Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Buna trupa,

Desi scriu destul de rar, incerc sa citesc.
La comp n-am access decat cand doarme Alex ca altfel urla ca vrea si el si mi-a scos cateva taste de la laptop si mi-e ca-l face praf.
vad ca s-a discutat despre premergator...si noi avem o disputa in fam pe tema asta (dc sa ne luam sau nu) asa ca m-am documentat si cica intr-adevar dc se foloseste premergatoru copilu' merge mai tarziu in picioare/de-a busalea: cica cu 7 zile merge mai tarziu in picioare si cu vreo 3-4 de-a buselea.
Apoi daca asta e diferenta....nu vad de ce tre sa ma rup eu de spate; sa fie el sanatos ca de mers tot merge in picioare cand i-o veni vremea.
Concluzie: Ne cumparam si noi.

Intrebare: ce tip de premergator ne recomandati/folositi si bebe e multumit de el?

pt mamici si bebei

Alex...mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata si de la noi!!!!
Ieri am avut o zi incununata de....esecuri referitor la mancare, i-am facut orez cu carne si putin morcov blenduite si am stat aproape o ora sa manance jumatate din cat ii pusesem eu. Ii distrageam atentia cu ceva ca ea sa stea cu gurita cascata de uimire sau concentrare si eu jap cu ligurita la ea in gura , greu, tare greu si asa facem la fiecare masa. Azi noapte mi-a facut prima criza de "mami", adica s-a trezit si daca ma ridicam la patut la ea si ma vedea se calma cum ma puneam in pat incepa sa planga, asa ca am luat-o cu noi si am dormit amandoua de la 5 la 10 .
Referitor la gripa si noi suntem putin speriati si am zis ca o lasam mai moale cu iesitul in locurile aglumerate ca nu prea e de gluma. Am vazut aseara la antena3 cum spunea dr. Streinu Cercel ca orice simptom de raceala daca e asociat cu febra ar trebui raportat la spital pt a se lua analize si a se depista despre ce e vorba si se va semna un angajament de izolare la domiciliu pana la aflarea rezultatelor. Lu Mircea Badea ieri i-au luat analize si am inteles ca pana azi cand afla rezultatul statea inchis in casa . Asa ca simptomatologia se pare ca e ca la o gripa obisnuita, cel putin asa am inteles eu

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Buna ziua si bine v-am gasit.
Dupa o buna perioada de timp indraznesc sa va scriu si eu. Cum bine a spus Olishka acum ceva vreme (ca se vor tot inscrie mamici pana ne vor creste pruncii), iata ca vin si eu sa-mi depun cererea pentru a fi primita in clubul ghioceilor.
Eu sunt o mamica de ghiocel din 22 aprilie, Cezar-Constantin, nascut natural, 3700 gr, la 39 saptamani.
Va admir si va citesc de cate ori am timp si net:)

bine ai venit la clubul nostru si sa avem spor si timp la "vorbareala"

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bine ai venit kokospor la sporavaiala
ia uite nu aveam nici un Cezar pe lista

gianina - parca doar la cantacuzino se facea analiza. deocamdata pune masca si dezimfecteaza-ti mainile cat mai des. e bine sa iti suni medicul, daca ai luat vreo gripa de orice fel ai luat-o mai demult...asa ca este destul de riscant pt pitica oricum. da-i nishte vitamina c naturala preventiv

provista,gabi- si eu la fel. ii indop cu vitamina c, oscilo si multe fructe. cum zicea si ilinca e f posibil sa facem gripa asta si habar sa nu avem

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alex - hahahhaha 3 zile??/hahahhaha
acum eu nici in astea 3 zile nu cred. uite ca al meu merge f bine tzinut de maini. deci eu ash zica ca merge mai devreme nu mai tarziu

premergatorul trebuie sa aiba baza lata ca sa nu se rastoarne, multe rotzi ca sa se mishte in orice directie, sa aiba scaunul ala suficient de lat intre picioare si....sa ii placa copilului. la noi el l-a ales. nu trebuie sa aiba o gramada de jucarii pt ca placerea este de a se deplasa si de a ajunge la obiectele din casa nu sa se joace cu zdranganele alea. la al nostru ce imi place cel mai tare e ca se invarte scaunul, deci daca il strig se rasuceste doar cu corpul si jap o ia in cealalata directie,nu e nevoie sa intoarca toata shandramaua

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

LAMULTI ANI ghioceilor sarbatoriti astazi!
Alexandra, Crina, Calin Nicholas, Ioana, Sophia

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
http://www.flickr.com/photos/43205089@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

provista, aris26 va multumesc pentru primire

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
http://www.flickr.com/photos/43205089@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

alex - hahahhaha 3 zile??/hahahhaha
acum eu nici in astea 3 zile nu cred. uite ca al meu merge f bine tzinut de maini. deci eu ash zica ca merge mai devreme nu mai tarziu

premergatorul trebuie sa aiba baza lata ca sa nu se rastoarne, multe rotzi ca sa se mishte in orice directie, sa aiba scaunul ala suficient de lat intre picioare si....sa ii placa copilului. la noi el l-a ales. nu trebuie sa aiba o gramada de jucarii pt ca placerea este de a se deplasa si de a ajunge la obiectele din casa nu sa se joace cu zdranganele alea. la al nostru ce imi place cel mai tare e ca se invarte scaunul, deci daca il strig se rasuceste doar cu corpul si jap o ia in cealalata directie,nu e nevoie sa intoarca toata shandramaua

25 martie 2009

Aris, ce premergator aveti voi?
Va nu l-as scoate sa-l duc pe Alex la cumparaturi cu virozele si toate soiurule de gripa ba mai noi, ba mai vechi ?

Alex...mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

koko bine ai venit
gianina la fel ca saby eu de la tel aseara am inteles asa:
ca gripa porcina se manifesta cu febra 37,5 -38,5 nu ai mult secretii nazale apoase si tuse ideea e ca starea generala nu se schimba foarte mult
ir gripa romaneasca cu febra dureri de cap de muschi de ochi ,oricum cica asta umana are vreo 200 de tulpini feluri cum so zice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu nu m-as agita cu gripa asta mai mult decit cu alt fel de gripa...sincer. Per total, mortalitatea pt AH1N1 a fost mai mica decit la celelalte tipuri de gripa "comuna"; ca or fi existind subiecti imunosupresati, cu alte afectiuni suprapuse etc...asta e valabil pentru orice boala. Sa evitam aglomeratiile mi se pare cumva de bun simt, atit cit se poate respecta regula asta; cind te trezesti ca trebuie sa rezolvi ceva MUSAI, rezolvi...ca nici una dintre noi nu cred ca umbla de nebuna cu copilul de git numai de dragul de a-l scoate oleaca in imbulzeala. Cel putin mie mi-e asa o sila de aglomeratie, de nu pot sa va povestesc...cind invariabil se gaseste cineva sa miroasa a :trandafiri", altul a parfum prost turnat cu galeata, altul sa se scobeasca in nas, sa scuipe pe jos, sa se mirlaneasca cu cit mai multi spectatori......cunoasteti si voi "stilul".

Si dupa cum spunea aseara dr Streinu Cercel, nicaieri in lumea asta nu se vaccineaza TOATA populatia, ci doar grupele de risc: copii in colectivitate, profesori, cadre medicale etc. Iar mie de vaccinuri mi-e frica ca de dracu pentru ca mi se par o loterie.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput