moldovence aspirante sau gravidute(18)
Raspunsuri - Pagina 18
JoAnn spune:
Sophie, din pacate la operatie au trebuit sa imi taie din ovarul drept. Eco endovaginala ,fac frecvent, cam la 2 luni.Prolactina in mod sigur o am marita .Deocamdata iau brocriptin si din ziua 15 Duphaston.Poate luna asta...am noroc.Daca nu HSG este urmatorul pas.
pogonici1977 spune:
da am fcaut HSG dar nu la clinica ci la omniclinic..300 lei ma costat 

diagnostic HIDROLSAPINX BILATERAL...mam grav ca acum 2 ani..trompa dreapta efff afectata..fata de de stanga..dar ambele au hidrosalpinx

deci mai mult de un astfel de diagnostic nu se putea
solutia
celioscopie voi face cu dct onofriescula anul...apoi FIV la Budapesta....asta in conditiile in care vom face face rost de bani
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
bitza20 spune:
pogo, ce rau imi pare...offfffffffffffff, tu nu aveai o HSG mai recenta cu care ai fost in ungaria, aia parca era buna, cum se poate sa evolueze atat de repede
. Cum de ai ajuns la omini, ce s-a intamplat ca nu ai mai ajuns la cuza.
Te pup si nu fii suparata, totul se va rezolva cu bine, la anul pe vremea asta toate vor fi de domeniul trecutului si vei fi
, vei incepe in forta anul care vine, cu o celioscopie si imediat FIV si ai sa vezi ca totul va fi mai bine 
dana1980 spune:
Sophie m-am hotarat sa merg la Tutunaru pentru ca mi s-a parut facil sa obtin la el programare,poate stii ca la el la cabinet primul venit e primul servit. M-a convins si o verisoara de a mea care e din Bucuresti si care a auzit multe lucruri bune despre el. (ea este insarcinata in 7 luni si merge la monitorizare, la cele mai importante la dr. Iosub care lucreaza cu el).La ceilalti dr. trebuia sa imi fac programare cu 1 sau chiar 2 inainte). La dr. Grigore nu voi renunta, cand da DD sa raman insarcinata la ea voi merge cu siguranta. Daca ma voi hotari poate sa fac FIV cu siguranta nu in ROM.
Pogonici capul sus si eu am facut o asemenea interventie la Cuza cu prof. dr. Lupascu, si sunt in dubii daca sa o mai fac si a doua oara.Sa stii ca au fost cazuri cand dupa o astfel de interventie au ramas insarcinate.
JoAnn dr. Ilcu stiu ca vine din Dorohoi, nu prea am auzit multe despre ea. La moda acum in Bt, multe fete prefera sa nasca cu Dr. Oprisan, are cabinet la Luxro, a ramas in locul lui Szente.
Noapte buna!
vanessa80 spune:
PYSYPISI nu iti fa griji degeaba. Asa a fost si la mine. O jena la ovare, burtica umflata si din cand in cand niste intepaturi. Incearca sa te odihnesti si in nici un caz sa nu te apuci sa ridici ceva greu. 
Cand tre sa faci beta?
POGONICI imi pare rau pt diagnosticul asta, dar nu iti pierde speranta. Trebuie sa reusesti. 
6+
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana1980 Sophie m-am hotarat sa merg la Tutunaru pentru ca mi s-a parut facil sa obtin la el programare,poate stii ca la el la cabinet primul venit e primul servit. M-a convins si o verisoara de a mea care e din Bucuresti si care a auzit multe lucruri bune despre el. (ea este insarcinata in 7 luni si merge la monitorizare, la cele mai importante la dr. Iosub care lucreaza cu el).La ceilalti dr. trebuia sa imi fac programare cu 1 sau chiar 2 inainte). La dr. Grigore nu voi renunta, cand da DD sa raman insarcinata la ea voi merge cu siguranta. Daca ma voi hotari poate sa fac FIV cu siguranta nu in ROM. Pogonici capul sus si eu am facut o asemenea interventie la Cuza cu prof. dr. Lupascu, si sunt in dubii daca sa o mai fac si a doua oara.Sa stii ca au fost cazuri cand dupa o astfel de interventie au ramas insarcinate. JoAnn dr. Ilcu stiu ca vine din Dorohoi, nu prea am auzit multe despre ea. La moda acum in Bt, multe fete prefera sa nasca cu Dr. Oprisan, are cabinet la Luxro, a ramas in locul lui Szente. Noapte buna! |
dana nnu e chiar asa, se sta si cate 3 ore la usa, monitorizarile au prioritat si apoi se intra in ordinea venirii, dar sa stai 3 ore la usa si cand in sfarsit ai intrat dai de un om plictisit care nici macar nu e atent la ce ii spui tu.
asta e parerea mea, asa s a purtat cu noi, de 3 ori am fost la el, de fiecare data trebuia sa asteptam si cand intram reluam toata povestea de la cap.
la pomul laudat sa nu te duci cu sacul.
de Craciun vom fi 2 in 1 .......
+5
pogonici1977 spune:
deci...acum o saptamana mam programat la dct boian la cuza voda...caci acolo ma costa doar 150 ron...iar la omniclinic..find tt ea costa 300 ron..vb cu ea la tel..si imi zice..ce imi treb..o intreb daca imi treb viza dct ginecolog si imi raspunde ca nu...ok..ieri dim zis si facut cu adeverntia de salariat si bilet de la medicul de fam merg la cuza voda sa fac internare de zi ptr HSG ca de e mai iegftin iar calicia la noi e in floare...de unde mia zis ca fara viza dct meu Onofriescu nu ma interneza..

...mam suparat ..noroc ca am avut mai multi bani la mone..o sun iar pe dct boian la telefon..ii explic ca asa stau lucrurile..si mia zis ca ma asteapta la omniclinic...zis si facut
HSG-noiembrie 2007 la dct boian la cuza voda-hidrosalpinx lateral si aderente la dreapta-diagnostic conform cu realitatea, ptr op din decembrie 2008 mia confirmat adevarul de la HSG
mai 2009- HSG facut la mine la piatra , trompe bune..dar nu aveam incredere in cei de aici/..la fel mia zis si dct ed la budapesta..ca nu a fost bun asta de la pitra
noeimbrie 2009-HSG-hidrosalipinx bilateral, trompe agravate ambele, infundate mai rau ca in 2007, ASA MIA ZIS DCT BOIAN...
precize ca mam dus cu toate fimele de la HSG si sa uitat fff bine la ele
vis a vis de ce mia zis dct de budapesta...nu contest vb lui..dar la mine exista o probleme SUNT FFFFFF REA LA FRIG, PICIOARE MEREU RECI SI INGHETATE...5 MIN DE FRIG LA PICIOARE..INSEAMNA INFECTIE LA MINE
si apoi eu am simt ca ceva nui in regula la mine...caci ma dureau cam des ovarele asa din senin...
concluzia o stiti INFECTIE LA TROMPETE.....
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
pogonici1977 spune:
laparoscopia o voi face tot cu dct onofriescu..caci la acest capitol nu am ca sa spun..a fost reusita operatia de anul trecut..nui vina lui ca la mine hidrosalpinxul a reaparut si sa extins infectand ambele trompete ale mele
dar FIV nici vb il voi face la budapesta la dct Kovacs...asta in conditia in care vom face rost de bani
ieri am tras si eu si sotul un 

fetelor sa stiti ca tromepele se pot infunda si intro saptamana daca ai INFECTIE..si BALAURI...nui necesar sa treaca o perioada..caci organismul meu fiind fffffffff sensibil intratat a primit infectia si nu am mai avut cale de intoarcere.......
diagnosticul lam primit ca un soc ieri..stindd ff clar ceea ce inseamna....dar astai viata
cu dumnezeu inainte..
Delphinas spune:
neata.
pysy te asteptam cu un beta mare si o confirmate ca esti 
vanessa...ai mai fost la eco? ca nu mai stiu cand tb sa mergi 
eu tot fara CM, dar cu niste dureri de zic acum vin. ma trezesc uneori seara cu niste dureri abdominale si merg sa vad de au venit sau nu. si nu stiu de ce, dar parca sunt dezamagita ca nu vin. ma gandesc ca vor veni vineri cand voi boteza o fetita

cum va vrea Dumnezeu pana la urma
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
sophie76 spune:
JoAnn, avind in vedere ca ti-a umblat la ovar fa ti niste analize hormonale in Z3 sa vezi rezerva ovariana, e posibil ca ovarul drept sa nu mai fie la fel de harnic, e f bine ca mergi la eco, dar intr o luna ar fi bine sa faci o monitorizare ecografica a ovulatiei sa vezi exact cum sta treaba, daca ovulezi,cu ce ovar,cum se comporta ovarul drept, citi foliculi ai etc. Nu stiu unde faci ecografiile dar e bine sa mergi la un medic care e si bun ecografist, din ce mi spui tu cazul tau necesita atentia unui profesionist si ramin la parerea mea ca nu ai sa gasesti asa ceva in Bt !
pogonici

imi pare sincer rau de pb ta, dar incearca sa vezi partea buna, la tine infertilitatea e din cauza tubara, ceea ce inseamna ca odata indepartata pb la FIV vei avea sanse de reusita f mari. Eu tot ma perpelesc cu infertilitatea mea din cauze necunoscute si ma intreb ce surprize voi avea la FIV ,ma gindesc ca poate calitatea ovocitelor nu e buna, poate in mod normal sperma desi e Ok nu fertilizeaza ovocitele, endometrul meu nu e OK ca sa permita implantarea si tot asa.....
Dana multa bafta si sa faci alegerea cea mai buna pt tine, legat de doctori cel mai bine e sa ti urmezi instincul, cel care ti inspira incredere,si te face sa te simti confortabil e cel potrivit, cind gasesti un astfel de dr anunta-ma si pe mine
sophie