Locul fetelor Nou-Venite (42)
Raspunsuri - Pagina 4
cora79 spune:
Draga,relaxare la acupunctura iti doresc,sa te descarci de toata energia negativa,sa lasi acolo toate gandurile pesimiste si sa te pregatesti de marea aventura FIV si de intalnirea cu bebelul tau
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
cora79 spune:
Eleia-LA MULTI ANI! pentru sotul tau si un bebe mancacios cat mai curand
jesia spune:
cora eu sunt aici hai sa palavragim ...am crezut ca am ramas singurica
Ce nu te doboara te face mai puternic
cora79 spune:
Lia-ai disparut de pe la noi,sau ai treaba multa la serviciu?
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"[rugaciune]
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Draga,relaxare la acupunctura iti doresc,sa te descarci de toata energia negativa,sa lasi acolo toate gandurile pesimiste si sa te pregatesti de marea aventura FIV si de intalnirea cu bebelul tau "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
Sper sa fie asa ......si sotul meu sper sa las acolo stresul....ca deja mi se urca hormonii la cap
De cand am inceput anticonceptionalele mi s-au marit sanii ma dor de mor, simt ca Pamela Anderson
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
cora79 spune:
Intind rufele si ma intorc,a terminat Marita programul
cora79 spune:
Draga-o sa fie de bun augur,asa ca merita sa te sacrifici putin
i eu astept sa treaca sarbatorile si sa merg la o inseminare cu donator,deocamdata ma straduiesc sa fiu cat mai calma si sa nu ma mai gandesc prea mult la bebelusi,desi e destul de greu
jesia spune:
dragadaca s-au marit e de bine nu?
cora la capitolul stres si gandit si eu stau fff prost ...nici nu am inceput treaba si deja ma stresez...asa e felul meu nu am cum sa fiu altfel as vrea si eu sa ma doara la papuci dar nu pot ...desi o sa incerc sa ma mai temperez
Ce nu te doboara te face mai puternic