Pepenasi de iulie - august 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 4
Kimmy spune:
Vad ca am 5 minute de liniste si pace ,sa scriu rapid 2-3 randuri.
Noi binisor,Timi de cateva zile are ceva mucisori,mai ales noaptea,sforaie si se foieste saraca ,iar eu sunt varza,dorm tare putin,ca am somn iepuresc(asa s-o numi?)
Apoi,daca as putea sa dorm de Timi,nu pot de barbatu-mio(ca sforaie si el,nu de alta),sau de la SS(n-am dat jos aproape nimic de 3 saptamani,1 kg,si mai am 2,5 de dat;oricum,peste o saptamana incep sa le raresc,sa pot sa le intrerup apoi)
De vreo 2 saptamani tot caut o firma sau o persoana fizica sa-mi fac mobila de bucatarie,si e tare greu dom`le .Pana la urma avem 2 candidati,si saptamana asta sper sa ne hotaram si sa cadem de acord si la model si materiale si sa-i dam bataie.Facem printr-o cunostina,mai ieftin,cu materiale mai slabute si mester ce face treaba din hobby,vb lui,sau strangem din buci(tare de tot),si facem de calitate.Inclinam spre calitate,asteptam "verdictul" insa,ca degeaba vrem calitate,daca bugetul nu ne permite nicicum .
Mno,baut si cafeluta intre timp,Flo multu,si fug sa ma dau si eu cu aspiratorul
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Gini75 spune:
Sun, ma pregateam eu sa-ti scriu ca Sursula era cu Divertis. Sursu, asa bine ti-a stat duminica asta in rol de politist.
Despre servici nu scriu acum, sa-mi mai revin. Tot mai incolo o sa scriu si despre cum plec la servici, dupa cate imbratisari ale puiului mic.
Anilansa spune:
cristina mersi... da intardevar Darius se schimba de pe o zi pe alta... inainte avea trasaturi numai de la tati... acum ince sa traga si in partea mea
flo mersi de PM... ochii lui Darius sunt a lui TATI 100% ... contributia majora
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
maitreyi spune:
neata
bre da' in loc sa va ba pt bagati la barlog pt hibernare voi va lasati conduse de niste hormoni?! tztztz...io prefer sa il vad pe banderas decat tzatzele lu' profa ca di alea am si io
cris felicitari pt carucior da' io am o retinere si la noi s-a vazut cuc pana la morfo de trim. II deci treaba cu cucu nu o cred pana la morfo sanatosi sa fiti
ieri s-a trezit piticul in urlete si racnete dupa 40 de min de nani la pranz si nu am reusit sa o calmam decat dupa vreo juma de ora...nu stiu ce o fi visat, ce o fi fost...iar aseara a adormit pe la vreo 9 jumate (unde ea la 8 e in lumea viselor), dupa plansul de rigoare cu lacrimi de crocodil (si ea nu prea plange), s-a trezit din ora in ora plangand iar la 4 a tras si un caci (n-a mai facut caci noaptea pana acu). i-am dat panadol, i-am dat cu gel pe dinti...ce-o fi fost?
-------
mamica fericita de Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Marina_1609 spune:
mai3, vro luna plina ceva?
si la noi a decurs cam asa noaptea
EDIT: am 1000 de mesaje
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
moni_or spune:
SURSU esti la Divertis si taci chitic? Wow, cunosc si eu o vedeta, macar asa, virtual. Ia sa ma uit eu duminica, eu la tv dupa stirile de la 7 seara nu ma prea uit, ca il culc pe Luca, dupa aia ori stau o tzara pe forum ori citesc o carte, dar tre' sa remediez treaba asta.
MARINA
CRIS, iti zic si aici felicitari pentru baietel! De ce ti-a spus sa ai mai multa grija cu ridicatul lui Mihaita? A fost vreo problema? Sunt curioasa pentru ca si eu sunt mereu in brate cu "saculetul meu de cartofi", care mai nou e atata de marait, ceva de groaza.
Si Luca se scoala in urlete noaptea mai nou si ziua, precum am zis, e tare plangacios, plus ca ma dispera cu mancatul, biscuiti ar manca si 2 cutii deodata, dar mancare ba.
Ma duc in butoi, azi am o stare nasoala de tot...
Monica, mami de Luca Andrei si 10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
maitreyi spune:
marina ce tare esti bai, nu stiu ce-i cu luna da' io is tehuie de cap...nu m-am dus la scoala azi...mi-a venit bona la 8 si m-am dus si m-am culcat
capri mie imi place negru ala pe fundal ca io am probleme cu contrastul la mine toate culorile is mai estompate (rosul e mai roziu asa ) si ma ajuta. eu si fotocartile i le-am facut alexandrei pe fundal negru. plus ca e mai elegant
-------
mamica fericita de Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
bujo spune:
Boooon, am priceput ca in poza lu Carme e profa (apropo, profa, mi se pare mie sau ai facut riduri?), da' tzatzele de pe picasa ale cui e bre? Alea legate cu esarfa sa nu se vada nasturili.
Te cam plangi profa, ce n-as da si io sa aiba lumea despre ce vorbi. Da la mine sunt d-alea la care trebe alifie in loc de sutien.
Marina m-ai uns la suflet cu muraturile alea, daca mi-ai da sa si gust as fi o fericita Si mie imi plac alea la saramura da' mama pune la otet mai mult ca cik merg mai bine la salata boef. A pus cateva si la saramura da fac floare repede. Io zic ca nu se inchide etans galeata aia, mama zice ca de la sare, ca n-a gasit fara iod.
Sursu da stiu ca v-ati adunat acolo, mai e o tipa, care s-a maritat de curand la echipa Divertis. Nasa ei mi-e prietena si imi zicea sa ma uita s-o vad pe fina ei.
bujo mami de Filip
M&M spune:
Moni, multumesc Poate aflati si voi maine...de ce mi-a zis sa nu il mai iau pe Mihaita in brate decat atunci cand stau jos??? Fiindca s-a scurtat colul( a ajuns la limita inferioara a normalului , inca a normalului)..
Maitreyi, Mihaita a fost de la 12 sapt baietel, asa ca ma gandesc ca si de data asta poate o fi la fel..
Mihaita doarme bine noaptea, nu am mai avut prb cu el de ceva luni..
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 12+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Marina_1609 spune:
Bujo, din cate stiu eu, sarea iodata le inmoaie...pt asta sunt bune frunzele de visin sau stir(e o buruiana care se da la iepuri...) ca le mai intareste.
Iar pentru floare se pune hreanul. nu o elimina total dar ajuta. eu am pus hrean si abia zaresc pe ici colo cate un picatel alb... Si eu ma gandesc la faptul ca nu e inchis etans...
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi