Pepenasi de iulie - august 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 20
Caprioara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SunSmile Maine MINUNEL Flavius si mamica & taticul lui vor fi, pentru prima data, ACASA la ei! ![]() ![]() Multumim Doamne! Mamica unui MIRACOL Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá |

Vazut si eu toate pozele de pepenasi cu care eram restanta
! Minunati si deliciosi!pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
Marina_1609 spune:
fetelor, imi ziceti inca o data va rog linkul ala cu mezelurile ca vreau sa-i trimit sora 'mii articolul si nu-l mai gasesc. poate o conving sa nu mai manance![]()
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
atb spune:
LA MULTI ANI, Dara, Gini!!!
S-aveti parte de tot ce-i mai bun in viata!!!
Vio, Biri, Sun, Anka, multumesc de raspunsurile legate de hartia de copt si scosul prajiturii din cuptor
!!!
Vio, reteta de parjitura cu iaurt e f usoara, insa e si simpla la gust, asa, ca un chec, reteta asta o are mama de pe vremea lui Ceasca, cand iaurtul se vindea la borcan. Si masurile se iau dupa borcanul respectiv
. Eu am inlocuit borcanul cu un pahar de 250 ml. Deci: 2 oua intregi se amesteca cu 2 pahare zahar + un zahar vanilat si un praf de sare. Adaugi 2 pahare de iaurt dar nu le amesteci decat dupa ce pui si o lingurita de bicarbonat de sodiu. Apoi se mai adauga un pahar de ulei, si la sfarsit, treptat 4 pahare de faina. In compozitie se poate adauga coaja de lamaie rasa pt. aroma, iar eu pun neaparat si nuca, bucatele mici. Jumatate se toarna in tava, iar cealalta jumatate se amesteca cu 2 linguri de cacao, si se toarna peste. Se introduce la cuptor intre 35-45 de minute, se verifica cu scobitoarea daca s-a copt sau nu.
Se poate face atat in tava pt. prajituri cat si in tavite pt. chec.
Eu am dat chix de mai multe ori cu ea in sensul ca desi pe scobitori nu se mai lua aluat iar pe deasupra era frumos rumenita, inauntru din loc in loc era clicoasa. De-aia am si intrebat cum sa fac sa racesc prajitura, ca poate si din cauza ca o scoteam la racit afara se lasa si se facea clic. Dar acum, ultima data a iesit suuper bine, atat doar ca la reteta am mai adaugat un praf de copt. A crescut frumos, s-a copt bine si pe dinauntru si pe dinafara, am lasat-o la racit in cuptor insa cu usa deschisa si nu s-a mai lasat. Bafta daca vrei s-o faci! A, sa nu uit, am incercat odata sa pun si visine pe deasupra dar cu aia chiar ca am dat chix, ca a iesit si clicoasa si nici n-a mai crescut cum trebuia.
Eu, marea bucatareasa...
Didi, South Africa e o tara de vis! Nu stiu eu f multe despre ea, dar am vazut multe imagini si... o daca ar fi sa o pot compara, o compar oarecum cu Australia. Si sunt f multi albi acolo.
Haioasa Aiduta cum strange ea in brate piticii de gradina!
Sun, va doresc multa bafta sa ajungeti acolo!!! Deci, bafta la examene si la convins sotul!
Si lui Nicholas ii place reclama aia de la bergenbier.
Anna, rabdare multa iti doresc! Fii mai zen, ca poate te simte Ioana cand esti stresata si de-aia face tot pe dos. Nicholas de exemplu nu accepta uneori sa-i dau de mancare cu lingurita, intoarce instantaneu capul cand ma vede ca o indrept spre el, dar daca iau aceeasi mancare si-i dau cu mana, deschide gurita un-doi.![]()
Picaaa, pulpa de miel umpluta!!!
Uofff, eu nu mananc miel decat la Paste, ca la noi in familie nu e nimeni amator de asa ceva, si numai pt. mine nu fac. Si adevarul e ca inafara de friptura de miel impanata cu mult usturoi nu stiu sa fac altceva. tu cu ce o umpli?
Capri, super fain blogul! sa dea DD sa dati lovitura cu afacerea voastra, sa va mearga ca unsa! Spor la impartit flyere! 
Ce fain, ca de maine Minunel Flavius cu Camy si Cristi se intorc acasa!!!! sa le dea DD o viata frumoasa plina de bucurii si impliniri! Camy, sa speram ca te va lasa puisorul sa ne mai scrii din cand in cand. Abia asteptam sa te revedm printre noi!
Profaaaa, deci, eu am tot stat pana acum cuminte in banca mea dar...nu ma mai pot abtine... ca tot am citit pe-aici pozici care mai de care, toate referitoare la tzitzili matale cele apetisante, iaca mi se aprinse si mie pofta, si ia rogu-te pune rapid poza cu dansele ca nu mai pot de pofta, si na... sa nu carecumva sa pierd cupilu, n-ai vrea sa ma ai pe constiinta, nu? ![]()
Adriana
20+
si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)