*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (84)*
Raspunsuri - Pagina 11
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ralukutzza Am vesti ff proaste...in seara aceasta am fost la medic pentru control...este o sarcina de 7 saptamani si o zi dar din pacate se pare ca este oprita din evolutie.Sunt tare tare necajita, amarata, chiar ma bucuram, de-abia asteptam sa ajung la eco sa vedem cum ii bate inimioara.Medicul mi-a zis sa raman acolo pentru chiuretaj dar nu am putut, ma doare sufletul, nu suport sa mai trec si prin asta acum .Am plans, plang si acum, nu vreau sa cred, nu m-as fi asteptat niciodata la asa ceva, nu vad de ce, cum, care este motivul?...sunt perfect sanatoasa...nu inteleg ce s-a intamplat. Acasa sunt singura...nimeni nu ma asculta, nimeni nu ma intelege, Nick se uita la mine si tace iar Bianca parca mai rau ca niciodata trage de mine si cere numai in brate. Off imi pare tare tare rau...rau ca s-a intamplat asta.Sa nu va suparati ca m-am descarcat aici...pe voi va am mai aproape si numai voi mamicilor puteti intelege mai bine. Raluca mami de gargarita Andra-Bianca DN 26.12.2008 |
Eu te sfatuiesc sa mergi si la alt doctor pentru a doua opinie. Asta daca banuiesti ca ai avut o ovulatie mai tarzie, sau ca nu te poti baza pe UM.
Eu am facut prima ecografie cu Ana la 13 saptamani si sarcina arata ca de 11 saptamani. Iar diferenta asta s-a cam pastrat si intotdeauna ea iesea mai mica fata de medie daca se ghida dupa UM.
La 32 de saptamani a ajuns la medie si in final s-a nascut grasana la 3,8 kg si la 9 zile dupa data estimata in functie de UM.
M-am intins sa spun ca ma bucur ca n-am facut o ecografie devreme cu ea, cine stie ce sperietura trageam sau ce decizii luam.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
alra spune:
citat din mesajul lui anes da, mai alra, cum sa nu stii ca o anumita pozitie determina modificari ale capului! In fine, te-ai edificat! Bucura-te ca papa nicolu, e de bine! Bine ca nu e grasa excesiv, atunci te puteai ingrijora! http://community.webshots.com/user/annes06 Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) |
pai eu credeam ca e vorba numai de bebelusi mici de tot, mai. si atunci o intorceam ca pe pui la rotisor. dar cand a crescut am lasat-o pe spate. insa probabil ca ea a stat cu un mic unghi si de acolo tesitura.
carmendu spune:
citat din mesajul lui caterinas Vreau sa va intreb si eu ceva: ce stiti despre taierea sub limba? Ieri mi-a spus doctorita ca ar trebui taiat putin sub limba. Voi ati facut asa ceva? Am inteles ca nu este nimic complicat dar... Multumesc frumos. |
acum dau un pic din casa. sotul meu are o ata sub limba nu e foarte placut pentru mine.
victor se pare ca il mosteneste si are o ata (o pielita) la penis.
noi o sa-l operam pe victor. la maternitate ne-au spus ca la 3 luni, apoi ne-a zis dr ca la 6, apoi la 1 an si acum ne-a mai pasuit inca o data. probabil pe la un an juma. exista medici buni la grigore alexandrescu care asta fac. taie ate.... la pute, la limbute. noua ne-a zis ca se face cu anestezie generala, ca e complicat sa tii un cipil linistit. mai vedem cum o sa fie peste 6 luni. eu n-as vrea anestezie generala.
victor poarta 20 la incaltamintea de casa si 21 la ghetute (zara, mothercare)
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Andy08 spune:
Davidutz , sa cresti mare si sanatos, sa ii bucuri pe parintii tai in continuare si sa ai parte de tot ce e mai bun in viatza!
Ralukutzza:
Alra: Asa e, ROR e asociat cu autismul, dar, cel putin in Canada, varsta de diagnosticare nu este 1 an, ci de la 2 ani in sus. Nu varsta de depistare a autismului a fost cea care a declansat scandalul cu ROR-ul, ci un studiu facut de unii cercetatori, studiu care a demonstrat ca exista o legatura intre declansarea bolii si vaccin. Intr-adevar, trebuie sa existe un fond genetic, dar boala poate fi declansata de anumite elemente, printre care si acest vaccin. Rezultatele acestui studiu au fost ulterior infirmate, deoarece nu s-au respectat conditiile necesare realizarii lui.
Eu am o nedumerire legata de autismul asta. Se zice ca exista o predispozitie genetica. Ce nu inteleg eu este cum se poate ca o familie care nu are nici un fel de probleme de acest gen sa aiba un copil diagnosticat cu autism? Cunosc mai multe familii aici care sunt in situatia asta. In plus, numarul cazurilor de autism creste de la an la an. Nu stiu cat creste nr. familiilor care au predispozitie genetica, dar in mod sigur creste nr. factorilor externi care declanseaza boala. Sau? Anes?
Ma intereseaza subiectul pt. ca in ultimul timp intalnesc la lucru tot mai multe cazuri.
Andy, mami de Andrei
Amalia spune:
LA MULTI ANI!!!!
David de Olivia
Alexandru de Ihotu72
Patricia de LetyPaty
Sa va traiasca minunile mici si sa va bucurati de ei!
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Olivia26 spune:
citat din mesajul lui Olivia26 Iuhuuuuuu Nu-mi vine sa creeeeeed, ma uit la el si ma minunez, a meritat fiecare secunda de durere! La ora 1.19 azi-noapte mi s-a rupt apa si la 2.30 eram la spital...A fost un travaliu lung si greu, bebe era sus si nu dadea semne ca ar cobori, asa ca dr (un om minunat care. desi are si el bebe de 2 lunite acasa, a stat langa noi de la 4 dim) a hotarat ca daca nu coboara pana la ora 13 imi face cezariana de urgenta, si cand colo la 12.54 a venit de buna voie, natural, si auzeam primul uaaaa, dragostea noastra, la fix 40 de sapt calculate dupa data conceptiei. Azi am stat toata ziua si m-am uitat la el si inca nu realizez cum frumusetea asta de copil e al meu...tati a fost tot timpul alaturi de noi mai putin la expulzie, acum suntem toti 3 in rezerva si bebe doarme si din cand in cand mai misca cate o buzica, deja a facut prima cacutza. Il adoram!!! Eu deja m-am ridicat din pat si prind energie doar uitand-ma la minunatia de langa noi. Ma simt asa implinita si fericita! Nu stiu cand mai pot intra, atunci o sa va povestesc mai pe larg ca acum is cu laptopul in brate si e un pic incomod. Va multumesc din suflet pentru urari si va iubesc! Nasteri usoare sa aveti, oricum durerea trece dar ce ramane dupa, merita totul! |
Sunt tare emotionata...inca nu imi vine sa cred ca a trecut un an de atunci...cel mai frumos an din viata mea...asta si datorita voua, am stiut ca am pe cineva care ma intelege pt ca trece prin aceleasi stari, am stiut ca daca am vreo intrebare, are cine sa-mi raspunda, a contat foarte mult si pt asta va multumesc din suflet!
La multi ani, David, puiul nostru iubit!
M-ai invatat ca pot iubi pe cineva mai mult decat pe mine insami, m-ai invatat sa am rabdare infinita cum n-am stiut ca pot avea, m-ai invatat ca nu pot dormi bine decat atunci cand iti aud inimioara, cand iti simt mirosul, caldurica, m-ai invatat ca nimic dar absolut nimic in lumea asta nu poate egala momentele petrecute alaturi de tine, m-ai invatat sa constientizez fericirea si s-o traiesc clipa de clipa impreuna cu tine, m-ai invatat sa-mi tresalte inima de bucurie, m-ai invatat sa fiu mai buna, m-ai invatat sa fiu MAMA… iti multumesc ca m-ai ales pe mine, te iubesc cum n-am crezut ca se poate iubi! Te iubesc, dragostea mea, sufletul meu…TE IUBESC, DAVID!
Alexandru Andrei de ihotu72
Patricia Maria de LetyPaty
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
carmendu spune:
david de olivia
sa cresti mare si sanatos! sa fii un om bun si hotarat!
olivia, sa-ti traiasca barbatetul minunat. sa fii mandra de el!
alexandru de ihotu
patricia de letypaty
sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie minunata!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
criss703 spune:
LA MULTI ANI DAVID !
O viata frumoasa , sanatoasa si implinita sa ai inaintea ta !
Pupam si felicitam o mamica draga si smotocim un gagiu frumusel !
La multi ani Alexandru Andrei de Ihotu72
Patricia Maria de LetyPaty
Sa fiti fericiti alaturi de familiile voastre !
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Otiliav spune:
David, sa fii sanatos, sa aduci multa bucurie in casa parintilor!
Azi sper ca nu se supara vreo iubita de-a lui ca-i trimitem si noi si multe mamicei lui devotate.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre