Locul fetelor Nou-Venite (42)
Raspunsuri - Pagina 7
cora79 spune:
Hai fetele,munciti luna asta sa aveti burtici rotunde si cu
Si eu muncesc de vreo 4-5 ani,dar la noi este armata 14 cu osteni putini si blegi,dar in definitiv este nevoie doar de un voinic,nu-i asa?
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
babiela spune:
lorrin scumpo, imi pare rau de z1 , dar vad ca esti bine si uite te pupacesc si eu de o mie de ori sa-ti fie si mai bine si o luam de la capat, n-avem incotro, nu?
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Hai fetele,munciti luna asta sa aveti burtici rotunde si cu Si eu muncesc de vreo 4-5 ani,dar la noi este armata 14 cu osteni putini si blegi,dar in definitiv este nevoie doar de un voinic,nu-i asa? "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
cora asa e... ai dreptate
trutzi pe 11 ar trebui sa se instaleze rusi si dupa aia ma apuc de treburi
Ce nu te doboara te face mai puternic
babiela spune:
florile mele http://community.webshots.com/album/575364230VybwdZ
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
jesia spune:
citat din mesajul lui babiela florile mele http://community.webshots.com/album/575364230VybwdZ |
babi sunt fff frumoase
Ce nu te doboara te face mai puternic
babiela spune:
fetele ma duc sa fac niste macaroane cu branza la cuptor, ca mi-e pofta
trutzi spune:
citat din mesajul lui cora79 Hai fetele,munciti luna asta sa aveti burtici rotunde si cu Si eu muncesc de vreo 4-5 ani,dar la noi este armata 14 cu osteni putini si blegi,dar in definitiv este nevoie doar de un voinic,nu-i asa? "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
E nevoie de unu singur.
Dumnezeu stie cand trebuie sa apara Noi trebuie sa avem rabdare si sa il asteptam
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
alysa26 spune:
trutzi da am gatat cu vizitele...am revenit pe taramuri natale..am fost busy la lucru si v-am citit din urma...dar nu am ajuns la zi decat azi. te puup
polo imi pare rau draga mea ca a iesit asa raui la analize. eu nici nu stiu ce sa zic ca nu ma confrunt cu astfel de probleme...sper sa fie bine. te puup
eleia imi pare tare rau pt Z2!!! las ca va fi mereu luna viitoare... de asemea la multi ani la sotiorul tau!!
lorin hai ca tinem pumnii....hai cu testu... si la multi ani la husbandul din dotare!!! acum citesc de Z1..imi pare rau, dar las ca luna viit vom fi toate la odisee
dragaica frumoase floricele ai tu..eu as anu am rabdare cu florile si mai ale sca acum nu pot avea ca eric mi le face praf..mi-a rasturnat ghivecele si a mancat pamant, le-a rupt frunzele..nu pot tine nimik..
jesie nu te mai stresa mama ca nu vine bb...bb vine cand esti calma si nu ai stres..puup
cora , babiela , lia va puup fetele si sa nu mai fiti suparate las ca vine ea luna viitoare si incepem iar.
mey fetele va puup pe toate ca ma duc cu copii afara
babiela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
E nevoie de unu singur. Dumnezeu stie cand trebuie sa apara Noi trebuie sa avem rabdare si sa il asteptam Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
dar e atat de greu sa ai rabdare cand se apropie 32 de ani...
trutzi spune:
citat din mesajul lui jesia trutzi pe 11 ar trebui sa se instaleze rusi si dupa aia ma apuc de treburi Ce nu te doboara te face mai puternic |
aaa, deci ne-ai dat teapa pana acum
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica