Moldovence aspirante sau gravidute(18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana1980
Delphinas poate e cu ochisori..... Doamne ajuta!
Va doresc o zi buna, eu am,sunt in concediu fara plata.....

si eu in fara plata de miercuri. Nu stiu ce sa cred, prefer sa las totul asa in voia sortii. nu-mi fortez norocul singura

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi

Citat:
citat din mesajul lui arinaa

Pysypisi sunt cu sufletul la gura ,tin pumnii pentru un beta mareeeeee ...abia astept sa plimbam bebeii prin parc(cine stie poate ne intalnim...Barladul nu e chiar asa de mare:P)
si fetelor

23+ RARES

Vai ce ma bucur ca dau si de o barladeanca!!!
Doamnea ajuta si sper din tot sufletul sa ne plimbam bebeii impreuna.
Pupici!

stiam eu ca te bucuri....de asta am si punctat:P.

24+ RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

fetelor sunt in extaz...s-a nascut finutza mea(abia astept sa vad mogaldeata)o domnisorica de 3.300kg.Fina a nascut la Iasi si saraca a nimerit tocmai acum cand e carantina ...nu intra nici macar musca in spital iar eu nu pot sa ajung la ea:((

24+ RARES

Mergi la inceput

Citat:

fetelor sunt in extaz...s-a nascut finutza mea(abia astept sa vad mogaldeata)o domnisorica de 3.300kg.Fina a nascut la Iasi si saraca a nimerit tocmai acum cand e carantina ...nu intra nici macar musca in spital iar eu nu pot sa ajung la ea:((

24+ RARES

sa-ti traiasca finuta. sa va bucurati de ea. sa fie sanatoasa si necolicioasa. si fina mea a avut la nastere 3,300kg.
si eu maine o sa fiu nanuta. deja circula furnicile in stomac de emotie

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ARINAA sa iti traiasca finuta.
PYSYPISI cum te mai simti? Te astept cu beta mare.
Eu vin rupta de oboseala de la servici. Am multa treaba si abia reusesc sa mai arunc cate un ochi pe aici. Cand ajung acasa nu prea mai am energie pt nimic. Au inceput si greturile...

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

arinaa, delphinas, sa va fie de bine,sa va traiasca finii si sa va bucurati de ei sa ajungeti si sa-i cununati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:

24+ RARES

Sa-ti traiasca finuta draga!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

ARINAA sa iti traiasca finuta.
PYSYPISI cum te mai simti? Te astept cu beta mare.
Eu vin rupta de oboseala de la servici. Am multa treaba si abia reusesc sa mai arunc cate un ochi pe aici. Cand ajung acasa nu prea mai am energie pt nimic. Au inceput si greturile...

Astazi ma simt cam naspa am asa ca niste palpitatii,imi bate inima cam tare...ma gandesc ca am luat asa de pofta 3 masline care erau putin sarate si in combinatie cu predinsonul...cred ca de-asta am starea asta...Voi ce ziceti?
In rest mai sunt putin imbalonata...abia astept sa treaca zilele astea mai repede si sa fac testul.Apropo testu trebuie sa-l fac neaparat a clinica unde am facut fiv sau pot si la mine in oras?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutzahy spune:

Sa va traiasca finii si finele si sa fiti nanute bune. Si eu am o fetita botezata si cand voi fi in luna 8 sau 9 voi boteza un baietel.Sper sa ma ajute Dumnezeu sa ajung pana la Braila ca acolo e botezul. E copilul finilor mei de cununie. Abia astept.
pana una alta se abat si necazuri si chiar vreau sa va intreb cat credeti ca e de rau daca ma duc la inmormantarea bunicului sotului meu duminica? Mi se tot spune sa stau acasa ca is insarcinata si e rau sa merg. Dar e urat asa. Vreau sa merg. E chiar asa de rau pt bebe sau is doar superstitii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dienutzahy

Sa va traiasca finii si finele si sa fiti nanute bune. Si eu am o fetita botezata si cand voi fi in luna 8 sau 9 voi boteza un baietel.Sper sa ma ajute Dumnezeu sa ajung pana la Braila ca acolo e botezul. E copilul finilor mei de cununie. Abia astept.
pana una alta se abat si necazuri si chiar vreau sa va intreb cat credeti ca e de rau daca ma duc la inmormantarea bunicului sotului meu duminica? Mi se tot spune sa stau acasa ca is insarcinata si e rau sa merg. Dar e urat asa. Vreau sa merg. E chiar asa de rau pt bebe sau is doar superstitii?

nu stiu cat sunt superstitii sau nu, dar eu zic sa stai mai bine acasa. atmosfera nu cred ca iti va face tocmai bine. cine te va intelege, te va intelege, cine nu, sa fie sanatos
cand eram insarcinata cu mazarica am fost la inmormantarea gazdei unde am stat cand eram mica. si mi-au zis sa imi las un nasture descheiat ca-s gravida. si sa nu o sarut. dar insasi atmosfera era apasatoare si deprimanta.
sfatul meu: stai acasa

ambitioasa

Mergi la inceput