Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 16
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex2alex Hai ca am pus si noi ceva poze cu Alex: http://picasaweb.google.com/ada.dobinda/Alex67Luni?feat=directlink Si ca noi "achizitii" raportam 1 dintisor aparut astazi si stam destul de bine in fundulet, nu mergem de-a buselea sici nu ne rostogolim ca lumea dar vrem in picioare. Seara faina ! Alex...mamica de Alex ![]() |
Bravo!

E tare titi piciul!

Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
provista spune:
| citat din mesajul lui alex2alex Hai ca am pus si noi ceva poze cu Alex: http://picasaweb.google.com/ada.dobinda/Alex67Luni?feat=directlink Si ca noi "achizitii" raportam 1 dintisor aparut astazi si stam destul de bine in fundulet, nu mergem de-a buselea sici nu ne rostogolim ca lumea dar vrem in picioare. Seara faina ! Alex...mamica de Alex ![]() |

vazut admirat ochi rotunzi felicitari ptr achizitii
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
inapreda spune:
| citat din mesajul lui monamour InaPreda-da dr mi-a recomandat vit.c in fiecare zi in anotimpul rece |
Multu'

Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
provista spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Mi-am facut cont special ca sa-l vad pe Cezar al lui koko! A meritat! Are o guritza frumoaaaasaaaa... |
asa zici? ia sa-mi fac si eu cont ca no sa mor daca mai am unul
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Si un mesaj pt soacra, in caz ca ma citeste: esti femeie buna, dar vorbesti prea mult si aiurea ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
provista spune:
dyana........ asteptam rezultatul testului ...
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
koko_1 spune:
Buna fete frumoase, va anunt ca am zapacit toate setarile de pe flickr, am dat share la tot mapamondu'![]()
Apoi daca nici acu' nu se vad cred ca le bag in alta parte...mi-am prins urechile...
Va multumesc tuturor pentru primire, sunteti foarte dragute
.
mama lu'
www.flickr.com/photos/43205089@N05/" target="_blank"> Cezar - 22 aprilie 2009
provista spune:
| Am dormit 2 ore cu David. A fost asa de bine...Doar ca astazi am niste ameteli...cum n-am avut demult... |
au trecut ametelile ... sau faci un test si ne dai o veste buna?

provista spune:
| citat din mesajul lui koko_1 Buna fete frumoase, va anunt ca am zapacit toate setarile de pe flickr, am dat share la tot mapamondu' Apoi daca nici acu' nu se vad cred ca le bag in alta parte...mi-am prins urechile... |
eu tot nu vad... bagi in alta parte sau imi fac cont? oare ce metoda e mai rapida?
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Fetelor, lamuriti-ma si pe mine cu iaurtul asta. Am vazut ca nu trebuie sa aiba lapte praf. Exista vreun motiv anume? Eu ii dau Tnuva, uneori Campina (dar e mai apos) si asta are. de fapt eu nu am vazut niciunul sa nu aiba. V-a spus doctorul ca e interzis? Mai sunt fete care dau iaurt altul decat cel profi sau bio? |
I-am mai dat si eu Campina. Io as vrea ca iaurtul sa fie facut din lapte si atat, asa se facea pr vremuri. Dar uite ca nu prea gasesti.
Nush, io cred ca laptele praf e cam "porcarie" - oricum, mai bine decat ce gasesti de la Brenac, cu gelatina.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!