*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (84)*
Raspunsuri - Pagina 6
lauramiron spune:
Diana, daca tu esti ingrijorata ca poarta nr. prea mic la picior, eu sunt tocmai pe dos, a mea poarta 21 de la 10 luni Dar e si inaltuta, are 80cm, ma gandesc ca e normal sa fie si piciorul mare Rebeca la 1 an purta nr. 20.
Anes, felicitari pentru Remus! A iesit foarte bine la evaluare Doamne ajuta sa-l ocoleasca virusii Cat despre sinuzita, eu am tratat-o prin acupunctura, ca m-am pricopsit cu ea prin luna a 5 a de sarcina (la prima sarcina) si n-am vrut sa iau antibiotic. Asa ca am facut atunci 12 sedinte, a trecut total. Apoi am mai facut o tura dupa vreo 8-10 luni. De atunci sunt bine, doar cand racesc sanatos simt ca-mi sunt afectate sinusurile, se aduna mucozitati multe, insa fara sa avanseze la dureri de cap si alte simptome. Medicul mi-a spus ca ar trebui sa mai fac cate o tura de ace o data pe an. Probabil ca ma voi duce iarna asta din nou. Sanatate multa!!
oceanborn spune:
Neata!
Nebunica mare figura Victor si ce cumintel ! deci mai e o speranta si pentru noi astea persecutate noaptea, ha?. am vazut poze frumoase cu voi, e un grasuuuun!!
Bertha stiu despre ce vorbesti, la fel ma simt si eu. cu "doamna " ma obisnuisem in ro la munca dar de cand am nascut, si ma vede lumea cu copil mic dupa mine mi se adreseaza " signora", asta imi suna aiurea in urechi.. cand ma gandesc ca acum cativa ani, cand treceam de la 24 la 25 sau 25-26 etc. vai mama, ca ma mai stresam ca imbatranesc, acum chiar nu ma afecteaza cu nimic, ma simt minunat la 31 de ani. in fond suntem tinere e si normal sa ne simtim asa!!
Thomas la incaltaminte poarta marimea 20, 21 depinde de marca.. de cand s-a nascut am vazut ca are picioroc mare. in iunie i-am luat 2 perechi de sandalute, in august una din perechi inca-i mai venea dar deja ii erau fixe, deci i-am mai cumparat o pereche, asa de sfarsit de sezon...are cu cine semana , amandoi avem picior mare, sotul 45 eu 39(un numar in plus dupa sarcina) si nici nu e inalt..
mami de Thomas
fluturasha23 spune:
Mav chiar ca e emotionant filmuletul!
Ma inscriu si eu pe lista, o sa-ti trimit datele.
Anes multa sanatate. Si felicitari pentru Remus!
Malinas ce mai faceti? Ce mai face David?
Iulia are la 11 luni jumate 8,000 gr! si poarta tot 18 si cred ca o sa mai poarte ceva vreme.
elilov3 spune:
Neata fetele
diana noi purtam 22 dupa unele marci 24 dupa altele bine si la inaltime aveam 86 de cm [are cu cine semana tasu poarta 45 ]...sa vedem acum la un an evaluarile
bertha ah ce ma regasesc in cuvintele tale...parca ieri eram pustoaica si acum sunt doamna.....intelectual tot la gradi sunt
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
caterinas spune:
Buna dimineata.
In primul rand vreau sa-i felicit pe toti cozonaceii, sa creasca frumosi si sanatosi alaturi de mamicile lor dragi.
Vreau sa va intreb si eu ceva: ce stiti despre taierea sub limba? Ieri mi-a spus doctorita ca ar trebui taiat putin sub limba. Voi ati facut asa ceva? Am inteles ca nu este nimic complicat dar...
Multumesc frumos.
PS: sc uze ca intru asa rar si tot cu intrebari dar nu prea am timp sa stau la calculator. Cand doarme Andrei apuc sa fac si eu putina curatenie prin casa si tot nu e cum ar trebui
elilov3 spune:
mav mai mult decat emotionant filmul, mi-au dat lacrimile....trist ..asa suntem ca in film
anes ce frumos ne povestesti despre Remus....abi asteptam sa mai crestem si noi....hehe sa va prindem din urma
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Am facut Prevenarul...a plans 2 secunde si gata, are 9,500...450 gr intr-o luna, dr. a zis ca e f bine.
Am intrebat de vaccinarea antigripala...trebuie sa o facem adultii URGENT.Maine voi merge cu soata sa ne vaccinam si apoi parintii mei.A spus ca trebuie vaccinate toate persoanele care stau cu copilul.O sa cumparam Vaxigrip.
Merg sa citesc din urma....revin.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
caterinas spune:
Apropo de gripa, pediatra mi-a zis ca nu este cazul sa ne isterizam, ca este obligatoriu sa ne spalam pe maini foarte des dar sa nu facem caz prea mare. Sa evitam aglomeratiile si cam atat. Despre vaccin nici nu a vrut sa auda.
Fontanela este aproape inchisa. Pediatra noastra este prietena de familie cu noi si din aceasta cauza noi nu mergem la cabinet, o chem eu cand mi se pare ceva in neregula. ieri a fost pe aici pentru ca este rosu sub barbie si are pielea foarte aspra. L-a consultat in mare (mai mult jucandu-se cu el ) si a zis ca este foarte bine. Nu stiu cate kg are pentru ca mi s-a stricat cantarul dar are peste 9.30 kg cu siguranta. Mananca foarte mult.
Ramo2007 spune:
A fost greseala mea, nu m-am exprimat bine....NU e vorba de vaccinul pt. GRIPA PORCINA, ci de vaccinul ANTIGRIPAL NORMAL.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080