*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (84)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetele cu reactii nasoale la vaccin...pe care l-ati facut?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Mav minunat filmuletul, asa m-a emotionat..

Oceanborn, Amalia sunteti niste dragute ca de obicei

Fontanela si Victor o are mare, mi se pare ca nu a scazut deloc vara asta, iar el cum are si putin par, se vede tare ciudat ca un santulet in capsor..asta e, s-o inchide ea..

La pantofiori eu i-am luat marimea 20, are piciorul grasan si 19 ii era fix fix, asa ca daca ii dadeam o sosetuta mai groasa sigur il deranja. Oricum, la ghetute sigur ii luam mai mare, mi se pare ca i-a mai crescut piciorusul.

Olivia gata pregatirile de party? Mi te si imaginez bucatarind si trebaluind toata ziua..tinem pumnii sa iasa o super petrecere maine

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

LA MULTI ANI! MIRCEA ANDREI de nati35
sa fi sanatos si iubit, si sa fi fericit alaturi de parinti.
si daca mav tot m-a aruncat in butoiul cu melancoli si mai este si vremea asta o dedicatie pentru voi dragelor ..lui je ii place f. mult

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mircea Andrei, sanatate multa!

Eu zic sa nu devenim paranoice cu gripa asta porcina.
In Norvegia e mult mai nasoala situatia decat in Romania. Aici sunt 15 morti inregistrati, confirmati cu H1N1 iar imbolnaviti nu se stie cati pentru ca nu se fac analize cand cineva gripat merge la doctor.
Si la servici trebuie sa merg, la cumparaturi la fel, Ana la gradi si asa mai departe...

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ramo pupam pe sara curajoasa
eu nu intentionez s afac neam de vaccin porcinic, cabalinic si tot neamul animal...sa ma mai lase cu vaccinurile lor si nici cel normal
caterinas am auzi t de ceea ce spui tu insa..nu stiu sa iti spun in ce consta sau ce si cum....
ginye ce mai face stef tot asa agitat?
sunt ca un copil de ala emotionat abi astept sa facem tragerea la sorti sa aflu unde pleaca coletul meu
//me happy, happy

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Ca tot vorbim despre vaccinuri am intrebat-o pe pediatra si despre vaccinurile pentru varsat de vant, pojar, etc si nici nu a vrut sa auda. A zis sa lasam copilul in pace sa faca bolile copilariei, nu acum fireste ci mai tarziu. A zis ca multi dintre copii care sufera da autism s-a dovedit ca erau copii perfect normali pana sa faca astfel de vaccinuri.

Andrei are numarul 19 la papucei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna fetelor! vad ca vb despre vaccinuri ... am vazut saptamana trecuta o emisiune la care a vorbit dr streinu cercel despre vaccinuri ... vis- a- vis de antivaricela, pojar, rubeola, oreion ... zice ca e bine sa fie facute ... el recomanda si pt gripa dar sincer si mie imi e frica, la fel ca multora dintre voi, de el ... numai de reactii nasoale am auzit ... vaccinurile care au ca destinatie exacta o boala - ok dar cele pt gripa care poate fi de atatea feluri ... ma pun pe ganduri ... e o decizie importanta si fiecare in dreptul ei o va lua sigur numai dupa ce va auzi muuuuulte pareri

http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU
mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mircea Andrei de Naty35

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli ... tot agitat, noaptea dezastru. Azi-noapte s-a tot trezit urland. Acum ii ies si caninii (jos, amandoi). Eu ma simt f obosita. De mult nu m-am mai simtit asa, fara pic de energie. Asta e...Trece...

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

waw ginye are deja toate maselele? eu stiu ca ies ultimii caninii ...

http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU
mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput