Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

oliskha - multumesc mult
ce cauti aici? ai terminat operatiunea marul si deja davidutul doarme?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni

Operatiunea de astazi a fost "para" si a decurs ff bine.

Pai daca ar dormi David, as dormi si eu...Caci asa mi-am facut mai nou programul. Ne trezim, mancam, ne jucam si cand i se face somn, ne bagam amandoi in pat si dormim 1 ora cel putin

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monamour spune:

Aris stai linistita,totul o sa fie ok
sarbatoritilor.Sa cresteti mari si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

[/quote]

Operatiunea de astazi a fost "para" si a decurs ff bine.

Pai daca ar dormi David, as dormi si eu...Caci asa mi-am facut mai nou programul. Ne trezim, mancam, ne jucam si cand i se face somn, ne bagam amandoi in pat si dormim 1 ora cel putin

Olga, mamica lui David iepurasul
[/quote]

pupici mancaciosului

la noi este invers: dupa masa dormim si apoi ne jucam

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Alexandra, bebe de Novus

Crina, bebe de Silvi8

Calin Nicholas bebe de Gina2008

Ioana, bebe de M_monique

Sophia, bebe de OlgaTarziu

la multi ani sanatosi si plini de voiosie

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Buna dimineata!

Si eu ma mai inscriu la 3in 1 cafea, ca ness-ul l-am golit demult cu frisca cu tot .
Ariana a reusit sa traga de un sertar de ma chinuima eu, nu merge de-a busilea insa are forta la tras.
Noroc ca am lasat-o in week-end la cumnatul si a scos el toate piedicile si franele de la premergator, ca ma vaitam ca nu merge bebelina , n-are forta, saraca, am ras de nu mai puteam acum vine dupa mine in toata casa!!!!!!!are o viteza mama mama.
eu vreua s-o dezvat si de suzeta si de biberon, avem canite cu picurator pe toate mesele, insa merge greu operatiunea...asta e rabdare tanase.

apropo de limbi...eu ii cant in spaniola si engleza, avem cd-uri cu povesti in franceza, si e foarte atenta, deci sigur pricepe ceva, iar tonul discutiei face totul, capteaza atentia mama mama!

pana nu zice "noape buna!" in 5 limbi nu merge la culcare asta e clar!

Ariana-Maria

http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

LA MULTI ANI! ghioceilor si "ghioceelor":

Alexandra, bebe de Novus
Crina, bebe de Silvi8
Calin Nicholas, bebe de Gina2008
Sophia, bebe de OlgaTarziu
Ioana, bebe de M_monique!!

Olishka, ce m-ai distrat cu mesajul tau catre soacra, parca o si vedeam citind:"esti femeie buna da'..."

In legatura cu gripa porceasca eu am citit aici pe forum, sunt mame ale caror copii au facut(mame din Canada, Korea etc). Am retinut ca simptom sigur e ritmul accelerat al inimii, se simte inima batand f. tare cand il tii in bratze si respiratie suieratoare. Si febra cica nu creste asa mult ca in gripa obisnuita. Eu chiar vorbeam pe skipe cu prietena mea din America si mi-a zis ca fiica ei (finutza mea!) a avut cica gripa porcina. Mie din cate mi-a povestit mi se pare ciudat, ca a zis ca a fost racita, a dus-o la spital, i-au facut analize si au triis-o acasa ca n-are nimic. Dar apoi tot s-a inrautatit starea ei si la 2 saptamani a dus-o la un medic care a zis ca a avut gripa porcina si din cauza asta a dat-o si-n pneumonie. Dar asta cu porcina i-a zis-o fara niciun test, doar pe baza simptomelor.
Tufete, dar cine mai face 200 de abdomene in afara de mine, ca nu m-am prins? Gina-Inapreda sau Gina2008?
Sa vedeti la Sophiphi, azi-noapte a dormit de la 22 la 3.20, deci peste 5 ore fara papa!!(eu am aoucat sa dorm 4 ore legate, ca m-am culcat pe la 11). Ei si jubilam io de bucurie...tare fericita am fost...mai bine nu ziceam "hop"...ca urmatoarea trezire a fost dupa o ora iar in intervalul 4.30-7 dimineatza m-a trezit si a supt de 3 ori!! Fata asta e tare imprevizibila!
In legatura cu cititul pe forum nu va faceti probleme; la toate forumurile pe care "m-am dat" pana acum exista optiunea de a citi toate mesajele scrise de cineva pe acel forum. Aici in schimb, de cauti ce-a scris cineva te duce la topicele in care a scris, nu la postari. As vrea sa vad eu pe cineva atat de diabolic sa aiba rabdare sa rascoleasca mii de pagini scrise pana dade cate-o postare a celui "urmarit"!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

PROVISTA ce minune de ochisori am vazut eu la voi in poze...... Sunt albastrii ca cerul. Este superb

multumim

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

novus multumesc de informatie. ma duc sa caut poate am sanse sa gasesc prin farm sau mag la noi, inca odata

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Buna ziua si bine v-am gasit.
Dupa o buna perioada de timp indraznesc sa va scriu si eu. Cum bine a spus Olishka acum ceva vreme (ca se vor tot inscrie mamici pana ne vor creste pruncii), iata ca vin si eu sa-mi depun cererea pentru a fi primita in clubul ghioceilor.
Eu sunt o mamica de ghiocel din 22 aprilie, Cezar-Constantin, nascut natural, 3700 gr, la 39 saptamani.
Va admir si va citesc de cate ori am timp si net:)

Mergi la inceput

in legatura cu gripa eu am fost la farm si am cump ceva profilactic ptr noi, si oscillococcinum granule, septilin ptr imunizare si cate ceva ptr gripa sa avem in casa

dragos tea mea

Mergi la inceput