Locul fetelor Nou-Venite (42)
Raspunsuri - Pagina 5
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Buna fetele dragi,ati disparut toate de la apel?Vine omul infrigurat de la serviciu si ce gaseste pe forum,nu tu o cafea calda,nu tu un laptic fierbinte,nimic,decat tacere Eleia-si eu tot ziua 2 sunt Lorin pentru sotulachesi un test magic iti doresc Jesia,Trutzi,Mvb,Draga,Lia,Ale,Alysa "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
si de la mine
citat din mesajul lui Dragaica Cora draga mea eu sunt aici, pentru inca 2 ore apoi plec la acupunctura , azi am prima sedinta , am emotii Trutzi vrea sa-ti multumesc pentru ziua de ieri, ca eram singurica si tu ti-ai facut mila de mine si-ai stat la palavrageala un big Acum sa spun si eu pentru sotul lui Lorin si al Eleei Restul fetelor va dau un pupic si o floricica http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
Bafta la acupunctura! Sa ne spui cum a fost.
Si eu iti multumesc ca ai stat cu mine pana cand a venit sotul
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
Jesia-daca reusesti sa imi dai si mie reteta
Trutzi
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
trutzi spune:
citat din mesajul lui Dragaica Sper sa fie asa ......si sotul meu sper sa las acolo stresul....ca deja mi se urca hormonii la cap De cand am inceput anticonceptionalele mi s-au marit sanii ma dor de mor, simt ca Pamela Anderson http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
WOW!!! Cel mai fericit e sotul
Si eu vreau sanii un pic mai mari
trutzi spune:
Fetelor am primit un mail cu sfaturi pentru a te feri de gripa AH1N1.
O sa il trimit pe mailul comun.
babiela spune:
buna ziua la gagici am ajuns si eu la caldurica (acasa si aici pe forum, desigur).
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
eleia spune:
fetelor multumesc frumos pentru urari , sunteti niste dragute.
draga relaxare totala iti urez la acupunctura.
jesia, cora nu va mai stresati. trebuie sa fitit optimiste si sa ganditi pozitiv. eu asa fac.
trutzi
pup si celelalte fete chiar daca lipsesc de la apel:lorin,mvb, Alysa ,lia, ale. Chiar de ce nu au mai intrat lia si ale? sper sa le fie bine si sa fi avut treaba doar.
eu am plecat acasa. vb maine.
trutzi spune:
citat din mesajul lui babiela buna ziua la gagici am ajuns si eu la caldurica (acasa si aici pe forum, desigur). -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare |
babiela spune:
sotz de eleia
sotz de lorrin
nici eu n-am dezertat, dar nu pot sa intru dimineata de la serviciu am prea mult de lucru, dar mai ales pt ca mai vin si alte persoane la calc meu
Mvb merci pt reteta cu laptisor, daca nu reusesc nici luna asta trec pe laptisor, oricum acum z10 s-a dus
Draga f frumoase florile, eu am doar o violeta primita de 2 sapt, acum are boboci abia astept sa vad ce culoare e. f fain puzzle, imi doresc si eu unul.
Eleia imi pare rau de z2, dar luptam luptam nu ne lasam, nu?
pt toate fetele
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
jesia spune:
citat din mesajul lui cora79 Jesia-daca reusesti sa imi dai si mie reteta "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
sper sa o gasesc...
Ce nu te doboara te face mai puternic