Locul fetelor Nou-Venite (42)
Raspunsuri - Pagina 10
lorin7774 spune:
Saluti la gagici
Da, chiar sunt bine. Oricum nu am alta varianta
La placinte, inainte...
Incepem "hormoniada" si vom astepta si rezultatele...
Stati sa vad ce-mi mai aduc aminte din ce am citit :
- bun venit fetelor noi
- Babi, frumoase flori
- Jes, ia fa bine si da-ne tu pe spate cu gravideala din prima !!!
- Trutzi, o idee buna; mi-ar placea si mie sa mergem toti 3 intr-o zi
- Alysa, asta e numai inceputul, caci prostioarele de la 16 luni nu se compara cu cele ce vor urma...
sunt sigura ca am uitat cate ceva, dar, intelegeti si voi.....e din cauza varstei
dulci pentru toata lumea
LIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!unde esti, fata mea ?
ALEEEEEEE !!! deja ti-a schimbat BB programul ? zi-ne doar ca esti ok.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 - Jes, ia fa bine si da-ne tu pe spate cu gravideala din prima !!! |
Ar fi super ...o sa depun tot efortul ...promit ca va las sa ma calariti
Ce nu te doboara te face mai puternic
lorin7774 spune:
Trutzi, ti-am dat PM, daca ai timp....
Jes, sa te tii mama, cand ti-o veni randul la calareala...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
jesia spune:
citat din mesajul lui lorin7774 Trutzi, ti-am dat PM, daca ai timp.... Jes, sa te tii mama, cand ti-o veni randul la calareala... |
abia astept
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
draga ce ti-au facut aia la acupunctura?
Ne tii pe jar?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Dragaica spune:
citat din mesajul lui trutzi draga ce ti-au facut aia la acupunctura? Ne tii pe jar? Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Stai asa c-am scris un pomelnic
Fetelor am venit la raport.......azi am fost la prima sedinta de acupunctura trebuie sa incercati. Eu am crezut ca nu mai ajung acasa , eram moale ca o carpa, simteam ca plutesc.
Clinica asta de acupunctura este specializata in infertilitate, mi-au facut inainte un control..... rezultatul: sunt anemica, stau prost cu calciu, circulatia foarte proasta ....din cate am inteles uterul meu nu este bine "irigat"(circulatia sanguina la nivelul uterul este slaba), mi-a recomandat plimbari zilnice de cel putin jumatate de ora (cica face bine la uter).
Mi-a zis sa mananc cat mai multe proteine, sa scot complet din meniu cafeaua, alcoolul, sa beau dimineata un pahar de lapte cald cu o lingurita de seminte de in macinate (am probleme cu digestia, sunt mereu constipata).
Mi-a explicat cum sta treaba cu enrgia corpului, Ying si Yang, energia "CI".....nu prea am inteles....ma pirduse undeva pe la mijlocul explicatiei
Abia mi-a gasit pulsul, am tensiunea foarte mica , din cauza asta sunt lipsita de enrgie....si din cauza ca nu pot inghiti nimic dimineata ....mi-a tinut teorie cu importanta micului-dejun.
Apoi mi-a facut o schema de tratament personalizata, am intrat intr-o camera micuta, semi intuneric, o lamapa mica oranje ce raspandea o lumina slaba, pala, o muzica ambientala superba.
M-am intins pe spate pe o masa cu capul pe o perna si cu o alata la nivelul pulpelor, mainile pe langa corp.
A scos acele (toate de unica folosinta), sunt atat de subtiri, a inceput sa-mi bage 2 in fiecare ureche, unu pe frunte , un in crestetul capului, cate 2 in fiecare mana in locul unde-ti ia pulsul, cate 3 pe fiecare picior si vreau 7-8 pe burtica.
Cand mi-a bagat acele in partea dreapta in zona ovarelor am crezut ca mi l-a bagat direct in ovar, nu puteam respira, apoi durerea a cedat.
M-a acoperit cu o hartie super subtire peste picioare, peste burtica a adus o lampa care-mi incalzea burtica cu toate ca nu lumina....nu stiu exact cu functiona, nu am apucata sa vad ca eram intinsa.
A inchis lumina, a iesit din camera si m-a lasat acolo cam 15 minute dupa care a revenit a mai rasucit putin acele apoi a iesit iarasi si a mai revenit dupa inca 15 minute.
Dupa 5-10 minute am inceput sa simt cum ma incalzesc, mi s-au muiat picioarele, mainile, m-am afundat in patul ala, aveam impresia ca ma scurg.
Cand am ajuns acasa (abia am ajuns acasa, am avut impresia ca mi se taie picioarele in metrou) m-am bagat in pat si am dormit dusa 3 ore.
Cam asta a fost experienta mea, preturile sunt cam piperate (cel putin pentru buzunarul meu) dar asta e.
In ceea cel priveste pe sot, mi-a spus ca trebuia sa venim mai devreme, cu cel putin 3 luni inainte, pentru ca sperma se regenereaza o data la 70-80 de zile si trebuia sa venim de la inceput ca sa poata lucra asupra morfologiei, acum in timpul asta scurt nu poate lucra decat la motilitate. Oricum mi-a zis ca e mai important sa vin eu pentru a creea un mediu propice embrionului.
Daca puteti sa mergeti va recomand cu caldura, mai ales fetele care au probleme, eu merg si pentru a ma relaxa....stau cam prost cu nervii
Gata ca nu vreau sa va plictisesc.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
aleesicoo spune:
neata fetele
lorinn sunt bine iubita mea am mai intrat pe aici ...dar am avut ff multa treaba pe la serv....iar acs sunt deja moarta de oboseala sa mai intru
bebe e si el bine.. creste
sapt viitoare ma duc la eco
asa creste bebicu
9+
mvb spune:
Neatza fetelor...eu astazi am fost shocata cand m-am trezit .....a nins toata noaptea si s-a asezat un strat de 15 cm de zapada...ne-a luat 15 minute sa dezapezim masina
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................