Locul fetelor Nou-Venite (42)
Raspunsuri - Pagina 6
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eleia jesia, cora nu va mai stresati. trebuie sa fitit optimiste si sa ganditi pozitiv. eu asa fac. |
daaaaaaaa ...o sa incerc sigur ....sper sa-mi si iasa
Ce nu te doboara te face mai puternic
babiela spune:
mai devreme am zis ca am doar o violeta, ma refeream la capitolul violete, ca asa mai am cateva plante, o sa le fac poze sunt tare mandra de ele
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
babiela spune:
am evaluat capitolul
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
Dragaica spune:
citat din mesajul lui babiela mai devreme am zis ca am doar o violeta, ma refeream la capitolul violete, ca asa mai am cateva plante, o sa le fac poze sunt tare mandra de ele -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare |
eu tre sa vad cate-mi rezista din cele plantate ieri, poate ma ajuta DD sa le inmultesc ca tare mi-s dragi
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
lorin7774 spune:
Prezent si eu la apel
Gata, aventura mea de luna asta a luat sfarsit. Z1 a sosit !
Incepem cu forte proaspete o noua luna.
Multumesc fetelor de urari, o sa i le transmit sotului.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
trutzi spune:
citat din mesajul lui lorin7774 Prezent si eu la apel Gata, aventura mea de luna asta a luat sfarsit. Z1 a sosit ! Incepem cu forte proaspete o noua luna. Multumesc fetelor de urari, o sa i le transmit sotului. LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
Imi pare rau
Inseamna ca ne mutam toate luna asta la odisee
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
jesia spune:
citat din mesajul lui lorin7774 Prezent si eu la apel Gata, aventura mea de luna asta a luat sfarsit. Z1 a sosit ! Incepem cu forte proaspete o noua luna. Multumesc fetelor de urari, o sa i le transmit sotului. LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
Z1 a sosit....mi se pare f tare ...se joaca cu nervii nostri ....pai daca eu patesc ca tine cred ca o iau pe campii sa ma amagesc asa
jesia spune:
citat din mesajul lui trutzi Inseamna ca ne mutam toate luna asta la odisee |
Luna asta ma inscriu si eu la start
trutzi spune:
citat din mesajul lui jesia Luna asta ma inscriu si eu la start Ce nu te doboara te face mai puternic |
Doamne ajuta! Cand trebuie sa faci testul?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica