Locul fetelor Nou-Venite (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babiela

florile mele http://community.webshots.com/album/575364230VybwdZ

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Foarte frumoase florile Stai la casa sau la apartament?

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

alysa

Nu-mi vine sa vred ca a mancat Eric pamant mi se pare atat de periculos Sper ca nu a patit nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

trutzi nu a apucat decat sa bage mainile in pamant si apoi le-a dus la guritza, nu a manacat mult cat a lins si el acolo.ave atoata guritza neagra cu pamant. asta a fost cand avea 9 luni...acum la 16 luni e ok deci nu are nimik...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

fetelor daca ati ce va astepata...numai prostii vor face..cateodta ma si apuca rasul..de ex ii place la eric tare mult la masina de spalat vase si pune lingurile si furculitzele si iar le ia si le pune tot asa..e haios si uneori il las ca vad ca ii place..

multe prostii face si eric

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babiela

dar e atat de greu sa ai rabdare cand se apropie 32 de ani...

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Dintre toate fetele, eu stau cel mai prost la capitolul rabdare
Il terorizasem pe sot intr-o perioada. Acum m-am mai relaxat. Stiu ca nu o sa vina pana in ianuarie, pentru ca nu o sa fiu eu pregatita pana atunci (sunt prea stresata).
Noi sambata o sa mergem la Bisericuta Copiilor (acolo sunt Moastele Sf. Stelian, ocrotitorul copiilor) voua va este mult mai accesibila. Incercati sa va duceti si voi . Mie imi face bine, ma mai linistesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis_2ro spune:

buna seara...si eu sunt o viitoare mamica , noua pe forum, sarcina 33 saptamani! va pupam, si abia astept sa ne cunoastem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alysa26

fetelor daca ati ce va astepata...numai prostii vor face..cateodta ma si apuca rasul..de ex ii place la eric tare mult la masina de spalat vase si pune lingurile si furculitzele si iar le ia si le pune tot asa..e haios si uneori il las ca vad ca ii place..

multe prostii face si eric

Ce dragut

Eu sunt tare panicata cand e vorba de copii.
Fetita unor prieteni pica pe spate (ca o buturuga). E micuta si nu prea stie sa mearga.
S-a intamplat o data si de fata cu mine. Am zburat la ea instant sa o ridic, sa o pup sa ii treaca dar, am fost oprita pot sa zic chiar brutal de tatal fetitei, care mi-a zis ca ei o lasa sa pice
Adevarul e ca s-a ridicat singura, s-a uitat in jur si daca nimeni nu a zis nimic si-a continuat treaba.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alysa26

trutzi nu a apucat decat sa bage mainile in pamant si apoi le-a dus la guritza, nu a manacat mult cat a lins si el acolo.ave atoata guritza neagra cu pamant. asta a fost cand avea 9 luni...acum la 16 luni e ok deci nu are nimik...

Eu sunt super, super panicata
Stiu ca oricat ai sta cu ochii pe ei tot fac cate o prostioara

Mergi la inceput

alysa Vroiam sa te intreb daca in Los Angeles este iarna. Parca ziceai ca stai in California

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nickyely spune:

Salut toate viitoare Nou-Venite mamici!sper ca si eu sunt una dintre ele.O seara placuta tuturor !

Mergi la inceput