*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (84)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mi-am dat seama ca nu v-am multumit pt aprecierile pozitive si gandurile bune la adresa lui Sebi, puiul meu cel mare... Multumesc, cra-cra-craaaa!!!
Azi i-am facut lui Antonio Tetraxinul si Priorixul... Doarme inca de pe la ora 17... Cred ca-si face somnul de noapte... Sper sa nu ma trezeasca in toil noptii cu chef de joaca...
V-am zis ce frumos se joaca cu masinutele si face "bbbbbbbbbrrrrrr-brrrrrruuummmm"? Dulceata mea de baietel prichindel... are el doar 9kg la 1 an...mai sunt si altii asa finuti?....

nu vreau sa va stresez, pun iar listuta, ultima varianta. ar fi bine sa fim in nr par... ca sa functioneze ideea... care mai doriti, care mai poftiti?
1.mav
2.elilov3
3.Ralukutzza
4.ginye55
5.anca_27
6.carmendu
7.criss703
8.diamisha
9.babyzapi
10.cherieactiv
11.Ramo2007
12.lauramiron
13.malinas
14.monicus
15.dandusa
16.amalia
17.mamiseli_11
18.Hera25
19.spiridusul
20.BraveGirl
21. aleinad.g
22.Darling
23.futuremother
24.anes

am primit date de contact de la toata lumea, mai putin bravegirl si dandusa.

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Buna fetelor! Am revenit si eu ca "magarul din ceata"!

Am luat o pauza de calculator. Nu l-am mai deschis decat sa-mi verific mail-urile.

Eu sunt racita moarta -coapta! Si mi s-a declansat o sinuzita atroce. Mi-am cumparat si aparat de aerosoli, pt. ca nu se mai puteas. Pun Hemisuccinat de hidrocortizon, Dexametazona, ser fizio. Iau Sinupret, Tusimun sirop, Paracetamol Sinus, Hexoral spray. Intrebare : pt. sinuzita ce sa mai pun in aparat? Am mucii pana la brau (scuzati expresia ) si dureri de cap de la sinusurile infundate!
Sotul meu a fost racit in urma cu doua sapt. , dar lui ii trece repede.

Va spuneam ca ma programez la fizioterapie...ei bine, acum fac si fizioterapie la coloana (proceduri electrice ca la masaj am renuntat pt. ca era facut superficial). Fac si unde scurte la sinusuri. Pt. masaj profesional vreau sa chem acasa un kinetoterapeut. Sper sa ma simt mai bine dupa fizio!

Singurul sanatos este Remus! Copilul asta nu s-a imbolnavit niciodata in indelungata lui viata! Nici nu ma gandeam ca nu o comite acum, cu atatia virusi in casa!
Eu nu stiu ce sunt aia muci, tuse, vomitat, diaree, sau alte probleme! Salva Domnului! Nimic, nimic! O minune de copil!

A facut si vaccinul de un an (Infanrix) si ma gandeam ca se suprapun reactiile lui cu vreun virus, dar, nimic, nici reactii, nici virus!

La evaluare am iesit super ok, am foat laudata eu ca mama , dar si copilul. Are 11 kg, 80 cm (cred ca are mai mult, ca a fost masurat cam empiric, circumferinta craniana 69 cm. Are o carne tare, cu muschiuleti (nu grasime pufoasa).
Fontanela nu i s-a inchis total, mai are un spatiu cam cat o unghie. In medie, copiilor li se inchide cam pana la 18 luni. Ii dau Ca gluconic 5 ml 5 zile pe luna si 2-3 pic de Vigantol.

Din cauza experientei noastre cu mersul (cutreiera de zor prin casa), are prima vanataie (e mare) pe obraz (facuta sub ochii mei).

Dupa varsta de un an, parca a intrat automat intr-o alta etapa a vietii sale...este schimbat total, se comporta diferit, progreseaza mai repede. Ma uimeste pe zi ce trece. Are achizitii cognitive si motorii, dar si de limbaj. In privinta socializarii nu mai zic, pt. ca este in topul achizitiilor.
Nu manifesta anxietate de separare si adoarme cu mama , dar si cu tanti pe care o avem si mananca cu ele. Asta cand merg eu la fizio.

Din cauza asta (sau mai bine datorita acestui fapt), am avut curajul sa ne facem rezervari in Austria, la ski, in februarie ) Cred ca am sa inrosesc telefonul sunand la mama sa o intreb ce face Remus, dar ma voi si relaxa!

Cam asta despre noi!

Imi cer scuze ca nu am felicitat cozonaceii la implinirea varstei de un an, dar o fac acum si le doresc tot binele din lume!

Nu am citit din urma, dar intr-un mesaj, mav zicea ceva de un blog..despre niste cadouri! Ma bag si eu la cadouri, sper sa ma lamuresc ce trebuie sa fac!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Iar intru pe fuga, azi a venit soacra-mea, am avut o zi f obositoare. Ne-am trezit de dimineata sa mergem la aeroport,am stat 2 ore in trafic. Acum ne-am linistit,am apucat sa citesc ca va intrebati de fontanela. Baiatul meu are fontanela inchisa de la 8 luni. Complet inchisa. Am fost ingrijorata ceva timp in leg cu asta. Health visitor-ul mi-a zis ca e ok.

Ramo felicitari pt dintisor si pt primii pasi.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

Nu am citit din urma, dar intr-un mesaj, mav zicea ceva de un blog..despre niste cadouri! Ma bag si eu la cadouri, sper sa ma lamuresc ce trebuie sa fac!

Ideea am luat-o de pe un blog. Iti dau copy/paste la ultimele mesaje cu explicatii (scuze ca nu mai scriu inca o data, pe scurt, dar n-am stare, azi nu ma simt prea grozav!):

Daca vreti sa participati, trebuie sa-mi trimiteti (pe PM) numele si adresa unde sa puteti primi coletul pt cozonacel/cozonacica.
O sa tragem la sorti (daca sunteti de acord, as putea sa fac asa cum a propus Eliza, sa fac biletele si sa-l pun pe Sebi sa le extraga dintr-un bol, ar fi chiar incantat!) si fiecare dintre noi va trimite o surpriza de Craciun doar pt cate un cozonacel.
Nu vom face "schimb" de cadouri, caci vom trimite cuiva, dar vom primi de la altcineva!
Fiecare va sti doar cui trebuie sa-i pregateasca surpriza. Eu voi trimite fiecareia doar adresa de care are nevoie, nu toata lista.
Nu vom sti cine si ce i-a pregatit copilului propriu, pana cand nu vom primi surpriza.
Mi-ar prinde bine sa nu fiu singura care se ocupa de acesta actiune, nu pt ca e un efort prea mare pt mine (ma descurc), ci doar pt... transparenta... si sa nu gandeasca cineva vreodata ca cine-stie-ce fac eu cu adresele sau ca am ales eu cine/cui sa-i trimita cadoul, dupa "preferintele" mele... chestii d-astea...
Daca sunteti de acord, dupa ce adun toate datele de contact (deja le salvez intr-un fisier Word), le-as mai trimite la una dintre noi (si o propun pe Diamisha, stim toate ca este o doamna serioasa), pt siguranta.

Initial am zis ca pana luni, 2 nov. '09, astept sa va inscrieti si sa-mi trimiteti pe PM adresa unde vi se va trimite cadoul.
Totusi, pt ca mai sunt destule fete care intra mai rar si pt ca am mai avea timp.... as zice acum sa mai lasam lista deschisa inca o saptamana, poate chiar doua. Voi cum credeti ca ar fi mai bine?
Peste o sapt. sau doua, oricum, pana cel mult pe 15 nov. '09, sa infaptuim tragerea la sorti, comunicarea fiecarui participant, prin PM, a destinatarului unde are de trimis cadoul.
Intre 15 nov.-6 dec. '09 expedierea cadoului.
Pana pe 20 dec. actiunea ar trebui sa fie incheiata ... Adica "am dat timp" Postei Ro 2 sapt. ca fiecare participant sa primeasca cadoul.
Si numai bine, e inaintea Craciunului....

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav m-ai nimerit din plin cu filmuletul ala! Avand in vedere ca stau la tata acasa (fara mama...ca ea nu mai este printre noi de 12 ani), momentele ca acolo sunt zilnice, din pacate .
Cum oare?...cand eu sunt un om atat de rabdator?...cum e posibil?...cand pana pe la 18 ani n-am ce-i reprosa?..Grele intrebari....si un cu totul alt om cu care discut acum, din pacate...nu cel din copilaria mea..
Ma duc sa ma iau de urechi singura si sa-mi explic ca nici eu nu voi fi cum sunt acum peste 30 de ani!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

LA MULTI ANI, BERTHA!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte doar de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi. Sa-ti traiasca puiutii si sa te bucurii de ei.

LA MULTI ANI, SONIA!! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii!

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav
... are el doar 9kg la 1 an...mai sunt si altii asa finuti?....

si victor e un "delicat" la cele 9,100 gr!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bertha!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Mamici dragi, inca o data va multumesc din toata inima pt urarile voastre frumoase!

Mav, Carmendu, vin si eu la categoria fulgulet cu matza mea de 8900 cu body cu tot (fara pampers). Sa zicem 8800g. Eu sunt multumita. Pt ca fiecare suta de grame mi-a albit cateva fire de par. Serios. Da' de-aia exista vopsea Nu m-am vopsit eu pana acum deloc, dar la anu' presimt c-o s-o comit.

Anes, sanatate multa!

Mi-e cam somn, asa ca ma duc in patut, sa mai meditez putin la cei 31 de anisori care au trecut pana acum. Nu stiu cand au zburat, parca ieri eram in liceu si sapt trecuta in gimnaziu. Eu ma simt tot pustoiaca (pe bune), mi se pare ciudat cand mi se spune "doamna" si parca tot un copil nestiutor ma simt uneori. Cre'ca la 50 de ani o sa fiu o baba nebuna cu apucaturi tineresti. Ciudata e mintea omului.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mav, la cadouri ma bag si eu, trece-ma pe lista, e o idee draguta.

Vad ca discutati despre fontanele si greutate. Al meu are fontanela cam cat o moneda de un ban (sau poate o idee mai mica), iar greutate, 8.900 g. Dar eu sunt multumita, avand in vedere ca in ultimele trei luni a pus tot cate 400 g. Ianca a avut fontanela la nastere de 5/4 cm, uriasa, cum s-a exprimat dr., si s-a inchis dupa un an jumate, cu tot cu ca gluconic si d3 injectabil...

Pe mine ma roade alta curiozitate , ia, tineti-va bine! Cat poarta ai vostri la papucei ? Tudor are marimea 18 de prin vara si tot mari ii sunt. Mi se pare ca nu-i creste piciorul . Bine, nici el nu e vreun urias, are 75 cm la un an, insa sora-sa, la un an si doua luni avea ghete marimea 20.
Dupa cum va spuneam, am niste probleme...Asta, ca sa nu ma apuce iar isteria cu gripa porcina, ca nu vreau sa ma mai gandesc.

Mergi la inceput