Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 17
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui koko_1 Buna ziua si bine v-am gasit. Dupa o buna perioada de timp indraznesc sa va scriu si eu. Cum bine a spus Olishka acum ceva vreme (ca se vor tot inscrie mamici pana ne vor creste pruncii), iata ca vin si eu sa-mi depun cererea pentru a fi primita in clubul ghioceilor. ![]() ![]() Eu sunt o mamica de ghiocel din 22 aprilie, Cezar-Constantin, nascut natural, 3700 gr, la 39 saptamani. Va admir si va citesc de cate ori am timp si net:) |
bine ai venit !!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Ilinca zici ca poti sa citesti? Super Sophiphica, daca te lasa...Eu una n-as putea sa ma concentrez...de cand s-a nascut David am citit doar o carte...si din aia mai am cateva pagini. Citesc doar cand doarme...dcar cand doarme mai fac si treaba...sau mai nou dorm si eu...asa ca adio citit.
Gina si noua ne-a recomandat pediatra vit C.
Alex foarte simpatic piciul tau. Dar va rog eu nu mai puneti atatea poze cu tort
, caci n-am mai mancat ceva dulce de...mult timp 
Provista nici n-a plecat inca ![]()
A zis Dyana ca merge sa faca testul? hai ca sunt curioasa...
Olga, mamica lui David iepurasul 

inapreda spune:
| citat din mesajul lui koko_1 Buna fete frumoase, va anunt ca am zapacit toate setarile de pe flickr, am dat share la tot mapamondu' Apoi daca nici acu' nu se vad cred ca le bag in alta parte...mi-am prins urechile... Va multumesc tuturor pentru primire, sunteti foarte dragute .mama lu' www.flickr.com/photos/43205089@N05/" target="_blank"> Cezar - 22 aprilie 2009 |

tot nu le pot vedea!Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
provista spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eu mesajul asta il ratasem... tare de tot

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
novus spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Ziua buna fetele, Dupa cum bine banuiti va citesc de ceva timp insa nu am scris pentru ca eu nu scriu pe forumuri de obicei. Insa de cand citesc DC mi s-au schimbat optiunile. Sa ne prezentam: eu Bianca, 26 de ani mamica lui Theodor Vladimir nascut pe 25 martie 2009, 3870 g, 53 cm, cezariana la 39 sapt si 5 zile. |
bine ai venit !!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 poze mai noi http://picasaweb.google.com/theodorvladimir |

ai o frumusete de copil !!!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
petrean spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 revin cu episodul 2 vad ca tot vorbiti de remedii naturiste. Spunea koko1 ceva de belladonna, insa eu imi aduc aminte ca pe la inceputul clubului scutecelor cand bebeii aveau probleme de burtici petrean parca a spun sa nu cumva sa dam belladonna la bebei...ca e MATRAGUNA de fapt. Sper ca nu ma insel, dar si wikipedia zice la fel ba mai mult ca nu mai e folosita in remediile naturiste din cauza toxicitatii (oricum se dadea la probleme digestive in general). Ce legatura are matraguna cu raceala? Sa nu fie cu suparare, poate gresesc dar parca imi aduc aminte o poveste nu tocmai fericita a cuiva care administrase asa ceva copilului. |
Felicitari..iti aduci bine aminte..chiar eu sunt.
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
au trecut ametelile ... sau faci un test si ne dai o veste buna? ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |
Nu cred ca este cazul...mai astept un pic

Olga, mamica lui David iepurasul

Monnvas spune:
Koko, Bianca, bine ati venit!
Koko, ai pozele private, nu le poate vedea decat cine are cont pe flickr.
Bianca, Vladimir e delicios! Si vad ca ii place in "chilotel"![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
dyana27 spune:
ce test sa mai fac mai fetelor, ca nici macar n-am ajuns la pisu

; mi-a plans mutzu rau rau rau de tot

; daca nu-i dau dintii nici acuma eu imi dau demisia
; m-a terminat efectiv, si daca incerca sora'mea sa-l ia, tipa tare MAMAAAAAAA

; si intindea manutele la mine; va dati seama ca nu a mai contat nici o durere de sptae, absolut nimic, l-am tinut pana s-a linistit (dupa vreo 2 ore
); i-am facut baita si l-am culcat, dar tot mai suspina asa prin somn; ma duc sa fac o baita... cred ca nu fac testul azi, poate maine dimineatza

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume