*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (84)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Raluca, imi pare tare rau ca s-a intamplat asa Scrie si descarca-te aici, cu noi, caci suntem aici si la bucurii si la necazuri. Nu mai cauta cauze si raspunsuri, asa a fost sa fie, insa nu va descurajati! Va doresc sa treceti cu bine peste momentul asta si sa ne anunti inca o data vestea cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

fluturasha, sar'na de intrebare.multumesc mult si de pontu;l legat de jucarie, ca nu am apucat sa-ti multumesc.Eu am fost zilele astea la niste cursuri, si bine mi-a prins iesirea.Alta lume, alte subiecte de discutie, aer.Cu David a venit si a stat mama.A fost destul de cuminte, avand in vedere ca el a stat doar cu mine.A avut zilnic cate o repriza de plans, dar mama a reusit mereu sa-l pacaleasca si sa-l distreze.dupa ce am ajuns acasa a pus monopol pe mine, si nici la buda nu am mai putut sa merg fara el.Azi la 4 m-am culcat cu el si a dormit 90 de minute fara sa se miste, asa fericit a fost ca sunt langa el.In rest suntem bine, crestem.Voi?Ce mai face Iulia?Se mai trezeste noaptea sa se joace?

anca, vreun dinte ceva?Poate asta o supara pe zibelina, si de aici trezirile.Zic si eu.

Ralukutzza,

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello

prind si eu un moment la calculator.

in primul rand pup mica cotofana de Diamisha si ii urez multi ani fericiti si sanatosi! stai linistita daca a intins mana la biju-uri. se poate si mult mai rau laura mea a insfacat din prima sticla de whiskey in miniatura de pe tavita

apoi musc un pic din cascaval si zic pentru david de mami-zuzi-olivia care daca mai are nelamuriri existentiale de acuma poate gandi pozitiv: "a trecut un an fara sa ii sparg capul/rup vreun picior, e bine hranit si pare multumit - deci am procedat corect"

altfel zis, sa va mai zic de nicoala. deja incep sa ma gandesc ca e ceva in neregula pe undeva caci mananca EXTREM de mult. grasa nu e, slaba nu e pe departe, e normala. dar mananca mai mult ca laura, m-as astepta sa se faca un mic tanculetz. seara ii mai dam si apa sa o pacalim caci mananca un borcan mare de tocana, un iaurt mic, si apoi cerseste realmente de la masa noastra - ba paste, ba crochete de cartofi, ba mamaliga. peste zi aceeasi poveste, suntem convinsi ca mananca la cresa caci am testat-o in weekend.

in alta ordine de idei, poate mai tineti minte ca acum cateva saptamani ma plangeam ca are capsorul turtit pe o parte. parca a inceput sa se mai redreseze - adica clar arata mult mai bine. am trecut la solutii extreme si o culc pe burtica (oricum incepuse sa se intoarca singura). pe la 6 luni avea o ureche mai in fata decat cealalta cu vreo 3 cm daca te uitai de sus. acum are doar o mica tesitura pe partea stanga. eu habar nu am avut ca e de la culcat pe spate, credeam ca e o etapa in cresterea capului. bine naibii ca am citit si stiu despre ce e vorba...

eu sunt mai binisor, a fost tatal meu pe aici si a preluat multe in casa, acuma a plecat si am ramas iara noi. oricum a prins super caci chiar cand a fost el am avut constructii in casa si orice ajutor a fost mai mult decat binevenit.

in rest pupam toata gasca fara exceptie si ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

va multumesc pt. cuvintele frumoase!

laura, sa stii ca ma gandeam la acupunctura! Acum sa caut prin oras...sa o faca cineva! multu!

alienad, multu pt. hrean! Stiu ca face bine, inca n-am incerca...incarc orice sa stii...acum chiar ma simt mai bine cu aerosolii si undele scurte!

caterinas, Remus a facut operatiunea asta cu taiatul tesutului care leaga limba, cand avea 10 zile. Nu sunt convinsa ca a fost necesara, mai ales ca era f. mic, dar nici nu i-a fact rau in vreun fel! A fost o nimica toata! Cred ca la voi va fi putin mai dificil pt. ca este mare copilul. Intr-adevar, alea ar fi consecintele, daca tesutul ii tine limba mai strans.

Ralucuzza, imi pare rau pt vestea trista! Capul sus, va fi o data viitoare cu noroc! Daca nu ai probleme, cum zicea si alra, urmarorul cm va fi cu noroc!Insa zic si eu sa mai astepti putin pana la chiuretaj.

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ralucutzaa draga si eu ca Alra, am fost pusa la ambele sarcini sa mai astept o saptamana de la prima ecografie, ca sa-mi confirme o sarcina fixata bine si sa auda inimioara.
Iti doresc sa fie asa!
Suntem aici alaturi de tine!

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza
Am vesti ff proaste...in seara aceasta am fost la medic pentru control...este o sarcina de 7 saptamani si o zi dar din pacate se pare ca este oprita din evolutie.Sunt tare tare necajita, amarata, chiar ma bucuram, de-abia asteptam sa ajung la eco sa vedem cum ii bate inimioara.Medicul mi-a zis sa raman acolo pentru chiuretaj dar nu am putut, ma doare sufletul, nu suport sa mai trec si prin asta acum .Am plans, plang si acum, nu vreau sa cred, nu m-as fi asteptat niciodata la asa ceva, nu vad de ce, cum, care este motivul?...sunt perfect sanatoasa...nu inteleg ce s-a intamplat.

in principiu inima se aude cu siguranta dupa 7 saptamani, tot atunci se poate data si sarcina caci embrionul creste dupa saptamana a 6-a cate 1 mm pe zi.
de ce a zis ca e sarcina oprita din evolutie? nu a auzit inima? a vazut embrionul? ai avut sangerari?
e posibil ca sarcina sa fie mai tanara decat estimarile tale si sa nu se auda inima inca. ginecoloaga mea la o faza similara pe mine m-a pus sa mai astept o saptamana, sa mai facem o eco si abia atunci sa ne decidem de chiuretaj.

din punct de vedere statistic una din 3 femei experimenteaza o sarcina oprita din evolutie cel putin o data in viata. e ceva normal, de multe ori se intampla pur si simplu. daca ai ramas insarcinata repede nu ai nici o problema teoretic pentru o urmatoare sarcina, in principiu la o luna dupa chiuretaj poti incerca din nou.

Vacanta cu Laura in Romania

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

da, mai alra, cum sa nu stii ca o anumita pozitie determina modificari ale capului! In fine, te-ai edificat! Bucura-te ca papa nicolu, e de bine! Bine ca nu e grasa excesiv, atunci te puteai ingrijora!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Ralukutzza,imi pare tare rau ca treci prin aceste momente.Suntem alaturi de tine si sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ralucutza, imi pare rau..dar totusi eu zic sa mai ceri o parere. Imi aduc aminte de povestea Dianei, careia dr i-a spus ca are sarcina oprita in evolutie, si ea a cerut inca o parere...deci se poate sa se mai insele si dr.
fug..s-a trezit deja a 2-a oara

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Am intrat special sa uram LA MULTI ANI MINUNATI unui baietel scump foc,o dulceata cu ochii patrunzatori.DavLove,sa ai parte numai de bine si tot ce iti doresti sa fie al tau!Felicitari,mamica minunata pentru puiul tau.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

voiam sa mai zic de vaccinuri.

vaccinul care a fost acuzat ca ar declansa autismul e ROR, vaccinul de 1 an pe care probabil ca il vom face cu toatele. deci mai naspa decat ala nu exista. a fost o teorie la un moment dat din cauza coincidentei de varsta vaccin - diagnostic de autism. teoria asta a fost infirmata de mai multe studii si ESTE IN CONTINUARE INFIRMATA OFICIAL DE OMS.

for the record: cauzele autismului inca nu se cunosc, exista insa si o componenta genetica. anes poate ne detaliaza aici.

eu nu sunt de acord cu nici un fel de speculatii si zvonuri, nu sunt mai desteapta decat OMS si prefer sa iau de bun ce zic ei. orice campanie antivaccin (ma refer aici la vaccinurile din schema) mi se pare foarte periculoasa. eu nu dau 2 bani pe sintagma aia care o tot aud citesc "orice mama stie ce e mai bine pentru puiul ei" caci eu gandesc despre cazul meu personal ca in anumite situatii mai bine las pe cineva specializat sa decida si daca am dubii pot cere o alta opinie sau ma pot documenta din surse oficiale.

Mergi la inceput