Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 7
Gianina34 spune:
koko_1 - bine-ai venit 
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni
koko_1 spune:
gabi86, Gianina34 va multumesc pentru primire 
Fetelor, vreau sa va spun ca eu toata perioada sarcinii, la nastere si dupa, am luat doar remedii homeopate. Am incredere totala in ele, de aceea pe junior tot cu remedii homeopate il tratez. Si pentru rosu in gat, a scris cineva ca are bebelusul rosu in gat (anamariame daca nu ma insel) mi-e doctorul homeopat mi-a spus ca primul remediu homeopat care se da bebelusului cu rosu in gat este belladonna 9CH, iar daca intra in contact cu persoane racite/gripate si mi se pare mie ca stranuta mai des si tuseste, sa-i dau "formula 76".
mama lu'
Cezar - 22 aprilie 2009
http://www.flickr.com/photos/43205089@N05/
Dodo-pui spune:
koko_1bine ai venit!Ce dr homeopat ai?Sima/Dumbrava????![]()
sa va treaca spaima de gripa
.
Despre limbi straine eu o distrez pe Isabella cu cateva cuvinte frantusesti
.Despre reclama la Jacobs la noi se inceteaza orice face(suge/papa...)in acel moment...cand se termina reluam de unde am ramas.
Cu premergatorul merge prin toata casa(apt)si cel mai mult ii place sa inchida tv(inca este jos
),sa apese pe butoane si incearca sa deschida usi sertare dar nu poate ca le impinge( cu premergatorul).
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Ciresica5 spune:
Salutare,
Provista, ce medicamente ai cumparat pentru acasa? Nurofen, Coldrex, din astea? Ca sunt atatea medicamente pe piata...
Si mie mi-e frica de vaccin si chiar daca ar fi obligatoriu, as refuza sa-l fac! Asa cum l-am refuzat (prin semnatura) pe cel antitetanos din perioada sarcinii!
Olishka, si margelutzul meu este innebunit cand vede plante, dar inca nu a reusit sa strice vreuna! 
Koko, bun venit in randul ghioceilor! 
mami fericita de
Albert-Gabriel
aris26 spune:
koko - de unde cumperi remediile astea homeopate? ca si eu ash vrea sa-i dau ceva profilactic dar in farmacii gasesti doar oscilo.se pot lua asa...dupa recomandarea prietenilor sau e musai sa te prezinti la un medic homeopat?
ca eu le consider asa inofensive...dar poate nu e chiar asa
25 martie 2009
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 koko - de unde cumperi remediile astea homeopate? ca si eu ash vrea sa-i dau ceva profilactic dar in farmacii gasesti doar oscilo.se pot lua asa...dupa recomandarea prietenilor sau e musai sa te prezinti la un medic homeopat? ca eu le consider asa inofensive...dar poate nu e chiar asa ![]() 25 martie 2009 |
In Ct exista 2 farmacii specializate de homeopate.
Remediile homeopate se dau in functie de greutate/si alte diagnostice...ele sunt in diferite dilutii (7ch,9ch....200ch)-acestea la granule si alta dilutie
la lichide(dar imi scapa acum).Nu stiu sa fi facut cuiva rau dar poti sa le dai fara sa aiba nici un efect daca nu-i dilutia corecta si remediul corect.
Eu l-am pus pe picioare pe Bogdan cu remedii homeopate...dar sincer nu-i dau nici echinaceea fara sfatul dr.(Daca dr iti spune in caz de...poti sa-i dai X,Y,Z mi se pare ok...dar nu vecina

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
provista spune:
| citat din mesajul lui aris26 koko - de unde cumperi remediile astea homeopate? |
incearca sa gasesti o farm homeopata sau la plafar, eu am gasit si la farm dona
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
provista spune:
| citat din mesajul lui Ciresica5 Provista, ce medicamente ai cumparat pentru acasa? Nurofen, Coldrex, din astea? Ca sunt atatea medicamente pe piata... |
da da.. nurofen, paracetamol sirop si supozitoare, novocalmin, septilin, stodal, prospan, oscilo ptr bb si ptr noi aspirin c bayer, paracetamol, fervex, coldrex, propolis, echinaceea, ptr dureri de cap, diferite remedii... ca atunci cand ai nevoie de ele sigur dai fuga la farm si ce crezi acolo toti care au probleme se duc la farm sa cump unde se aduna focar de toate bolile si mai bine ai in casa
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
koko_1 spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui koko_1bine ai venit!Ce dr homeopat ai?Sima/Dumbrava???? |
Dodo

d-na Soescu Sorina
mama lu'
Cezar - 22 aprilie 2009http://www.flickr.com/photos/43205089@N05/
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
incearca sa gasesti o farm homeopata sau la plafar, eu am gasit si la farm dona [/url] www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |
Daca exista in Br farm homeopatape bdDorobanti colt cu str.Garii
Dumnezeu imposibilul!