*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (84)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Bertha,mamicuta de frumuseti rare ,sa fii sanatoasa,fericita si implinita!(scuze pt intarziere)
Felicitari pt vestile bune de la medic Bertha, Anes si Ramo!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

A propos de vaccinuri... voi stiati ca printre altele, unele vaccinuri din vest pt anti-porcina contin ca si conservant o substanta (pe baza de mercur) - asociata in US cu aparitia autismului regresiv (adica regresia unor achizitii comportamentale deja atinse, inclusiv de limbaj)?
Vaccinul din Canada, de ex. contine un accelerator care nu e aprobat de Food and Drug Administration din US - organismul care aproba utilizarea de orice fel substante in domeniul medical.
Vb unei prietene, mai dam si bani grei sa bagam rahaturi in noi si mai grav, in copiii nostri - scuzati expresia, dar sunt fte suparata.

Sara poarta 18-19, papuci de casa, si-i sunt maaaaaaaari, ii tot trag in fata, si-n spate ii raman 2 cm. Ghetutele, tot asa, doar ca mai bag un ciorap gros, mai sunt si imblanite si nu se simte, dar tot o incurca la mers.

A treia noapte cu peste 10 treziri. Ma uit la cutia cu lapte praf si-mi mai trebuie o margareta.... s-o deschid....sa n-o deschid...

Dau send ca e z calare si risc s-o patesc ca Anes. Revin.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Neatza!

Anes, felicitari pentru evolutia lui Remus. Pentru sinuzita, in afara tratamentelor adevarate pe care vad ca le practici iti zic si unul babesc. Nu zic ca e miraculos, dar pe mine m-a ajutat acum cativa ani macar psihic. Deci, o radacina de hrean rasa si stropita cu spirt pusa intr-o carpa de bumbac rosie (nu ma intreba de ce neaparat rosie, probabil e legat de lungimile de unda )si tinuta pe frunte atat timp cat suporti (ca dupa ceva vreme incepe sa arda, o mai dai la o parte o mai pui iarasi.) Eu i-am aplicat metoda inclusiv lui Bogdan cand era prin gradinita si avea secretii purulente.

Mav, carmendu, Bertha, pentru Teodora cred ca trebuie sa pregatiti coronita. Are la 11 luni 8.400, deci nu are sanse sa atinga cele 9 kg, pe care medicii ni le-au declarat ca minim acceptabil.

Diana, Teodora poarta 19 la ghetute, dar parerea mea e ca sunt putin maricele. La stresul greutatii nu-l mai adaug si pe asta.

Olivia, nici Teodora nu are fontanela inchisa, ba chiar e un pic cam maricica. Medicul de familie ii daduse la un moment dat sa ia 4 pic de vigantol dar fiind vara nu i-am dat atatea. Teoretic, trebuie sa se inchida intre 12-18 luni (sau 10 - 22 dupa alte pareri).

Caterinas, imi pare rau nu stiu nimic de asa ceva.

Ramo, noi nu ne-am facut niciodata antigripal. Poate si pentru ca acum cativa ani un coleg al sotului era sa dea in primire de la un astfel de vaccin. Ca sunt speriata, da, e adevarat, dar vorba Ancai si sa bagam in noi tot felul de absurditati parca nu-mi vine.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Buna!

Desi ca citesc fff des, de scris nu prea mai reusesc. Uram si noi "LA MULTI ANI!" tuturor cozonaceilor, multa sanatate, sa creasca mari, frumosi si ascultatori.

Rares (cozonacelul meu) a crescut si a facut progrese f mari si mult mai repede decat facea fetitza la aceeasi varsta. Nu stiu cate kg si ce inaltime are pt ca de la 9 luni nu am mai fost la cabinet. Merge in picioare de la 9 luni jumate si este un mare catarator. Toata ziua trebuie sa stau cu ochii pe el. Se bate cu surioara pe jucarii dar se si iubesc .
In ceea ce priveste vaccinul antigripal, noi am av o experienta f neplacuta acum 2 ani. Sotul care este prof a facut acest vaccin si a avut reactii f nasoale: 3 zile cu febra 40 (mi-era ca are meningita). Mie una mi-e cam teama sa-l mai fac.

Poate o sa mai reusesc sa mai scriu si sa spun mai multe despre cei 2 copilasi magici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI Mircea Andrei de Naty35!!
Sa fi sanatos si norocos!

Ramo noi n-o sa facem vaccinul antigripal. Eu mi l-am facut acum vreo 4-5 ani si am tras iarna aia o gripa de nu m-am ridicat din pat vreo 4 zile.
Caterinas eu n-am auzit de asa ceva!

Luca are o fontanela maaare, dar ni s-a spus sa stam linistiti si sa continuam cu 2 picaturi vigantol pe zi. La controlul de la 1 an mai luase 1 cm si NIMIC in greutate (unde luna trecuta luase 400 g, iar acum a papat relativ bine). Oricum ar fi arata foarte bine, are 9760g si 77 cm, 49 circumferinta pieptului si 20-21 la picior...ca tot se vorbea de asta.

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Anes, Nebunica felicitari pentru puiutii frumosi! Foarte frumos au crescut si s-au dezvoltat!
Annemarie06 sa-ti traiasca cei doi copilasi si sa te bucuri de ei! Rares e argint viu din ce spui tu. Cand mai ai vreme, te asteptam sa ne mai povestesti cate ceva despre ei!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Anca pupici pentru o mamicuta obosita!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Si Rares are fontanela putin cam mare dar nu-mi fac probleme. La recomandarea medicului pediatru ii dau 3 picaturi de Vigantol. Anei-Maria i s-a inchis complet in jurul varstei de 1 an si 8 luni asa ca nu ma stresez. Ghetutele pe care le are sunt marimea 20 si cred ca in curand va trebui sa i le schimb.
In rest, Rares e un copil f activ si cred ca e asa si din cauza surioarei pe care o imita. Ce face ea, trebuie sa faca si el. Daca ea alearga prin casa, cu siguranta asa va face si el, cand ea rade, rade si el si tot asa. Problemele apar atunci cand ea deseneaza sau construieste cu cuburile sau se joaca la minilaptop si asta pentru ca vrea si el si la cat e de mic nu prea-i ies . Acestea sunt momentele in care se mai cearta si Ana-Maria devine mai "rea" si-l mai bruscheaza.
De cand Rares mananca de toate, a inceput si Ana-Maria care era o mare sclifosita. Se pare ca l-a vazut pe el ca nu mai e bb si ca a crescut (si eu i-am spus ca de la mancare) si acum vrea si ea sa creasca mai repede ca sa ajunga "cat mami de mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Salutare, mamici

Ma bag si eu la discutii azi ca am putin timp sa mai si suflu.

In primul rand, La multi ani! tuturor cozonaceilor care au implinit un an in ultimele zile. Le doresc multa multa sanatate, fericire si noroc, sa creasca frumos alaturi de parintii lor!

Luca de Amalia
Radu de Dandusa
Sonia Alexandra de Diamisha
Larisa Elena de Loren@
Bianca Alexandra de Crismargrg
Andrei de Zaden

si pentru azi:
Mircea Andrei de Naty35

---
La Alexandra fontanela e mica din ce zice dr, dar nu s-a inchis si sper sa nici nu se inchida inainte de un an si jumatate. Eu stiu ca e preferabil sa se inchida mai tarziu, ceva cu cresterea creierului care tre' sa aibe spatiu sa expandeze, sa fie copilu' cat mai destept :) Asta asa, spus babeste cum mi s-a explicat si mie, habar n-am daca asta si e explicatia stiintifica si corecta.

Alexandra, poarta 20 la ghetutele de casa, iar ghetutele de iarna sunt 21. Ea e destul de inaltuta, imediat vede pe masa, vorba aia (ca de masurat n-am mai masurat-o de mult sa vad cati cm are, oricum e o masuratoare cam aproximativa din ce-am vazut eu ca se face la cabinet). Am zis ca la un an o masor la tocul usii si scrijelim lemnu' .

Legat de vaccin antigripal normal, eu mi-am facut acum vreo 5 ani si vorba cuiva de mai sus, era sa "dau in primire", asa ca nu mersi. A fost super nasol, am ajuns la tot felu' de doctori sa ma investigheze ce am, ameteam pe strada, se invarteau toate cu mine etc, si asta la vreo 3 saptamani dupa vaccin. Pana la urma mi-au trecut toate simptomele de la sine in vreo inca alte 3 saptamani in care mai mai ca intraseram toti in panica, nimeni nu gasea nici o explicatie pentru starile mele. Na, macar mi-am facut un scan complet la momentul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Nici noi nu am facut pana acum antigripal...sotul lucreaza in vanzari si intra in contact cu tot felul de lume, pe la diverse institutii......asa ca am hotarat sa-l facem.Sticla cu spirt sta la baie langa sapun...ne spalam pe maini cand venim de afara si ne dam cu spirt...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput