Locul fetelor Nou-Venite (42)
Raspunsuri - Pagina 9
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bendis_2ro buna seara...si eu sunt o viitoare mamica , noua pe forum, sarcina 33 saptamani! va pupam, si abia astept sa ne cunoastem |
Bine ai venit! Nastere usoara si la termen!
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
citat din mesajul lui Nickyely Salut toate viitoare Nou-Venite mamici!sper ca si eu sunt una dintre ele.O seara placuta tuturor ! |
Buna seara! Bine ai venit.
Scrie repede 10 mesaje ca sa le vedem in timp real.
babiela spune:
trutzi stau la bloc, majoritatea florilor le am pe balcon.
te referi la bisericuta copiilor de la buzau?
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
jesia spune:
bun venit noilor aspirante si sedere scurta
trutzi nu v-am dat teapa ca am zis ca am luat pastile 4 ani si acum fac pauza 2 luni si dupa aia ma apuc de treaba...sper sa se prinda din prima luna ...poate sunt norocoasa
Ce nu te doboara te face mai puternic
cora79 spune:
Jesia,doamne ajuta sa ramai graviduta luna asta
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
trutzi spune:
citat din mesajul lui babiela trutzi stau la bloc, majoritatea florilor le am pe balcon. te referi la bisericuta copiilor de la buzau? -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare |
Sunt foarte frumoase si bine ingrijite. Eu le udam cam mult si au murit o parte
Da. Biserica din Buzau
jesia spune:
citat din mesajul lui cora79 Jesia,doamne ajuta sa ramai graviduta luna asta "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
saru`mana ...Doamne ajuta
trutzi spune:
citat din mesajul lui jesia bun venit noilor aspirante si sedere scurta trutzi nu v-am dat teapa ca am zis ca am luat pastile 4 ani si acum fac pauza 2 luni si dupa aia ma apuc de treaba...sper sa se prinda din prima luna ...poate sunt norocoasa Ce nu te doboara te face mai puternic |
Doamne ajuta sa ramai din prima luna
jesia spune:
citat din mesajul lui trutzi Doamne ajuta sa ramai din prima luna |
saru`mana sa dea Dumnezeu ....si voua tuturor va doresc la fel
trutzi spune:
citat din mesajul lui jesia saru`mana sa dea Dumnezeu ....si voua tuturor va doresc la fel Ce nu te doboara te face mai puternic |
Multumim