Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna seara, fetelor!

La multi ani bebeilor sarbatoriti de azi si bun venit fetelor noi!

Am avut o zi nu chiar placuta, am fost la inmormantare la tatal cumnatei mele si cu tot cu copii ca nu am avut cu cine sa-i las, a stat mama cu ei acolo la o ruda, noroc ca a fost Lucian cuminte, sper sa nu fi contactat prea multi virusi cu ocazia asta.

Lucian alearga toata casa cu premergatorul si face numai nazbatii, de exemplu azi dimineata cand eram afara in curte si hraneam catelul,mi-a umplut toata casa de pamant si pe el inclusiv de la floare, foarte fericita am fost ca doar nu aveam destula treaba si asa .

Am plecat la baita copilasilor. pe toate

Mami de Lucian(16.03.2009) si Sebastian(05.08.2003)

http://picasaweb.google.ro/symona0323/Lucian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Hai ca am pus si noi ceva poze cu Alex:
http://picasaweb.google.com/ada.dobinda/Alex67Luni?feat=directlink

Si ca noi "achizitii" raportam 1 dintisor aparut astazi si stam destul de bine in fundulet, nu mergem de-a buselea sici nu ne rostogolim ca lumea dar vrem in picioare.

Seara faina !

Alex...mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monamour spune:

InaPreda-da dr mi-a recomandat vit.c in fiecare zi in anotimpul rece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Provista, cum iti dam votul ca nu gasesc butonul de votat.

pe stelutza mare galbena

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Va rog sa imi spuneti daca puteti viziona acum POZE NOI. Sunt doar 2 poze, dar sa stiu daca mai pun.

multe.....vrem

dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eu m-am plictisit in ultimul hal in casa...afara nu pot sa ies caci este frig...nici in curte nu-mi vine sa ies...la cumparaturi cu atat mai mult....eu deja nu mai pot

Olga, mamica lui David iepurasul

si noi ne-am plictisit,... nu mai bine venea soacra ... a venit cristi de la cump?

dragos tea mea

Mergi la inceput

Monamour bine ai venit la noi. ti-am vazut aparitia prin 23-25 oct dar eu at citeam pe diagonala si nu am putut sa iti transmit mesaj de intampinare si nu am reusit sa retin in ce zi e nascut eric, poate scrie pe prima pag... dar nu am citit

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

koko - de unde cumperi remediile astea homeopate? ca si eu ash vrea sa-i dau ceva profilactic dar in farmacii gasesti doar oscilo.se pot lua asa...dupa recomandarea prietenilor sau e musai sa te prezinti la un medic homeopat?
ca eu le consider asa inofensive...dar poate nu e chiar asa

25 martie 2009

Tre' sa te duci la medic, un homeopat adevarat va face mereu tratamente personalizate.
Gasesti la anumite Help Net-uri (ex. Piata Iancului) si la FarmaTop (io stiu una pe Bd. Decebal).

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
Am avut o zi nu chiar placuta, am fost la inmormantare la tatal cumnatei mele si cu tot cu copii ca nu am avut cu cine sa-i las, a stat mama cu ei acolo la o ruda, noroc ca a fost Lucian cuminte, sper sa nu fi contactat prea multi virusi cu ocazia asta.

condoleante

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Diana, ne mai tii mult in suspans tufata? Fa testul si revino cu vesti bune!

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput